"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Юрко, не нервуйте. Це зайве. Справа в тому, що Василь не мав участь в каральних заходах НКВС. Також і Ви не були в УПА. Вік не той, що у Вас, що у нього.

• Подобається Подобається x 1
  2. Saut

Saut Цинічна Бендера

Юрєц, а шо ваша хранцузська Свобода називала Майдан бомжами, а з путіним цілується в десна?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Юрку, бачу ви маєте таке відношення до національного питання як я до питання про життя на планеті Марс. До речі, і Свобода недалеко від вас втекла. Бабло куєте. Як я вже казав, ви гаруванням по Штатах, а Свобода шахрайством.
    Щодо мадам Ле Пен. Невже ви не знаєте, що це путінська сраколизка в Франції номер один? А я думав, що ви маєте більше інформації. А щодо подій в Парижі, то щось ви взяли фальшиву ноту. Це ісламський екстремізм. Війна по всьому світі. Чому ви це питання сюди тулите - невідомо.

• Подобається Подобається x 4
  4. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Педро,для вас катрен...
    Катрен про фраЄрів

Не довго музика звучала.
    Не довго фраєр танцював,
    Допоки найспритніший злодій
    з-під грушки злото відкопав!
    :crazy:
    То злото що в Парижі,в Франції,та французька реаолюційна Саобода Ле Пенів з ювелірних магазинів і повикрадає...як пить дать!
    А шо дєлать,як грошей в простого люду Не Хватає!

• Тупо Тупо x 3
  5. Locke

Locke невиправний реаліст

І не надійтеся, не відлипну. Бо то моя Батьківщина, де я народився і прожив досить багато років. І ділив з нею всі досягнення, здобутки, важкі моменти, незгоди і злидні. І збираюся так далі робити, доки Господь призначив мені віку. А не сиджу за бугром і розмірковую на хлопський розум як тому знедоленому віками народу далі жити. І бачу реальність в реальному житті, а не роблю висновків читаючи бульварну пресу чи відвідуючи сайти Свободи, Регіонів, БЮТів чи іншої горлопанської нечисті, які в першу чергу є бізнес-проектами бандюків і олігархів різних кланів. І не вам, заокеанським мислителям і фільозофам диванної сотні за гальбою пива розмірковувати і диктувати як нам жити і що робити. А приїхати і закатати рукави, і розгрібати разом з українцями ті Авгієві конюшні слабО? Ясна річ: 3,14здіти - не ящики носити. Приблизно так я і хотів висловитися.

• Зе бест! Зе бест! x 4
    • Не подобається Не подобається x 1
  6. Yurko NOTOCO

Пріус і Оля,то Васідруг вам таке радить,а я в себе вдома в Україні,а в гАмериці в праці,як колись галичани по Сибірах Росії!

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Locke

Locke невиправний реаліст

P.S. І ще додам, нешановний ви наш хаме, що я не давав Вам дозволу придумувати і вживати щодо себе різні клички і прізвиська. Сьогодні п"ятниця, модератори розпалили баню, так що йдіть попартеся і прийміть холодний душ, може допоможе остудити голову.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. Saut

Saut Цинічна Бендера

:haha: Мені мій родич американський, царство небесне, пропонував свого часу "ссилку в Сібірь Амеріканську" Був дурнем, патріотом великим, вне захотів. Тепер лікті кусаю.
    Ой Yurko ж нещасний ссильний :haha: Ні жити за 200 доларів тут, ні чекати повістки у Лугандон.
    Страдає він у ситій Америці за Україною, філософствує дожовуючи гамбургер.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Pedro

А я, чесно кажучи, його не розумію. Я його знаю вже десь 10 років на ЛФ і він весь час в тих клятих штатах, крутить керовницю і грає роль галицького патріота. Та скільки можна там сидіти? Має чудову професію, вже досить в літах щоб фуру по штатах водити.
    Що може змусити людину яка наближається до віку 70 гарувати по чорному? Хіба що якусь собі огрядну негритяночку надибав?;)

• Подобається Подобається x 3
  10. Saut

Saut Цинічна Бендера

А я розумію. Краще там баранку крутити, ніж тут ходити в викладачах там, лікарях, та ледве зводити кінці з кінцями.
    Коли дупа в теплі - можна і подумати про Неньку. Здалека. Та повчити "дурних українців" що залишились.
    Звідти, як з загробного життя - ніхто не повертається )
    Але то таке, його життя - його право.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Pedro

Можливо. Але тоді треба або хрестик скинути або труси одягнути. Я живу майже 25 років, спочатку в Австралії, зараз в Англії, працюю стоматологом. І не кричу про мій супернаціоналізм, хоча іноді хочеться все покинути і вернутися. Тай вже більш англомовний ніж україномовний. І знаю, що шукати роботу в Україні вже застарий. І ніколи не мав українського громадянства, поскільки виїхав з СССР.

• Подобається Подобається x 3
  12. avatarwin

Yurko ---ну який тебе піп хрестив. Чи бачив ти там в америці еврея з лопатою , або негра який би працював , мені здається що крім тебе і попуасів мексів більше ніхто не працює. Позбуться того ронделька скільки того життя і бережи себе. Бо все що ти заробиш всеодно прийдуть москалі і звільнять тебе від всього заробленного.

• Тупо Тупо x 1
  13. Yurko NOTOCO

Катрен для Pedro

Наступить й Ваш останній День
    іти із цього "раю"...
    Спитаєтесь тоді:-Чого ж я жив?
    Юрко з дітьми Вам й відповість:
    - Цього і я не знаю!
    :hi:

Останнє редагування: 10 січ 2015
    • Тупо Тупо x 2
  14. Yurko NOTOCO

Виходить що так...що в російського і хранцузького(як ви насміхаючись вже тепер мовите) націоналізму одна мета,як і в європейського в цілому!
    Тому права "Свобода",що вийшла з цієї тихенько розпочавшоїся битви про-росіійських і про-єврейських володарів економічного капіталу в Європі,в Світі!
    Видать то така і є та 3-я світова...
    Тому нема сенсу більше тут щось говорити про "Свободу",а краще дивитись,як поводитимуться націоналісти Європи в цій розпочавшійся компанії боротьби протиріч!
    Тому перестаю,щось тут доказувати сторонникам протилежної думки про розвиток майбутніх подій в цім конфлікті велетнів, Голіафа і Давида!
    Самі ж і побачимо все!
    Нехай хтось тему про хранцузьку Свободу відкриє і поливайте тут брудом хранцузів,,а не галичан...це буде краще! Он,переклад інтересної статті "'Дайте..." з ізраїльської газети
    і почитайте про це все-таке і подібне.
    http://inosmi.ru/world/20150110/225425125.html

Останнє редагування: 10 січ 2015
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  15. Gesser

Gesser Well-Known Member

:clapping::hi:
    Не знаю про що раніше велася розмова, я просто втрутився у діалог, маючи певні власні роздуми щодо сьогодення. Все написане майже 100-відсотково співпло з моєю сьогоднішньою позицією щодо подій у країні. Перепрошую за нахабство, але не міг себе стримати...

• Подобається Подобається x 2
  16. Pedro

Правильно, пане Юрку. Про покійника або добре або ніяк. Тим більше коли покійник був мертвонародженим.

• Подобається Подобається x 4
    • Не подобається Не подобається x 1
  17. Yurko NOTOCO

Останнє редагування: 11 січ 2015
  18. Yurko NOTOCO

:uanew::bandera:

Останнє редагування: 11 січ 2015
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

вони всі "класні", а от ваш зек, якого ви ніколи не згадуєте у негативі, звичайно є ще той пацан...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Russian ukrainian

Russian ukrainian миється в бані

"Свобода" не прошла в Раду. На Украине стало меньше свободы?

• Тупо Тупо x 2
а де твій аватар? :)