"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо це до мене то це вірне твердження. Але я пишу не тільки про свободу а і про соціально-економічний процес в Україні. Появлення радикальних партій завжди є вірним показником серйозних проблем у країні. В Україні ще довго будуть з’являтись як і право-радикали так і ліво-радикали тому що процес формування держави і суспільства буде довгим і болючим.

• Подобається Подобається x 2
  2. Vedun

Vedun Well-Known Member

Вибачте але це тема обговорення Свободи чи я помиляюсь?

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Неможливо обговорювати політичні партії поза політичним процесом. Хіба абстрактно абстрактні партії. Так як "свобода" не є абстрактною або теоретичною партією її доводиться обговорювати в контексті політичного і інших процесів. Обговорення "свободи" як релігійної групи монотеїстів в древньому Египті може бути цікавим але не практичним для дискусії.

4. Vedun

Vedun Well-Known Member

Давай те краще закриэмо тему і дамо Свободі відійти у минуле, адже ви згодилися що вона відходить. Не заважайте їй. Майте Бога в сердці

• Подобається Подобається x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

6. Vedun

Vedun Well-Known Member

Можливо нова тема буде цікавіа але на разі ця тема :bad:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден. Тут важко щось додати про Свободу. Свобода не йде, вона вже пішла.

• Подобається Подобається x 4
  8. burachekn

burachekn Well-Known Member

Не зовсім так

9. burachekn

я теж проста людина, але для мене не лише добробут важливі. Якщо в бідності я ще можу потерпіти якийсь час, бо завжди є сподівання на покращення, то в плані національної ідеї чекати нічого і одна надія на Свободу. Я звичайна людина і хочу вімкнути телевізор і чути українську мову і не лише одну рекламу чи політику.

Відносно національної ідеї - я не погоджуюсь, що вона спаклюжена, ідею взагалі спаклюжити не можна, можна лише спаклюжити своє бачення цієї ідеї.

ну і що? А я 30 років працюю у ВУЗі і це тисячі людей в рік... Наша країна 46 млн. людей і що ті ваші і мої тисячі?...
    не приписуйте мені того, чого я не говорила. Є різниця між критикою і поливанням брудом і обзиванням брутальними словами. Критика то є конструктивна розмова, тобто люди оприлюднюють свій аналіз, своє бачення, опираючись на якихось логічних ланцюжках подій, чи то на фактах. Цього я тут не бачу на останніх сторінках, хіба що одиниці.
    по-перше анонімного; по-друге, з чітко і не провокативно поставленим запитанням; по-третє, по всіх областях України з різних верств населення у плані статево-вікової категорії, соціальної і нш.; в-четверте, має бути порівняльне запитання відносно інших партій. Тоді можна буде говорити про популярність і ставлення до партії.
    Це, в якійсь мірі, буде правильне рішення. Там ще є одна тема про Свободу, її теж варто закрити.

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

Свобода пішла, а ми все ще тут?
    Я вважаю, що Свобода рулить, тому я тут. А ви?:)))

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

Дозвольте приватне запитання, а за що весь час банять НОТОЦО? Ніби ж пише без образ. чи це я не встигаю прочитати?

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

От те, що ви працюєте в ВУЗі справді до форуму не має відношення (а говорили ми про нього).

Говорили-говорили. ) І поводитесь, як типовий кацап - про Божу росу чули приказку?

Воно вже пройшло, тільки ви результатів чути не хочете. )
    О. Якими такими? Я крім констатації фактів ніяких обзивань не бачила.

:)

Неприємно читати?

11. burachekn

Ні, ми говорили, про те, що не можна говорити про популярність чи непопулярність Свободи, опираючись на думку невеликого кола людей.
    не потрібно плутати вибори і думку людей.
    Я не голосувала за Порошенка, але це не означає, що я вважаю його співробітником ФСБ чи ворогом, просто я вважаю, що Тягнибок кращий. А ті, хто голосував за Садового так само не вважають що Тягнибок шкодить Україні, а просто Садовий на даний період, на їх думку, краще для України. От і все. В цьому і є логіка.
    Вибори так і називаються виборами, що то є вибір між і між (вибачте за товтологію), тобто ти не можеш обрати відразу два чи три варіанти, тому вибори не можуть відображати думку людей.
    і хто ж це установив той факт, що я і мої однодумці є рагулі??? Просто це не мій рівень, щоб ображатись чи скаржитись на людську примітивність (не маю нікого конкретного на увазі).
    Ну, по-перше, думка про закриття гілки то не моя ідея, заитайте у авторів, по-друге, з чого ви зробили висновок, що мені неприємно читати, мені просто боляче думати, що люди які ототожнюють себе з образом такого міста як Львів підспівують Росії. Я вважаю, що та кампанія, яка зараз розвернулась проти партії Свобода то є підступи ворогів України.

Свободу можна критикувати за помилки, але яка партія чи який політик їх не має. Можна не погоджуватись з якимись діями Свободи через інше бачення. Але людині притаманно, що "ворог мого ворога - мій союзник", тобто ворог України - Росія і ворог Свободи теж Росія, отже за логікою речей ми союзники. А тут я читаю просто чисто кремлеботівські шаблони, які один в один гуляють в інеті і ось це неприємно. Людина не висказує свою точку зору чи якусь логічну думку чи судження, а простоо чіпляється за якесь слово чи перекручений факт і починає лити бруд на людей.

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Скажіть мені, шановна, а як люди можуть бути задоволені Свободою, яка відразу після Майдану, після стількох небачених смертей, замість єднати українців, в особі Ірини Фараон, та і Олега Тягнибока теж, почала нагло ставити питання мови, чим додала до від'єднання Криму і війни на Донбасі левову частку? На чию руку зіграла цим Свобода, не на руку Кремля? І взагалі, часом думаєш, а чи є там у Свободі хтось мудрий в керівництві? Бо язиками талапати то багато мудрості не треба. Що конкретного вони зробили для мовного питання крім того, що кричали на мітингах і з трибуни Верховної Ради? Можете сказати?

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я вам пригадаю, про всяк випадок:
    Я нічого не плутаю, і я не одна.
    Тому люди обирають найкращого. Або не обирають. )

Свободу не обрали. Крапка.
    А то так буває в житті, що ті, хто дає собі вішати на вуха популістичну лапшу - рагулі і лохи. Як ви там казали, не маю нікого конкретного на увазі. )

В нас демократія. Вважайте!

Ось вона, популістична лапша.

14. ollan

ollan Well-Known Member

Хотел задать вопрос в "Политической флудилке", но она закрыта, поэтому здесь.
    Подскажите, кто знает.
    Кто отмечает день рождения Бандеры факельными шествиями? Я имею виду какая партия или организация.

15. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

А Ви вгадайте, з одного разу. Думаю не помилитесь.
    А ще вгадайте прізвище того, хто відкривав кримінальні провадження проти якуновича і ко і того, хто тепер ці справи закриває.

16. ollan

ollan Well-Known Member

Я почему спрашиваю. Слушок пошёл, что в Одессе хотят такое шествие устроить. В свете регулярных взрывов по городу, такое мероприятие вызывает некоторую тревогу. Кто-то, похоже, не хочет чтобы в городе был покой.

17. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Все залежить від того, як це сприймати.
    Якщо цю ходу сприймати як шану людям, котрі в певний період боролися за незалежність України, то що в цьому поганого?
    Чи може ми зараз не повинні віддавати шану людям котрі захищають нашу Вітчизну, бо в Одесі це комусь може не сподобатись?

18. ollan

ollan Well-Known Member

В Одессе факельные шествия не с данью уважения ассоциируются.
    Тут людей вшановують декілька інакше.

19. burachekn

Ви нагло маніпулюєте фактами, підтасовуєте їх.
    По-перше, що окупація Криму відбулась через отой зловісний закон? Тобто іншими словами, ви вважаєте, що якби той закон не був відмінений, то не було б ні окупації Криму, ні війни в Донбасі?
    А чому ж Марчук і Смішко вважають, що операція по захвату Криму і ситуація в Донецьку має початок ще на початку 90-х? А чому була випущена ось та російська медаль "За Крим" ще 20 лютого, коли про закон ні мур-мур?
    По-друге, ви думаєте лише про жителів ДАнєцка. а про мене ви подумали? Якби не відмінили отой закон, то не відомо як би повели себе ми. Тоді ми б підняли це питання, про мови. Чим це данєцкіє кращі від мене?
    І по-третє, Ви дійсно вважаєте, що саме мовне питання є причиною агресії Кремля, а не непокірність України, її прагнення вступити в НАТО чи ЄС? А може давайте не будемо сердити Пуйла і просто дамо згоду, щоб стати провінцією Росії і навіщо нам та національна ідея, будемо унімозком, як і всі росіяни, і думати нам не потрібно буде, за нас буде думати Пуйло. Давайте? Бо з ваших слів саме такий логічний висновок напрошується.

ОЙ вибачет, вибачте, це не я пишу Пуйло, чомусь саме виправляється......!!!!!!! ааааааа!!!!!

---------- Додано в 11:44 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

ви не вникли в суть, ви пробігли очима і ... Що таке форум? Це певна кількість людей, причому не така вже й велика відносно всього населення. Люди тут анонімні і ніхто не знає хто пише, з якої країни, з якого міста (крім модераторів) і яка причина того, що ти пишеш. Ви, як модератор, очевидно маєте читати і вникати в кожний пост і певна річ, ви мабудь помітили кількість шаблонних фраз, шаблонних думок, наприклад. що Путін почав свою агресію через отой закон про мови, а це говорить про те, що люди пишуть не свої думки. От і все. Сподіваюсь, що тепер зрозуміло?

Не погоджуюсь. Мої колеги в більшості просто не знали за кого голосувати і обирали того, хто на їхню думку просто зараз більше підходить до ролі депутата. Наприклад, я вважаю що Парасюк має бути у ВР, але не тмоу що він найкращий. а тому що він молодий і що пора зруйнувати отой моноліт який сидів у ВР 20 років. Але я знаю, що як фахівець Парасюк не має достатніх знань і не має достатнього досвіду і надто гарячий, але вимога сьогодення така. Ось так і всі. Багато хто ввважає Тягнибока серйозним політиком, розумним і все, що він робить правильно, але він надто радикальний для даного часу він як перчина, як щука в озері, щоб карась не дрімав.

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ----------

9 травня теж може викликати хвилювання, то може теж відмінемо. Я вважаю факельну ходу прекрасною традицією шани тим, хто боровся за незалежність і соборність нашої країни. Факельна хода починається десь о 7-8 годині вечора, на вулиці холодно і темно, тому хай пенсіонери, саме вони проти цієї ходи, хай сидять по домівкам і плетуть носки. :gamer:А ми терористам покажемо, що нас не залякати і що не будуть вони нам диктувати що робити.

20. Vedun

Vedun Well-Known Member

Нацизм говорить моя нація найкраща.
    Націоналізм говорить що моя нація не гірша за інших.

Якщо насадення національної ідеї буде по першій складовій, тоді москалі будуть кричати що ми нацисти, а якщо по другій, то не залишимо опонентам аргументів для крику. )

П.С. Подумав вже що тема Слава Богу померла(((. А ні((. Знаходяться індивідуми які її піднімають((. Невже Свобода свіжу методичку випустила?

а де твій аватар? :)