А борці від Дявола в цій боротьбі,що роблять? Та гроші рахують...і думають що то так вічно буде І тільки під доларом! А тут І Китай,і Іран з своїми Національними проблемами,а не зі світовим пануванням! Ось такий розкосий Шикльгрубер і може прийти! Та чого там...вже йде помаленьку!
Це одне і те ж в моєму розумінні, і "Свободи" української також! Була б більша міць,була б і справжня Воля!
Націоналісти Європи,України не пхаються до національних проблем арабів і до того утворення Ісламської держави на Близькому Сході! В них свої національні проблеми,які вирішують... Пхаються інші до них з Європи,Америки...Для чого? Щоб вирішувати національні проблеми в себе за рахунок їх національних інтересів? Хитро! Але це було можливе вчора,але не завтра вже! Ну хіба що шляхом 3-ї Світової! Нам в Україні українцям і націоналістам то треба? Ні,нам такої радості і добробуту Не Треба! Ми себе спроможні самі утримувати,за свій власний рахунок! Оцього хотілося б,а не виманювання в когось його багатств і ресурсів!
На 100% впевнений,що в Порошенка є два закордонні паспорти на ім'я Порошенка і Вальцмана...ну там,британський і ізраїльський. А в Коломойського аж три! Ну і шо? Пробуй докажи...і кому! Прокурори деякі і судді також таке мають! Хто то знає? Кому то потрібне? Кожен рятується,хто як вміє!
Артилеристе обстріляний... "Cвобода"- дитя своєго Народу! А чиє Ви дитя...невідомо! View: https://m.youtube.com/watch?v=fgxVNbOwTu4
А мені трохи смішно, а трохи сумно, як ви, українці любите вождів і ідолів. Ну, здається, Свобода вже обісралась по самі вуха, а після останнього випадку перестала бути політичною силою. Ні, Юрко далі співає дифірамби. Кому? Пупсу? Тягнибоку, не чистому на руку і з гебешними скелетами в шафі? Партії, яка керувала Львовом, Тернопілем і погрузла в корупції? Та ви ж розумні люди, Бог дав вам розум, то використайте його хоч на 1%. Так само з Вальцманоїдами. Ну ви ж бачите, що то не те на що ми надіялись. Проаналізуйте півтора року. Недостатньо часу було щоб щось хоч одне зробити? А тисячі смертей, які можна було уникнути? Не прикривайтесь фразою що кращих нема. Тим ви принижуєте досить розумну націю. Ще раз, використовуйте розум...
Педро, ви шо в танку? Чи тоже випиваєте? Я ж ніколи не казав, що кращих нема. Я тільки стопітсот разів просив назвати когось конкретно, хто міг би на даний час бути президентом України. Бо сам я того кращого поки що не бачу. Ви назвіть фамілію вашого протеже, оголосіть хоча би п"ять причин, чому президентом має бути саме він. А я якщо погоджуся з вашими доводами, то буду його підтримувати. А ВО "Свобода" у мене ніколи ніякого позитиву не викликала. Звичайне бидло. Во, блін, як я багато буков за один раз написав...
Ось знайшов у Юрка Нотоцо (з яким так вперто деякі тут порівнюють мене) ранішній катрен...Про Українську Національну Асамблею... Катрен про УНА Об'єднаються Радикали,Свобода і Сектор Стануть поруч на Майдані і утворять вектор... Та продовжать справу Честі,справу України, й витягнуть спільним зусиллям ЇЇ із руїни! Десь згоден,що свідомі національно-патріотичні сили об'єднаються в міцну частину суспільства,яка або закінчить 2-й Майдан,або...проведе новий і останній,3-й! Це питання цілком адекватне і до того,що робиться в світі,якщо вважати,що реально 2-а Світова війна в 1945 році не закінчилась...оскільки абсолютно не вирішила глобальних питань і питання Миру та Свободи! ----- Взагалі то,якщо тут на форумі комусь не подобається моє позитивне ставлення до "Свободи",яко партійної організації,що стоїть на чолі народного руху за зміни в суспільстві(і яка змінила свого часу організацію Рух),то...просто послати в форумну цюпу Мене,як перед тим Нотоцо,або взагалі закрити тему про Свободу,або взагалі і цілий форум,як то може відбутися і з Кабінетом Міністрів,а чи ВР,та й з Президентською посадою також! Пробуйте...як ото нинішня влада пробує в Києві провадженням слідства по протестах перед ВР! Революції і війни вже сотні разів творились в Європі і на Землі в цілому! І нинішній випадок не виключення!
Ось,Крик Душі!... Повністю згіден з Ігорем Мірошниченко,тому і йду за такими,як Він! Тому й за "Свободою"! View: https://m.youtube.com/watch?v=YE7q2gvZwLI&feature=youtu.be
та да, а той цейво - Мірошниченко - дебіл, що намагавсь на Лорак кидатись ... не знаю як Свобода взагалі (бо були гідні історії, як з київською вчителькою) а окремі діячі її Тягнибок, Фаріон, Мірош-ко, то є суцільні дебіли, крім дешевого та тупорилого піару - нічого ... будь яка адекватна людина то зрозуміє, досі ці пики та їх "ініціативи" розтягнуті на ватні плакати "сатрите какие они - ежанутые" ... а що до дефінації моєї особи - то не варто, вам рівня не вистачить ...
Не підкажете де і коли отой соціал-революціонер висловив цю геніальну думку про хліб і свободу? Ставлю сто до одного, що Ви не зможете довести, що ці слова належать бандері. Її вкрали у Великої Людини,і приписали малоросліку-соціалісту, в славних традиціях ого вчителів - Ульянова і Шикльгрубера.