В даному випадку справа не в тому, місцеві вони чи не місцеві. Лишили багато кого - і немісцевих в тому числі. Я просто не можу зрозуміти логіку тих, хто це мутить... Чим одні кращі (гірші) за інших?
Для прикладу: оцього дядька я знаю ще з часів совка як тренера з греко-римської боротьби в нашій спортшколі. За свою кар’єру він виховав більше ста майстрів спорту, близько п'ятнадцяти майстрів спорту міжнародного класу, три заслужених майстри спорту, а також кількох чемпіонів світу. І скажіть що ця людина недостойна, щоб її ім’ям назвали вулицю в місті... І таких прикладів можна нарити хоч греблю гати
у 18 столітті вона була відома як Мостова (перші згадки у 1784 р.), а з 19-го ст. стала називатися Гоголівська
судячи по великим вухам і яйцям, замість голови в цієї комісії виросла дупа вул. Мостова тому підтвердження, якщо вони самі до цього не додумалися. Для цього особливо великого розуму не потрібно підходить. А от чим вона не підходить отим мудакам у міській раді - я не знаю
Їм уже підказували як тільки могли. Спеціально для таких тупорилих свого часу була випущена книжка "Вулицями рідного міста. Довідник з історії вулиць міста Конотопа". Але, видно, Бозя поцілував їх в іншу частину тіла
якби я там опинився, то більшу частину з ради ногами вперед би винесли - в прямому сенсі. А за це є стаття))) Хоча, як казав Лановий в одному з фільмів: "Мене б, звісно, судили. Але думаю, що за таку сволоту виправдвли б"
По-перше, в мене немає мандата депутата А по-друге, навіть якби я і опинився серед депутатів міської ради, то тим мандатом можна тільки підтертися. І по-третє - а чому це я борзий? )))
Цілком з вами готовий погодитися. Але, мушу вам вповісти (якщо того не знаєте), що в Галичині і села і вулиці-площі і все інше поперейменовували ще на початку 90-х. !!! Хто вам там заваджав це робити? Вибиралисьте й далі комуняк в міські-районні-обласні ради - от і маєте. Не треба було аж досі чекати. Така ж ситуація з бовванами лєніну. В Галичині їх позносили на початку 90-х - ВСІХ !!!!! Розумієте? ВСІХ!!!! Нє, брешу - десь читав, що в Франківську (чи десь біля нього) в минулому році останнього знесли. Але то ше не лєнін був, а йно маленький валодйя ульйянов )))))
Я вкурсі. У нас теж дещо перейменовували, ще в 90-ті. Наприклад, була перейменована вул. Ворошилова. А проспект Сталіна ще в 50-ті перейменували