"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Citrus

Citrus миється в бані

Сядьте на-дупу,провокаторе...бо як гівно-в-ступі крутитеся між тими партіями!
    Ліпше доказуйте тут лицемірам,та і собі, хто такий тут Citrus,a хто Notoco,во-о!
    І поменьше суньте свого носа,так спареного з іншими тут...до безкористливих і чистих ідей Степана Бандери і його соратників,які вміли захищатися...та і завтра послідовники зуміють також!
    Не сумнівайтесь!
    Земля так крутиться,так швидко крутиться,що ще шапки може поздувати багатьом...разом з головами разом!:hi:

• Тупо Тупо x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Юрку, не брешіть. Ви нікуди не йдете, а їздите за керовницею по Зєднаних Стейтах. Дайте спокій тій свободі. Вони вже в минулому. І ніхто нікуди не йде. Хіба що дехто з них піде до цюпи.
    Україні не потрібні пустопорожні горлопаї для яких бог - їхня кишеня. Хотілося б щоб Бог послав людину, яка вивіла б цей багатостраждальний народ з болота. На кшталт Де Голля, Ганді чи Гавела.

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Безкорисливих? Чистих?
    Ви хоч одну статтю Бандери прочитали до кінця? Ви хоч раз аналізували постанови великих зборів і конференцій ОУН?
    Вам хоч відомо, що Бандера не збирався ліквідовувати колгоспи після перемоги т.з. національної революції?
    ОУН - дешева китайська підробка на РСДРП-б і НСДАП.
    Пипець... Скільки ж вас набирається вже на одну розумну, мою, голову? А харя не трісне, воЯка з придиванного округу?
    Між якими? :)))

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. Citrus

Citrus миється в бані

• клон Нотоцо
    Та ну Вас,колаборантів...то єсть хрунів!
    В моїх друзям лише такі,як Мірошниченко зі Свободи,Ільєнко,Фаріон,Михальчишин...то й я такий!
    Навіщо я вам здався,що штуркаєте мене всяким непотрібним!
    Переконати хочете?
    Он,Мірошниченка переконуйте...
    Я за "Свободою" йду!
    (До речі назву теми спаплюжили,додатком Свобода йде ...самі знаєте куди!)
    Ні,мені з вами абсолютно не по-дорозі!Мені навіть без вас краще буде,то я вам,як Citrus мовлю!
    Мені зі свободівцями надійніше!
    :hi:

View: https://m.youtube.com/watch?v=fgxVNbOwTu4

• Тупо Тупо x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Збави Господь. Дурним дорогу не переходять...
    Так Ви вже знаєте, хто сказав,
    Коли поміж хлібом і свободою народ обирає хліб, він зрештою втрачає все, в тому числі і хліб. Якщо народ обирає свободу, він матиме хліб, вирощений ним самим і ніким не відібраний?
    Так чи ні? Якщо так, то в якій статті. А якщо ні, то погодьтеся, що націоналісти звичайнісінькі брехуни, як і їхні партайгеноссе.
    І навіть чаю не поп'єте? Ну то хай щастить Вам в дорозі разом із ВО Сволотою...

6. Enrike

Enrike Member

"Свобода" вже в Кишиневі?!
    Я був приємно здивований, коли побачив у наметовому містечку депутата Андрія Холявко. Свобода з нами, Свобода з Молдовою. Чим більше нас, тим ближче перемога.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Під час допиту в ГСУ МВС України щодо подій під ВР 31 серпня лідер “ВО “Свобода” Олег Тягнибок у присутності свого адвоката не відповів на жодне з запитань слідчого по суті. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк у своєму Facebook, передають Патріоти України. За його словами, Тягнибок послався на ст.63 Конституції України (“Особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів сім’ї чи близьких родичів, коло яких визначається законом”). “Безперечно, це його невід’ємне право як громадянина України. Втім, враховуючи скоєння терористичного акту та інших важких злочинів, наслідком чого стала загибель трьох бійців Нацгвардіі та поранення понад 130 правоохоронців, напевно, така позиція Тягнибока щодо з’ясування всіх обставин тих трагічних подій, м’яко кажучи, дивує”, – написав Шкіряк.
    Джерело: Шкіряк розказав, як минув допит Тягнибока у Генпрокуратурі (відео) - Патріоти України

• Тупо Тупо x 1
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ніколи не був прихильником Свободи. Але, як кажуть англійці, enough is enough. Читайте, порохолизи. Того за Януковича не було.

Олег ТягнибокГолова ВО "Свобода"

Вбивці Небесної Сотні на волі. Автор терміну ''Революція гідності'' – за ґратами
    11 вересня 2015, 21:57

Оце так тривав суд над Юрком Сиротюком, безкомпромісним борцем за справедливість і за українську Україну. Суддя Печерського суду Карабань в оточенні аваківців "впаяв" йому ув'язнення 2 місяці, щоби він нібито не втік.

"Регіонали" не сидять, вбивці Небесної Сотні уникли покарання, а націоналістів кидають за ґрати!

Очевидно, що для них автор терміну "Революція гідності" Сиротюк – небезпечніший за всіх "ригів"!

Але хай закарбують собі на носі: за всі політичні репресії їм доведеться відповісти!

Свободу політв'язням режиму!

Юрко, Друже, тримайся!

Слава Україні!

• Тупо Тупо x 1
  9. Rekst

Rekst New Member

Кишиневской Революции достоинства быть! Для этого молдаванам нужна помощь ветеранов Майдана. Без нас они не справятся! Я и многие мои товарищи уже на площади Великого Национального собрания. Приезжайте, поддержите братьев молдаван!!! В Европу вместе!!!

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не є Порохолизом.

Але якщо Ю. Сиротюк організував побоїще біля ВР, внаслідок чого загинуло пару чоловік і десятки поранених, але він свободівець і до того безкомпромісний, то ясне діло тре його випустити. Хай і надалі організовує терористичні акти з летальними випадками.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Йой!
    А якщо біля Михової контори-фірми Хтось-Колись(?) ,та організує протести з пиконамилюванням,або він сам то зробить,то шо...це також буде Швобода,як він любить повторяти?
    Ги-ги-ги! :haha:

Останнє редагування: 14 вер 2015
  12. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Во-о...мадярська партія Jobbik (прототип української Свободи) також заговорила про проблеми ЄСу,Європи,Угорщини,України...
    Ну і щоб,що в російській пресі опубліковано аналіз мадярського націоналіста...говорить все рівно національно свідомий елемент Угорщини!
    Угорщина в тіні санкцій
    ...і партія «За кращу Угорщину» в борьбі проти них
    Габор Вона
    Венгрия в тени санкций - ИА REGNUM

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Теракт біля ВР організував Аваков.

14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А можете привести кілька доказів цього твердження?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дав свободівцям гранату і сказав кинути у нацгвардію?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Йобік? Як влучно назвали прототип ВО Свободи!

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Саме так. В нього в Свободі багато шпигунів. Доказова база така ж потужна як і ваша.

• Подобається Подобається x 2
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тут не тре бази.

Якщо "шпигунів" посадять, значить ніякі вони не шпигуни, а правдиві свободівці, а якщо відмиють, значить правдиві шпигуни.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

"Якщо признається на тортурах значить відьма і її слід спалити. Якщо помре від тортур і не признається значить не відьма."
    Прекрасний метод. Пора почати його застосовувати до методистів.

• Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

сумніваюся.

Чесно кажучи, я вже й не знаю що треба, щоб вчудила Свобода, щоб накінець народ зрозумів, що це партія-маріонетка, заробітчани. Що до націнальних ідей їм як до неба. От що?

Вороне, у нас тут є популярна газета "Експрес". Там все розписано: про бандитів-зеків, що фінансують Свободу, про кремлівський слід, багато болота вилито і на Тягнибока, як він продава лже ліки від раку з милою назвою "україн", про його КГБіста батька - спортивного лікаря, що їздив закордон з спортсменами і т.д. Розлідування було розлоге, на декількох газетах. І думаєте, Свобода, чи Тягнибок подали в суд на газету? Фіг там. Проковтнули всі то і далі виступає Алєжка з яркими промовами про Богом дану нам землю. Одне і те ж.

Тернопіль.
    На минулих виборах Свобода там виграла все і вся. Люди повірили. Сьогодні всі плюються від неї. На наступних виборах вони будуть нижче плінтуса. Все порозкрадали, що можна і головне - нічого корисного не зробили.

Ну й організувати теракт, де загинули молоді люди - то є взагалі... Думаєте, що той свободівець Гуменюк роздратований змінами до Конституції? Я вас прошу, він навіть не читав і зеленого поняття немає про що там. Все було організовано. Свобода в опалі, їй Янукович більше підходив. Там в очах народу тре було імітувати спротив, протест, можна тим було прославитися, набрати рейтинг. А сьогодні тре працювати, будувати. А вони цього не вміли, ніколи.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)