А ви в той час де і з ким були ...в поліських бандерівських формуваннях в скрутний час для Полісся,чи в НКВДистських загонах Ковпаківців,які бандерівців вистрілювали по-лісах Полісся і робили провокації проти воюючого за свою(!!!) Землю і Волю народу? Хто зна,чи не "ваших ковпаківських рук" справа Волинської трагедії,дивлячись на ті нинішні відносини сучасної Польщі і Росії! Ой,то ще буде продовження по-польски...так що мало не покажеться! Просто,попіл Клааса стукає в серце!(с) 2007 рік... notococommented: Катрен,як подяка. * * * Дякую полякам і прибалтам, Всім,xто приклад Україні показав. Приклад боротьби за волю нац'ї, З розрушителями Гуманізму й Людськиx прав. З тими,xто так вперто й безпардонно Попирає Наш Сувернітет, Й по-старому рyбить все,з бажанням... Поламати Наш Менталітет. Дякую прибалтам і полякам За Незламність,за братерський їx Привіт, Нам,будуючим Вкраїнське Щастя в Україні, В боротьбі...останні пару літ. Іншим нагадаю правило Природи, І без будь-якоїсь міни на лиці: -Можна полюбляти "xороводи", Але палка завжди має два кінці ! (Юрко НоТоЦо)
А я Вам навіщо? Мало вам Коновальця,Петлюри,Бандери,Небесної сотні...он за Порошенком з мотузкою ганяєтесь,в Парижі вчора шуму наробили з азіятськими друзями-однодумцями ... Заспокійтесь! Приїду,дам'ся знати!
...сказав Василь Безбатченко! Я взагалі то глибоко сумніваюсь,що в вас ,Василю, галицьке прізвище Тур'янський,що походить від галицького села Тур'є! Сталін також був Джугашвілі,та і Лейб Давидович Бронштейн,як і Порошенко... також полюбляли зміни і маскування,під словян! Признавайтесь...ви калмик,борючийся за Малоросію? (Не спішіть відповідати,подумайте добре...бо я до праці йду вже,керовницю крутити,як тут ви мені,та й іншим, голову)
Перший раз я думав, що Ви помилились. Але Ви вже свідомо наголошуєте на числі 22. То хто у нас такий класний пацан: Кравчук чи Порошенко
Ось таке то життя, пане Юрку. Ви в Штатах керовницю крутите замість порадувати галичан грою на роялі. Скільки вже крутите? З дисєтку років? Кожен кудись йде. Йде і Свобода... Пупс йде черговий мільйон вкрасти. Правда Морда здається розсварився з колегами зі Свободи. Тягнибок бореться з раком, михальчишин десь зник, Фаріон також - може знову в комуністах? Головне - гроші. Для вас пару дольцув, для них пару мільйонів. І заодно можна поговорити. Про націоналізм, про Бандеру... Свобода слова. До речі, знаєте, коли Бандера останній раз був в Україні? Здається, в 1934 році. І я б не радив ототожнювати УПА і бандерівців. Був ще демократично вибраний лідер Мельник. Так що потрібно ох як багато матеріалу освоїти, щоб щось знати. Але просто для балачки можна що небудь... Так, між крутінням керовницею...
Ви би ліпше пани...ліпше обговоріть си, чому і за що розстріляли 12 людей в Парижі! За карикатури і політичне знущання? Може й так,як то йшло і чому хоче далі йти кудись те знущання над націоналізмом! Во,подумайте над цим!
Василю,а ви куди будете втікати,як Свобода буде за вами гнатися? В гАмерику? В Казахстан? в Дальнє-Восточну республіку(коло Китаю),як націоналісти та здуру в Європі владу всю хоплять? Не нацики,не сіоністи,а Націоналісти кожної європейської країни ,як то все до того йде в тій же Франції з тими Ле-Пенами,то биш місцевими бандеровцями! Куди будете скакати-втікати,га-а? Як Яник на Кубань,чи на Кубу до Кастро,бо в тім Стрию нігди...нігди інакше ніж вчора,ніж нині не буде ...бо те поголовне ставлення національно-свідомого галичанина до чужинців на своїй галицькій території не буде юж нігди іншим!(вони і про Сотню Небесну добре памятають!) Нігди вже не буде інакше ставлення...ну хіба що винищите знову всіх свідомих галичан "під гребінець",як то було в 40-50-x! Xe-х,але хто то нинька дасть собі таке над собою знову сотворити,шо нє? Так'си думаю-гадаю? Та мовте шось хлопи про Париж...та не мудруйтеся,ніби то ніц'сі не відбуває в тій Європі! Давайте,по-упражняйтесь в фільозофії Свободи... бо як прийде Будь-Хто з машингвером,то...то буде,як в тому цудному і прекрасному Парижі! Не каркаю,а так'си гадаю! Во,Ромко Пророк дає...
Отак напевно і в Парижі ті "моцні" карикатуристи подібно мовили також...і юж ніц більше не мовлять! А вони б повіли,Що,За Що і Чому,шо нє?! І ми б знали правдоньку справжню,а не те,що ґазети напишуть! Не за те ж знищили карикатуристів,що малювати добре не вміли,шо нє? Ой! А ви,Педро і Васильку давайте...давайте обєднуйтеся проти Свободи,як той Троцький і Лєнін проти Петлюри і все стане по-своїх місцях! Якраз час такий наступив,для вашого обєднання! Може й вийде у вас якесь-такеє Є'СССР'А,зі столицею в Біробіджані! Ну не в Єрусалемі же ж! Вася за Берію зійде! Він знає як! А там і весь Китай охмурите,а шо?! ...а то ви тут все...що "Свобода" російсько-ізраїльській торгівлі -бизнесу світовому понімаш,заважає!
VasMT, як то кажуть: "Не тратьте куме сили..." Щось доводити, пояснювати, сперечатися можна лише з тим, хто хоче почути, і не тільки почути, але зробити певні висновки, зваживши на аргументовані доводи опонента дискусії, і враховуючи аргументи частково чи навіть повнісю змінити свою думку чи погляди. Але коли ви про образи, а вам про гарбузи, коли на будь які і будь чиї доводи у відповідь чуєте якусь кашу-малашу, зовсім ані логічно, ані взагалі ніяк не пов"язану з запитанням (ефект заїждженої грамплатівки), то такий прийом спілкування давно відомий і називається словом "демагогія". Інтуіція і досвід мені підказують, що зараз на мій допис появиться безсмертний катрен
Любий Васін друг...можна я вас так і називатиму Васіндруг.... Так от про катрен Ви явно запізнилися,бо про Ваше з Васею майбутнє об'єднання я вже раніше Вас скалатав прогноз катреном і говорив про лєнінізм/троцкізм і їх політичні пляни.А катрен во... Катрен про кризис Те що діється в Європі - кризисові жарти, жеби знали,що з ж(адними) не слід грати в карти! А на вашу цудо-інтуіцію..ну то просто пояилась нова Новина з тої ж бандерівської Франції...кошерні харчі і золото ніяк в тім Парижі не поділять.всім хочеться,щоб було у нього найбільше. Ось... У Франції знову захопили заручників: у ювелірному магазині http://www.pravda.com.ua/news/2015/01/9/7054522/ *** Вась,давай тепер і ти тому кулєзі ,щось скалатай! Давай Вася,давай...ти ж не гірший демагог від Васіндруга!
Ну хіба я не правий, написавши вище про демагогію?! Причому тут Європа, кризові жарти, карти, шмарти, трагічні події у Франції?... При чому тут "Свобода іде"? Може тому такі події у Франції, що туди вмочила свої руки "Свобода"? Чи може тому, що "Свобода йде" до Франції? Чи може не йде?... Ніц не годен зрозуміти з Вашого чергового допису.До чого тут Свобода? Причому міліція, що кури дохнуть?
Васіндруг,не викручуйте і не прикийдуйтесь...або почекайте реакцію французів,які підтримують,як я то мовлю бандерівську Свободу Франції в лиці партії націоналістів Марін Ле Пен! Або взагалі...відлипніть від національного питання в Україні та і від "Свободи" також!