"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Жодного доказу. Тільки ОБС від "славапобрешенку" в уряді.
    Натомість як мінімум покривання вбивства Білого Аваковим є фактом.
    Безпринципний вбивця Аваков може і далі вбивати. Тому версія про його причетність є більш достовірною.

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

і відео нема?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щось Тягнибакс дуже захищає тих шпигунів, не знаходите?

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

На відео Сиротюк кидав гранату?
    Тоді давайте заарештуємо Миха за теракти у Львові. Мих підозрілий. Все Порошенка хвалить. Значить замішаний. А докази Беркут і СБУ я впевнений що виб'ють з Миха. Он ФСБ з Яценюка зробила душмана. І ми з СБУ зробимо з Миха душмана, ісламіста і бельгійського шпигуна. Доказів не треба. Вибити свідчення і голосно кричати в пресі. Публіка повірить. На цьому форумі 100%. А потім ми дивуємось чому на заході знімають санкції із ригів. Бо доказову базу не розробляють а тільки емоційно вигукують в пресі. Доказів немає? Немає. ОБС від партії Порошенка це не докази. А вони мусять бути поза сумнівом інакше це політичні переслідування. Дуже сумніваюсь що доказова база з'явиться. І сумніваюсь що нинішня влада добре закінчить. Вони з початку пішли по хибній стежці і свідомо по ній ідуть далі. Не думаю що вони мають бажання це змінити. За півтора роки це стало очевидним.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Почитайте щось трохи окрім Експресу.

Комісія Верховної Ради запрошує на своє засідання заступника Генпрокурора Юрія Столярчука

Тут йдеться про суми які мало кому в світі снились. І Свободі до того далеко. А ось Шокінсько-Аваковські рила як крали разом із бандюками так далі крадуть.

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, я дивився різні відео. Невідомо хто кидав і що кидали. Ви знаєте моє відношення до Свободи. Там багато скелетів в шафі, але одне гарантую - вони не самогубці. Згадайте Майдан. Тягнибок і інші свободівці були категорично проти використанні зброї і насильства.
    Хто те все організував тепер? Можливо ми ніколи і не довідаємся. Так само як і не довідаємся хто вбив Сашка чи явно штучно організував Іловайськ і Дебальцево. І Мукачево...
    Ось тільки мене мучать питання, наприклад, чому сірий кардинал Ложкін, лауреат кремлівських нагород і явно людина Кремля, де-факто керує всіма українськими справами? Чому міністром закордонних справ був вибраний недипломат, росіянин (народився, вчився і прожив більшу частину життя в Росії) Клімкін? В той час як в Україні є маса блискучих дипломатів - українців. Багато дивних питань... Тож давайте, Миху, не будемо, як кажуть англійці, to jump into conclusions...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пошукати вам плач Тягнибока на Майдані за тим, чому ми не пішли на домовленості з Януковичем і шо тепер з нами буде?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

тре їх гнати в шию, хто ж проти?

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це вже інше питання. Але за весь цей час Ви пригадуєте теракти або стрілянину від Свободи? Бійки, скандали багато іншого але терактів не пригадую. Тому сумніваюсь. Також сплановані теракти робляться інакше. Дуже може бути що вони ще будуть але не від Свободи або сьогоднішніх політсил. Такі сили політсилами не будуть.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви бачили всі відео? Їх є досить багато. І в міліції теж не одні дураки сидять. Достатньо, щоб у кидаючого був мобільник в кишені....

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

все буває вперше...

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Сиротюк кидав гранату?
    Я бачив відео де поліція провокувала бійку. Може воно не так але як мінімум вимагає відсторонення командирів від служби і незалежного розслідування. Щось такого не видно.

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я згоден. Коли Ви вирішили стати терористом і кинути гранату?
    Докази де окрім ля-ля язиком.

Депутати позиваються до Мін'юсту, який не реагує на партію Пушиліна

Добре видно з ким воює влада. Слава Пушиліну :uanew: Слава Порошенку :bandera:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

піл ВР, грубо кажучи, були:
    ВО Свобода
    силовики.

Якщо б свобода, чи інша політична сила планували б мирний мітинг, вони б передбачили різного роду провокації. Поставили б своїх волонтерів. Зробили б все організовано. Це просто робиться.

Але якщо потрібно заворушення, то це робиться так, як там було зроблено.

А як ви розцінюєте, що Гоменюк покидає свій бойовий пост в час відвідин Тягнибока і приїжджає під ВР? Співпадіння?

ВО Свобода великі провокатори.

Згадайте як скидали з посади директора УТ-1. Ввірвалися у студію, почали гамселити директора, зняли все на відео, помістили в інтернет.
    Ох тоді Московські щурі тішилися з дикунів-хахлів. А Європа засудила це. Сценарій був явно московський.
    Памятаю Львів 9 мая. Привезли автобусом "ветеранів", типу ветеранів на святкування у Львові 9 мая. Свобода організувала кидок каменю в автобус. Смороду було на все СНГ. Сценарій - московський, а львівян представили світу, як кровожерливих дикунів.

90 відсотків всіх політичних провокацій - робота ВО Свободи.

Скоро вибори у місцеві органи. До сьогоднішніх виборів у Тернополі обласна рада, міська, включаючи мера - ВО Свобода. Ви живете далеко від України, бачите прапори і вишиті сорочки. Давайте почекаємо трохи і подивимося хто є Свобода в очах тернопілян. Нехай я сліпий - нічого не бачу. Але є маса народу, які живуть тут і їдять хліб, який печеться тут, а не бачать його в інтернеті.

5% - потолок. То мій прогноз.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

дочекаємося суду. повірте, мені самому шкода хлопчину, якщо він невинен, але якщо винен....

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Сиротюк кинув в директора УТ-1 гранату? Це не доказ.
    Як і решта. Емоції які свідчать що Вам не подобається Свобода. Це зрозуміло. Де факти про спланований теракт? Гуменюк кинув гранату це не доказ. Ветерани в яких здають нерви не рідкість. В мене на вулиці колись жив бандерівець. Його зачепили пуерторіканці. Відкрив пальбу по них із вікна. Купа м’яса і крові. Це спланований політичний теракт чи в когось здали нерви? Де беззастережні докази спланованого терору. Емоції не приймаються а тільки докази. Доказів поки-що не видно.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В тому що він кинув гранату він скорше винен. Тільки ось доказів причетності Свободи до того немає а речники влади такі звинувачення висовували. І це є грубим порушенням. Там ще стоїть питання наскільки поліція вела себе адекватно. Тому що у випадку якщо вона провокувала до гранати
    , стоїть питання про її вину також. Це як мінімум пом'якшувальна обставина для Гуменюка.

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

угу, Катеринки / Кати, мовный закон, консенсус на майдане, гавканье на Лорак и т.д. ... если они не самоубийцы и не идиоты, они те кто специально нанят для компрометации национального руху (имеется ввиду руководство)

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

причем нервы здают на стадии подготовки, на мирный протест чувак берет две гранаты ... не пистолет, для самообороны, гранаты ...

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В країні де поліція відома безкарними вбивствами це аж ніяк не дивує.

а де твій аватар? :)