"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!!

Зажали, что-ли?
    Или раздвоение личности?
    То одно мелет, то другое гнёт?

Может не здоровы?
    Жаль. Мне вот тоже немного худо.
    В Турции было +35, а в Москве + 10. Немного хвораю.
    А Вы-то чего? :ninja:

Додано через 1 хвилину
    Я Ваших предков вывозил?

2. Ізольда

Ізольда Well-Known Member

Та я не про вас. Навпаки, вас для багатьох тутешніх треба ставити як приклад чемності та поваги.
    У Східній Україні так багато націй перемішано, що й не зрозумієш, хто тоді вислужувався. Були німецькі, угорські, грецькі, єврейські, болгарські поселення - серед кого шукати винуватців?
    Наші землі теж чимало страждали від комуняк - але чомусь про це не згадують. Головне багатство нашого регіону - земля, тож було дуже багато заможних селян, кулаків - найпрацьовитішої верстви населення. Але у двацяті роки їх, як відомо, почали винищувати.
    Ось тільки один приклад: є в нас таке місто Гуляйполе. Тутешні старожили розповідають, що посеред колективізації новозвернені комуняки - вчорашня сільська голота, зібрали з району кілька десятків здорових чоловіків-кулаків, завантажили всіх на баржу а, потім... її підірвали.

3. хозар

хозар Member

якщо не збрешеш і віддасиш кредит, то чесно дам. От тільки важко тобі, полковнику, вірити, бо ти єсть отродіє дівноє. Величне псевдо собі обрав і тільки всього.....

4. Шинкарь

Шинкарь Well-Known Member

Знаю одну мудрость: "Те кто постоянно указывают на дверь, рано или поздно оказываются за ней".
    Спасибо за розмову. Лишний раз убедился в правильности оценки пока еще своих сограждан.
    Бай.

5. Ізольда

Полковник, маленький совет: перечитайте мою подпись:).

6. хозар

хозар Member

я ж вже наводив приклад сектанської політики, а тут далі за голі фрази зачіпки. Вже даю кредит, сам ти зрозумів чому він тобі потрібний, а тут знову починаєш. Якщо особисто, то й мене не вивозили, але моїх родичів мурдували так, що їм тепер в північному напрямку і дивитися важко. Ти ж бо друже того не зрозуміш, бо ти не бачив, мабуть, того болю у їхніх очах.

Додано через 2 хвилини
    совет == порада
    подпись == допис

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ех, пане....
    чому ж "здався"?...
    в свій час було дві організації, які російські змі чомусь змішували в одну купу: снпу і уна-унсо (решта: дрібнота)...
    я був в унсо, не в снпу...
    є ж "змішані сім’ї", є ж "російськомовна інтелігенція" українського походження...
    їх же виселяти ніхто не буде?...

8. хозар

хозар Member

інтелігенція, це ті, хто здатен за 2-3 роки проживання у чужій країні вивчити мову, якою вони спілкуються у повсякденному вжитку. Є заперечення?

9. Ізольда

Гадаю, оцей його коментар і є відповіддю на ваше питання:

Або це я дуже зухвало про себе, як про інтелігенцію? ;)

10. Полковник

Полковник миється в бані

:) Простите, я её воспринимал исключительно в сексуальном смысле:)

Всё, перечитал, понял, спасибо. С ув. П.

• Подобається Подобається x 1
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

У нас йшли не просто репресії:цілеспрямовано винищувався цвіт нації - вчителі,гімназисти,члени "Просвіти",лікарі,люди,які могли думати.
    Що цікаво: у 1939 році,коли прийшли радянські "асвабадітєлі"(перші москалі),як кажуть у нас люди,серед людей не було такого страху і ненависті до них.Але,коли люди відчули всю "прелесть" радянської дійсності,багато хто німців зустрічав з радістю.Правда,це теж швидко пройшло.
    У нас нема родини,по якій не пройшовся би каток асвабадітєлєй,тому і не дивуйтесь,що таке відношення.Але мене дивує паталогічна ненависть до ОУН багатоьх дописувачів(особливо немісцевих).Наші ж не ходили в Брянськ,чи у Москву "різати москалів"

12. duncan

знаю мову, користуюся... [​IMG]
    а ви бували у донецьку?.... [​IMG]
    як можна примусити людей розмовляти українською, якщо всі навколо спілкуються російською?...
    це ж не київ, в якому кожен другий спілкується вдома українською, але на вулиці переважно російською...

13. Ізольда

Сидела, думала, перечитывала. Может,я что-то в этой жизни не понимаю, но сексуального смысла в подписи не уловила.
    Хотя, наверно, на нашем форуме слишком мало секса (=любви), поэтому он везде и мерещится. :)
    Мне вот интересно стало: те, кто так утрированно- агрессивен на форуме, смогли бы они в реальной жизни повотрить свои слова человеку ?

14. хозар

хозар Member

Скажіть но мені, Ізольдо, заради всього святого, вам справді хочеться того паскудства, яке пропагують проросійські політичні сили. Чому поляк, каже що рідна мова польська, німець - німецька, і.т.д. незалежно від походження. Вони зберігають сімейні (родинні) цінності, але державну мову сприймають як надбання, а не як непотрібну причепу.

Додано через 1 хвилину

15. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, Уважаемый, снова, здорова?

Что делать-то с этим наследием?
    Что делать?
    На Брянск идти? На Москву?

16. хозар

хозар Member

17. duncan

... і надалі розмовляють російською...

як же бути з містами: дніпропетровськ (нащадки військових) — росіяни, дніпродзержинськ, харків, донецьк, луганськ...
    там ніхто українською не розмовляє...
    повірте моєму досвіду, специфіка роботи у мене така, що спілкуюся з людьми з різних місць...

18. Ізольда

Пропаганда, мій друже, все це пропаганда. В нас теж неоднозначне ставлення до визвольної армії того ж Махна.
    Якщо в вас є гарні лінки на неупереджені тексти про ОУН, я залюбки прочитаю. Бо частіше за все знаходжу чи зовсім негативну інформацію, чи навпаки, ледь не "жития святых". Я, власне, допоки не розберуся у цій темі, свою думку про ОУН казати не буду.

В нас була інша біда: земля залишилась без хазяїна. Кулацтво чи відселили, чи знищили. І перервалась традиція землеробства, яка існувала у нашому краї споконвічно. Земля перейшла до рук голоти, яка ніколи її не шанувала.
    Така ситуація була вигідна для комуняк: легше формувати колхози, бо хто ніколи нічого не мав, не зможе зрозуміти, що це значить: мати СВОЮ землю. Адже в колхозі все загальне, тобто нічиє.
    Тому й зараз так кволо відроджується в нас сільське господарство - традиція перервалась, нікому передавати досвід та знання. Все починається з нуля.

19. хозар

хозар Member

там ніхто нікого не стимулює розмовляти українською мовою. Потрібна селекція у державні органи, при працевлаштуванні і.т.д. Естонці ж добилися, що у них всі!!! депутати володіють рідною мовою. Не знаєш - значить не здатен засвоювати елементарні речі, а відтак банально - "тупий!"

20. duncan

ви де мешкаєте, пані?..
    Україна — велика...
    точно не на заході...

махно?..
    анархіст?..
    а яким боком він до УКРАЇНИ, УКРАЇНСЬКОГО і УКРАЇНЦІВ має стосунок?..

Додано через 1 хвилину
    чоловіче, що ви пишете?...
    коли виникла італійська мова?...
    після створення загальнонаціонального каналі раі-уно...
    тоді всі італійці почали розмовляти італійською...

так вирішується "мовне питання"...

а де твій аватар? :)