Так, пишете ви як справжній троль. Пора оновлювати методичку і шукати інші методи впливу. То я вам як модератор кажу, дуже вже вишколено викладаєте думки - на відміну від Кассіра, наприклад. Та яка він, в задницю, перчина? Ви не в курсі, що з нього люди сміються, коли він говорить?
В Одесі до сьогоднішніх подій багато чого було не так як тепер, і жидобандерівцями одеситам навряд чи в голову прийшло б себе називати. А зараз на Одесському форумі саме так дописувачі себе називають. Та не тільки в Одесі, в самому Харкові. Зрештою, в світі людина з факелом асоціюється з боротьбою за Свободу.
В моєму контексті слово "нагло" мало значення "дуже швидко". Є таке поняття в Галичині, як "нагла поміч", себто "швидка допомога". Є ще вирази "нагла смерть", "нагла кров". То я так, урок галицької говірки вам даю. А ви мені приписуєте якусь наглість. І нічого я не маніпулюю, і нічого не підтасовую. Я говорю лише факт, який обурив всіх думаючих людей. Питання мови є дуже важливе, але ним не треба було нагнітати ситуацію в країні, що знаходилася в точці кипіння. Чи питання мови в той час було найважливіше? Люди погинули, Президент втік, в країні безладдя, а Свобода знайшла найважливіше завдання для негайного вирішення. Це нормально, мудро? Чи може то чистої води провокація?
Ось Ви так вважаєте. А я вважаю по-іншому. Як тільки з'явилась можливість, Свобода почала виконувати свої передвиборчі обіцянки. Я думаю, для Вас не секрет, що відміна закону кидалова- каліснічека була одною з таких обіцянок. Тому, мабуть розуміючи, що почнеться відкат завойованих на Майдані позицій, Свободівці відразу взялися за справу. Закон про люстрацію всеж дотиснули, заставили прийняти. А от закон про вільне володіння зброєю вже не входив в плани теперішньої влади і Свободу злили. Та й з люстрацією зараз притормозили, більше того, через нелюстровані суди,вже люстровані відновлюються на своїх посадах. А Свободи в Верховній Раді нема, і все шито-крито. Кримінальні справи проти "бувших" закриваються, міжнародні санкції з них зараз почнуть знімати, розблокують їхні рахунки. А вони через суди, наші нелюстрвані і міжнародні, будуть вимагати повернення своїх маєтків. Ото буде веселуха.
Я знаю значення виразу "нагла смерть", "нагла робота", але я не живу, на жаль, на своїй малій Батьківщині і русизмів у моїй мові більш , ніж досить. Саме тому і потрібно було гнати той закон про мови драною мітлою якомога далі від нашої країни. За урок дякую, але це , на жаль, не може вплинути на чистоту моєї мови, бо надто багато кругом російської мови. ---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ---------- Бачите, ось ви так вважаєте, а я і Майдан підтримувала саме через мову, щоб отой закон скасувати. Чи було то помилкою чи ні можна дискутувати багато, але я хочу підкреслити лише те, що то було досягнення для багатьох таких як я. А наша думка теж важлива, не лише ваша чи донєцких. І ви не відповіли на запитання, чи була б окупація Криму БЕЗ скасування закону, чи була б війна у Донецьку без скасування того закону? ---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ---------- мене теж це тривожить, надто все солоденько у ВР. Порошенко хоче бути і для алігархів хорошим і для народу з картинки. Але в реалі це неможливо, не мона помирити ягня і вовка. Якби була Свобода у ВР. то так не лилось би з екранів як мед ні у Яценюка, ні у Пороха, ні у інших депутатів. Рано, рано ще списали Свободу.
Слухайте, та ви так про Свободу, як про найчеснішу партію говорите. Я би теж з вами була на одному боці, якби не знала їхню "підноготну". Брат крутиться в політичних кругах. Шо там тій Свободі базікати, особливо Тягнибоку, якщо він на утриманні в братви місцевої? Я вас прошу! Вже говорила вище. Рядові члени може і чесні, і за національну ідею, а от хто стикнеться з тим на чиї грошики Свобода виросла і не хоче з тим мати справи, то вже давно їх нема в Свободі... ---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ---------- burachekn, не цитується щось тут деколи. Відповідаю на ваше запитання. Може би і була і без цього закону, бо Росія і Путін давно вже чекали слушного моменту, але той закон треба було приймати так, щоби не репетувати на все горло, бо понастроювали тих, хто і не був настроєний проти всього українського і ще більше зіграли на руку москалям. Особливо Орлиця постаралася. Їй чим скандальніше, тим краще. Дурна баба! А ще ніби викладачка вишу. Хоч би якась її інтелігентність зіграла роль. Таде там!
Навіщо ви часто підкреслюєте мені, що ви модератор? Що я повинна зрозуміти? Замовкнути і не перечити, бо модератор іншої думки? Я зі школи так розмовляю, мені про це завжди говорили, що я розмовляю наче по телевізору виступаюю. Так що, мені застрелитись від того? А відносно методички з мого боку, будь ласка, знайдіть хоч одну таку ж саму думку, яку я виклала тут? Я, модераторе, не троль. У вас просто немає проти вагомих аргументів і вам нічого не лишається, як звинуватити мене у троллізмі. це на кшталт того: "Встаньте музиканти хай люди сядуть". Я тіпа вже не людина? Одні сміються, інші шанують. А про кого всі однакової думки? Про Порошенка? Про Садового? Про Яценюка? Про Парасюка? Це нормально, що одні думають так. інші - інкаше.
burachekn, скажіть, а якби ви точно дізналися, що це, що пишуть про Тягнибока, що його фінансують бандити і їх він вже давно таким чином протягнув через свою партію в депутати нижчих і вищих рангів, ви би змінили про нього свою думку, чи би так і далі виправдовували?
Я не хочу сказати, що Тягнибок кришталево чистий. Всі ми не без гріха, кожен із нас не раз і не два давав/брав хабарі, називаючи це іншими словами. Але, яка різниця де Свобода бере гроші? Головне щоб партія існувала і функціонувала. Капітал Марксом теж був написаний на гроші піратів. Ну і що? А для нас це в свій час була настільна книга багатьох шанованих людей. Я не вважаю це чимось поганим. По-друге, не проводилось слідство і доказів того, що були кримінальними структурами передані особисто Тягнибоку якісь гроші нема. Статті, яка б забороняла передавати гроші однієї людини іншій теж нема. Очевидності як такої теж нема. Є лише слова того, кого ви називаєте кримінальним авторитетом. Тобто презумція невиновності проти слів кримінального авторитету. Кожен обирає те, що йому ближче. ---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ---------- Треба подумати. Що фінансують бандити - я вже написала, мені байдуже. А от якщо покриває злочини, чинить злочини... я не знаю, мені важко дати відповідь, не виключаю, що засудила б його дії. Але це не вся партія Свобода.
Я от ніколи хабарів не брала, а давати давала, бо були випадки, що інакше поступити було не можна. Життя було дорожче за принципи. Вау! Тобто, партія бореться проти корупції, а сама фінансується бандитськими грошима і сама плодить корупцію, бо бандити гроші за красиві очі не дають? Круто! Але в сад таку партію! Мене не цікавить її національні ідеї тоді. А Ленін ще був бандитом і в свій час грабував банки. Для справи революції. Тоді що ви вважаєте поганим, раз таке не вважаєте? Я думала, що українці хотіли позбутися злочинної влади. А виходить, вони надають перевагу своїм тільки бандитам. Та не треба мені щоби щось проводилося. Люди знають все краще від слідства. І яке слідство в Україні? Добре заплатить той же ж Пупс і слідство "виявить" все те, що треба.
Моливо ви і праві, що потрібно було мовчки його скасувати і не оголошувати на всю країну, можливо вони перегнули палку, можливо не вистачи чуйки чи мудрості. Особисто я не роглядаю це так, що українські запроданці пустили піну саме через цей закон. Іншими словами, - в нашій країні, на жаль, є люди, є українці, які живуть в дАнЄцкЄ, але вони зреклись своєї української суті, вони запроданці, вони обрусились і підтримують Росію. Чому так сталось - то інше питання, але такі люди є. І ось та Новососія вибухала вже не раз, просто ми, особисто я, мало цим цікавились. Але коли Януковича у 2004 році не пустили в президенти, то там жеж було те ж саме. Але тоді Юща здрейфив і піддався. Тобто нарив був вже давно і рано чи пізно його прорвало б. Починаючи з Кравчука весь час стояло питання війни, стояло питання тієї Новососії і кожен президент пишався тим, що не допустив війни. Але ні один із них нічого не зробив, щоб ось той нарив вичистити, залити зеленькою і "гнійні палички" спалити антибіотиком (це я образно кажу).
Аби ви зрозуміли, що таких як ви в мене перед очима перейшов легіон. Проти чого? Свої аргументи народ виклав у результатах виборів. Але ж для вас це не аргумент. Божа роса, далі по тексту. Це перл.
Якщо бути до кінця відвертими, то хто зараз при владі є кришталево чистим? Хто не пов"язаний з корупцією? Ви мабудь за Садового голосували, але про нього пишуть те ж, що і про Тягнибока. А що вже пишуть про нашого президента... а про Яценюка, про його грошики що пишуть... я вже просто мовчу про Коломойського і Кернеса. І чому до цих пір ні Тигипко, ні Шустер, ні Добкін не у в"язниці? Шановна Олю, у нас вся країна уражена тією гниллю. І те що ми одним це вибачаємо, а інших за це ж клюємо, хоча не відомо хто більше корумпований чи Порошенко чи Тягнибок, характеризує нас з вами такими ж, тобто це та ж корупція, але вже з нашого боку, з боку електорату. Бо мають бути одні принципи для всіх, а не виборочно. Погоджуєтесь?
Ще вам раз кажу. Бандити мільйони доларів за красиві очі не дають. Чи ви думаєте, що дають? І нема такого поняття, як бандити-патріоти. Бандити інтернаціональні. Їм до фєні національні ідеї. Навіть якщо то бандити-галичани. Їм основне за допомогою їхнього бабла з бандитів перейти в політики. Гроші в них є, тепер їм треба владу мати. А вже одного бандита при владі Україна мала. Той же ж Пупс спочатку слухався Тягнибока, але мітив, як і кожен бандит, що прийде час і Тягнибок буде слухати його. Правда тепер Свобода обламалася, то не знаю, що він дальше буде робити. Наразі помало зливає інфу про того ж Тягнибока.
Ви бачили той ролик, де кілька десятків луганських пенсярів засудили до страти молодого чоловіка за згвалтування? Ось це той випадок, коли люди знають краще... Я за докази і суд.
Я нічого не говорю про чесність будь-якої з нині існуючих партій. І, більше того, добре розумію, що у всіх партій є свій селет в шафі. Я не можу зрозуміти причини такої всевеликої радості від того, що Свобода вже йде на... До речі, позов про заборону комуністичної партії не підкажете хто подав до суду? А як Ви вважаєте, зараз, коли Свобода не при ділах, чим закінчиться судова тяганина? І ще одне. Чи будуть надалі по Україні знімати з постаментів пам'ятники Крупському, чи вони надалі будуть бовваніти на нашій землі, нагадуючи Українцям що вони, як любить казати головний наш комуніст, є маленькими українцями?
Дивний мені той юрко, при всій повазі.... чого вчепився в ту бандитську свободу? І вся трійця свободівців - смішні сліпці, особливо коли про пупса слухати. Писав вже - в 90-их з тим пупсом стрічався особисто. Бандюк і рекетир, тоді ягуара мав, друган його мерса 600-го, довелось два рази на тому мерсі проїхатись навіть, пам"ятаю хтів якнайскорше вийти, би проклята тачка не взірвалась часом з тою рекетньою і зі мною разом, млосне почуття. Гопнікі та ублюдки. Я коли відео с пупсом-депутатом побачив - в шоці був. Ця гнида для мене - уособлення рекету та львівського бандитизму 90-их, а воно ади депутат від свободи та сірий кардинал, тьху. Так що свободівці, що б ви тут не тринділи - засуньте собі свою бандитсько-кегебістську Свободу на пару з Тягнискоком з перекошеним таблом в дупу!