"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Citrus

Citrus миється в бані

А борці від Дявола в цій боротьбі,що роблять? Та гроші рахують...і думають що то так вічно буде І тільки під доларом!
    А тут І Китай,і Іран з своїми Національними проблемами,а не зі світовим пануванням! Ось такий розкосий Шикльгрубер і може прийти! Та чого там...вже йде помаленьку!

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Прошу пана, прошу уточнити - Свободи в розумінні "волі", чи в розумінні "ВО "Свободи""?

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

4. Citrus

Citrus миється в бані

Це одне і те ж в моєму розумінні, і "Свободи" української також!
    Була б більша міць,була б і справжня Воля!

5. ІгорМ

То, по вашому, ВО "Свобода" - це круто?

6. Citrus

Citrus миється в бані

Націоналісти Європи,України не пхаються до національних проблем арабів і до того утворення Ісламської держави на Близькому Сході! В них свої національні проблеми,які вирішують...
    Пхаються інші до них з Європи,Америки...Для чого?
    Щоб вирішувати національні проблеми в себе за рахунок їх національних інтересів? Хитро!
    Але це було можливе вчора,але не завтра вже!
    Ну хіба що шляхом 3-ї Світової!
    Нам в Україні українцям і націоналістам то треба?
    Ні,нам такої радості і добробуту Не Треба!
    Ми себе спроможні самі утримувати,за свій власний рахунок!
    Оцього хотілося б,а не виманювання в когось його багатств і ресурсів!

7. prius

prius Well-Known Member

Я не розумію а що клонам можна на форумі,о як Ноточого чеше

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. VasMT

Мене таж сама думка переслідує...
    Але то не Юрко з Дрогобича. Хтось інший, але до болю знайомий...

9. ІгорМ

Шо, вальцманоненависники, біляк чіпає? :haha::tongue:

• Тупо Тупо x 1
  10. Citrus

Citrus миється в бані

На 100% впевнений,що в Порошенка є два закордонні паспорти на ім'я Порошенка і Вальцмана...ну там,британський і ізраїльський.
    А в Коломойського аж три!
    Ну і шо? Пробуй докажи...і кому!
    Прокурори деякі і судді також таке мають! Хто то знає? Кому то потрібне?
    Кожен рятується,хто як вміє!

• Тупо Тупо x 1
  11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Citrus

Citrus миється в бані

Останнє редагування: 4 вер 2015
  13. prius

prius Well-Known Member

Я ж казав що це Нутоде

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А мені трохи смішно, а трохи сумно, як ви, українці любите вождів і ідолів. Ну, здається, Свобода вже обісралась по самі вуха, а після останнього випадку перестала бути політичною силою. Ні, Юрко далі співає дифірамби. Кому? Пупсу? Тягнибоку, не чистому на руку і з гебешними скелетами в шафі? Партії, яка керувала Львовом, Тернопілем і погрузла в корупції? Та ви ж розумні люди, Бог дав вам розум, то використайте його хоч на 1%.
    Так само з Вальцманоїдами. Ну ви ж бачите, що то не те на що ми надіялись. Проаналізуйте півтора року. Недостатньо часу було щоб щось хоч одне зробити? А тисячі смертей, які можна було уникнути? Не прикривайтесь фразою що кращих нема. Тим ви принижуєте досить розумну націю. Ще раз, використовуйте розум...

• Подобається Подобається x 2
  15. ІгорМ

Педро, ви шо в танку? :scratch_one-s_head: Чи тоже випиваєте? ;)

Я ж ніколи не казав, що кращих нема. Я тільки стопітсот разів просив назвати когось конкретно, хто міг би на даний час бути президентом України. Бо сам я того кращого поки що не бачу.
    Ви назвіть фамілію вашого протеже, оголосіть хоча би п"ять причин, чому президентом має бути саме він. А я якщо погоджуся з вашими доводами, то буду його підтримувати.

А ВО "Свобода" у мене ніколи ніякого позитиву не викликала. Звичайне бидло.

Во, блін, як я багато буков за один раз написав... :pardon:

16. Citrus

Citrus миється в бані

Ось знайшов у Юрка Нотоцо (з яким так вперто деякі тут порівнюють мене) ранішній катрен...Про Українську Національну Асамблею...

Катрен про УНА

Об'єднаються Радикали,Свобода і Сектор
    Стануть поруч на Майдані і утворять вектор...
    Та продовжать справу Честі,справу України,
    й витягнуть спільним зусиллям ЇЇ із руїни!

Десь згоден,що свідомі національно-патріотичні сили об'єднаються в міцну частину суспільства,яка або закінчить 2-й Майдан,або...проведе новий і останній,3-й!
    Це питання цілком адекватне і до того,що робиться в світі,якщо вважати,що реально 2-а Світова війна в 1945 році не закінчилась...оскільки абсолютно не вирішила глобальних питань і питання Миру та Свободи!

-----
    Взагалі то,якщо тут на форумі комусь не подобається моє позитивне ставлення до "Свободи",яко партійної організації,що стоїть на чолі народного руху за зміни в суспільстві(і яка змінила свого часу організацію Рух),то...просто послати в форумну цюпу Мене,як перед тим Нотоцо,або взагалі закрити тему про Свободу,або взагалі і цілий форум,як то може відбутися і з Кабінетом Міністрів,а чи ВР,та й з Президентською посадою також! Пробуйте...як ото нинішня влада пробує в Києві провадженням слідства по протестах перед ВР!
    Революції і війни вже сотні разів творились в Європі і на Землі в цілому!
    І нинішній випадок не виключення!

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  17. Citrus

Citrus миється в бані

• Не подобається Не подобається x 1
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А катрени будуть?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та да, а той цейво - Мірошниченко - дебіл, що намагавсь на Лорак кидатись ... не знаю як Свобода взагалі (бо були гідні історії, як з київською вчителькою) а окремі діячі її Тягнибок, Фаріон, Мірош-ко, то є суцільні дебіли, крім дешевого та тупорилого піару - нічого ... будь яка адекватна людина то зрозуміє, досі ці пики та їх "ініціативи" розтягнуті на ватні плакати "сатрите какие они - ежанутые" ... а що до дефінації моєї особи - то не варто, вам рівня не вистачить ...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. VasMT

Не підкажете де і коли отой соціал-революціонер висловив цю геніальну думку про хліб і свободу?
    Ставлю сто до одного, що Ви не зможете довести, що ці слова належать бандері. Її вкрали у Великої Людини,і приписали малоросліку-соціалісту, в славних традиціях ого вчителів - Ульянова і Шикльгрубера.

а де твій аватар? :)