Поговоріт'си хтось з коляборантом,який вже давно не розрізняє патріотів...поговоріт,бо я в цюпі втратив сенс тут-во багато шось та говорити,о-о! А Свобода шо,мусить в тому політичному зговорі-смітті брехати,дурити та якусь активну участь брати! Пек ти бідо! Перше в чоло мусять дістати брехуни і негідники,які довели наш Край до отакого-во стану! А далі видно буде...і ясно Who is Who! Як переможе чекодядовий патріот Порошенко,з хитро-дупими Путіним,Меркель,Олланд...то так тому і бути!
Є таке прислівя в народі: на брехні далеко не заїдеш. От вони вже приїхали. У ВР - прольот. У місцеві буде то саме. І Хто в тому винен? Самі й винні.
Як переможе чекодядовий патріот Порошенко,з такими ж хитро-дупими брехунами Путіним,Меркель,Олланд...то так тому і бути! В розумінні Україна,що зклепана з кавалків,як авто без коліс,чи то море без кораблів! Я себе тоді вважатиму Галичанином!
...І нахрен мені тоді ті роллс-ройси,чорна ікра та московська чиколяда Рашин...а нафту і газ ще в Дашаві і Бориславі знайдемо,як добре пошукаємо,та Нафтусю з Трускавця питимемо собі далі...Кіко нам треба того! Портрет Стефка Бандери і Олезя Тягнибока на стіну,та й зо три-штири никулярні бомби купимо си,десь в Ірана,чи де там і юж того нам буде досить,жеби жити з праці рук своїх! А до Перемишля на ровере можу доїхати,а чи то до Праги,Кракова поїздом! І юж ми буде добре!
Во,Свобода з Правим Сектором до Маршу Героїв готовляться! І вірно...на те й вовк в лісі,щоб вівці по-ногах сцяли... Свобода" і "Правий сектор" хочуть 14 жовтня провести у Києві марш П'ятниця, 09 жовтня 2015, 18:15Версія для друкуКоментарі0 У неділю, 14 жовтня, ВО "Свобода", "Правий сектор", Організація українських націоналістів і Конгрес українських націоналістів мають намір провести в столиці "Марш Героїв" до Дня захисника України. Про це повідомили в КМДА, передають Українські новини. Урочистий мітинг почнеться о 12:00 на Михайлівській площі.
Юрку , тут всі знають що ви не рівно дихаєте до Орлиці. А скажіть мені таке - чого вона була в комуністах? І то коли! в 1988 році. Це тоді коли інші виходили і спалювали свої партбілети. А Орлиця вступила. І мало того що мовчала до сих пір . але ще обзивала журналіста , який це діло розкопав різними нехорошими словали. Аж поки він не показав їй папери з архіву Університету. Може в молодості вона була attractive women і притягула хлопів але не зараз. Для підняття рейтингу Свободи перестарілу комсомолку думаю треба замінити.
На кого? На вас? Чи на оту перестарілу і тлусту,та недобачаючу "патріотку" з одним в'оком з якогось там чешського села,що провокує тут форумчан на забанення,як той Аваков націоналістів на цюпу? Та протріт свої в'очка,сліпаки! Чи не видите,шо сі робить на боїску,в Європі,в Світі...і Хто нині є Ху? Пудрилисте в'очка,та какао-пудра сі скінчила! Ото вся ваша Петрусівська солодойка чиколядова діяльність! Привіт для ЦК БПП в Хайфі! А Ірина Фаріон патріот...патріот України,як і Олег Тягнибок та весь керівний склад "Свободи"! Вони кращі серед тих хто нині бореться...і врівноважені,не дивлячись на тотальну провокативну діяльність супроти них!
НУ а де відповідь на питання? A пудри маю багато. Вчора був в Костко і купив велике пудевко , бо моя мала до школи має робити проджект , щось спекти , то будемо пекти торт. А в Хайфу привіт передам. Юрік , ви антисеміт?. ....ні один пост не обходиться що не згадати. Вами ще імміґрешен не цікавився ?..
Costco- великий магазин-гуртівня , який є в Канаді , США , В.Британії , в Мексиці.В Пів.Кореї і Японії здається також. Там продається деякий одяг , електроніка , меблі , їда і какао-пудра також.
«Сбербанк России» арендовал помещение во Львове у экс-депутата от ВО «Свобода» «Сбербанк России» арендовал помещение во Львове у экс-депутата от ВО «Свобода»
І все просто відрами, а чіпси - мішками. А на вході мишко можете си купити хотдога метрового, чи кавалок піци такий як лопата, і скільки хочеш коли чи іншого трунку - і всьо то йно за півтора доляра, миху. Шлаковий рай, ядерна війна проти власного тіла.
Та йой.... та не може бути... Та вони всі такі ладні, у вишитих сорочках і кричать: москалі - чемодан-вокзал-Росія...
Олег Тягнибок аплодує Міхеїлу Саакашвілі на ШустерЛайв (10:44). Не втримався... View: https://youtu.be/fJWE4y4pqqk?t=642