Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Зажали, что-ли? Или раздвоение личности? То одно мелет, то другое гнёт? Может не здоровы? Жаль. Мне вот тоже немного худо. В Турции было +35, а в Москве + 10. Немного хвораю. А Вы-то чего? :ninja: Додано через 1 хвилину Я Ваших предков вывозил?
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Та я не про вас. Навпаки, вас для багатьох тутешніх треба ставити як приклад чемності та поваги. У Східній Україні так багато націй перемішано, що й не зрозумієш, хто тоді вислужувався. Були німецькі, угорські, грецькі, єврейські, болгарські поселення - серед кого шукати винуватців? Наші землі теж чимало страждали від комуняк - але чомусь про це не згадують. Головне багатство нашого регіону - земля, тож було дуже багато заможних селян, кулаків - найпрацьовитішої верстви населення. Але у двацяті роки їх, як відомо, почали винищувати. Ось тільки один приклад: є в нас таке місто Гуляйполе. Тутешні старожили розповідають, що посеред колективізації новозвернені комуняки - вчорашня сільська голота, зібрали з району кілька десятків здорових чоловіків-кулаків, завантажили всіх на баржу а, потім... її підірвали.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! якщо не збрешеш і віддасиш кредит, то чесно дам. От тільки важко тобі, полковнику, вірити, бо ти єсть отродіє дівноє. Величне псевдо собі обрав і тільки всього.....
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Знаю одну мудрость: "Те кто постоянно указывают на дверь, рано или поздно оказываются за ней". Спасибо за розмову. Лишний раз убедился в правильности оценки пока еще своих сограждан. Бай.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! я ж вже наводив приклад сектанської політики, а тут далі за голі фрази зачіпки. Вже даю кредит, сам ти зрозумів чому він тобі потрібний, а тут знову починаєш. Якщо особисто, то й мене не вивозили, але моїх родичів мурдували так, що їм тепер в північному напрямку і дивитися важко. Ти ж бо друже того не зрозуміш, бо ти не бачив, мабуть, того болю у їхніх очах. Додано через 2 хвилини совет == порада подпись == допис
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! ех, пане.... чому ж "здався"?... в свій час було дві організації, які російські змі чомусь змішували в одну купу: снпу і уна-унсо (решта: дрібнота)... я був в унсо, не в снпу... є ж "змішані сім’ї", є ж "російськомовна інтелігенція" українського походження... їх же виселяти ніхто не буде?...
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! інтелігенція, це ті, хто здатен за 2-3 роки проживання у чужій країні вивчити мову, якою вони спілкуються у повсякденному вжитку. Є заперечення?
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Гадаю, оцей його коментар і є відповіддю на ваше питання: Або це я дуже зухвало про себе, як про інтелігенцію?
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Простите, я её воспринимал исключительно в сексуальном смысле Всё, перечитал, понял, спасибо. С ув. П.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! У нас йшли не просто репресії:цілеспрямовано винищувався цвіт нації - вчителі,гімназисти,члени "Просвіти",лікарі,люди,які могли думати. Що цікаво: у 1939 році,коли прийшли радянські "асвабадітєлі"(перші москалі),як кажуть у нас люди,серед людей не було такого страху і ненависті до них.Але,коли люди відчули всю "прелесть" радянської дійсності,багато хто німців зустрічав з радістю.Правда,це теж швидко пройшло. У нас нема родини,по якій не пройшовся би каток асвабадітєлєй,тому і не дивуйтесь,що таке відношення.Але мене дивує паталогічна ненависть до ОУН багатоьх дописувачів(особливо немісцевих).Наші ж не ходили в Брянськ,чи у Москву "різати москалів"
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! знаю мову, користуюся... а ви бували у донецьку?.... як можна примусити людей розмовляти українською, якщо всі навколо спілкуються російською?... це ж не київ, в якому кожен другий спілкується вдома українською, але на вулиці переважно російською...
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Сидела, думала, перечитывала. Может,я что-то в этой жизни не понимаю, но сексуального смысла в подписи не уловила. Хотя, наверно, на нашем форуме слишком мало секса (=любви), поэтому он везде и мерещится. Мне вот интересно стало: те, кто так утрированно- агрессивен на форуме, смогли бы они в реальной жизни повотрить свои слова человеку ?
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Скажіть но мені, Ізольдо, заради всього святого, вам справді хочеться того паскудства, яке пропагують проросійські політичні сили. Чому поляк, каже що рідна мова польська, німець - німецька, і.т.д. незалежно від походження. Вони зберігають сімейні (родинні) цінності, але державну мову сприймають як надбання, а не як непотрібну причепу. Додано через 1 хвилину
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Ну, Уважаемый, снова, здорова? Что делать-то с этим наследием? Что делать? На Брянск идти? На Москву?
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! ... і надалі розмовляють російською... як же бути з містами: дніпропетровськ (нащадки військових) — росіяни, дніпродзержинськ, харків, донецьк, луганськ... там ніхто українською не розмовляє... повірте моєму досвіду, специфіка роботи у мене така, що спілкуюся з людьми з різних місць...
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Пропаганда, мій друже, все це пропаганда. В нас теж неоднозначне ставлення до визвольної армії того ж Махна. Якщо в вас є гарні лінки на неупереджені тексти про ОУН, я залюбки прочитаю. Бо частіше за все знаходжу чи зовсім негативну інформацію, чи навпаки, ледь не "жития святых". Я, власне, допоки не розберуся у цій темі, свою думку про ОУН казати не буду. В нас була інша біда: земля залишилась без хазяїна. Кулацтво чи відселили, чи знищили. І перервалась традиція землеробства, яка існувала у нашому краї споконвічно. Земля перейшла до рук голоти, яка ніколи її не шанувала. Така ситуація була вигідна для комуняк: легше формувати колхози, бо хто ніколи нічого не мав, не зможе зрозуміти, що це значить: мати СВОЮ землю. Адже в колхозі все загальне, тобто нічиє. Тому й зараз так кволо відроджується в нас сільське господарство - традиція перервалась, нікому передавати досвід та знання. Все починається з нуля.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! там ніхто нікого не стимулює розмовляти українською мовою. Потрібна селекція у державні органи, при працевлаштуванні і.т.д. Естонці ж добилися, що у них всі!!! депутати володіють рідною мовою. Не знаєш - значить не здатен засвоювати елементарні речі, а відтак банально - "тупий!"
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! ви де мешкаєте, пані?.. Україна — велика... точно не на заході... махно?.. анархіст?.. а яким боком він до УКРАЇНИ, УКРАЇНСЬКОГО і УКРАЇНЦІВ має стосунок?.. Додано через 1 хвилину чоловіче, що ви пишете?... коли виникла італійська мова?... після створення загальнонаціонального каналі раі-уно... тоді всі італійці почали розмовляти італійською... так вирішується "мовне питання"...