Якщо влада порушує законодавство і оголошує публічні вироки через пресу то я як приватна особа як мінімум маю право розглядати версії де ця влада є організатором терору. Навіть якщо такі версії настільки ж достовірні як провладні.
Дискусія була про "терор" від Свободи. Чи таки про Лорак. Якщо про Лорак то я пас. Я на повіях погано розуміюсь.
не могут ... пиарастам надо пиарится а на свободовцях, які за "повіями" бігають та "героїчно" з ними борються ?
Нарешті я зрозумів хід думки. Свобода образила Лорак значить вони терористи. Тоді сміло записуйте мене в терористи. Я не переношу Лорак.
Також має право уявляти себе Папою Римським. Але коли президент країни, уряд і частина парламенту уявляють себе Папами Римськими тоді біда велика. Вимагає депапізації якнайменш.
Свобода теж уявляє себе хорошою партією, але крадуть і брешуть, не гірше інших і прикриваються вишитими сорочками і національною ідеєю.
Порошенко-Яценюк роблять те ж, окрім вишитих сорочок. На відміну від Свободи вони ще замішані у вбивствах.
Добре що убивства Вас тішать. Україні потрібні такі кадри для проведення диверсій на території Росії. Слава Україні!
Ось ще одна потішна інформація. Про терористів-свободівців. Майже щодня в Україні б'ють або залякують журналістів - ІМІ
мне ее расейские одисеи тоже не нравятся, но одно дело не переносить, другое проявлять в этом активность ...
Зараз в Чикаго українська громада бойкотує виступи цієї лахудри,Куек вирішила що її тут чекають,то що ті хто бойкотують ідіоти?
смотря в чем проявляется бойкот, если сами не идут - то норм, если говорят друзьям не идти - норм, если стоят с плакатми под концертным залом - идиоты ... она ж не кобзо, не цыганова ...