"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Gron

Gron тафгай

Yes Sir !

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Mem! :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  3. Gron

Gron тафгай

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    В нашій канає...

5. Vedun

Vedun Well-Known Member

Свобда виникла як противага Партії Регіонів, а оскільки ПР вже нема то скоро і Свобода вимре).

• Подобається Подобається x 3
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А партія регіонів була проектом Кремля. І антигалицька істерія виходила з Кремля задовго до появи Фаріон і навіть Ющенка в політиці. З метою розколу країни.

Ви абсолютно праві "свобода" прийшла на хвилі реакції, необхідної реакції але її час відходить. Партії які зараз сидять в раді це партії олігархів державного капіталізму чий час також вже відходить разом із державним капіталізмом. Нових партій ще немає, вони можливо тільки починають формуватись. Перехідний період.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Або на арені появиться партія аля партія регіонів.

Тоді є чим грати на умах довірливих громадян. Якщо питання йде про економіку, добробут, реформи, то Свобода відпочиває. То не є партія, що будує, створює. Це партія, яка загострює ситуацію, я вже не говорю про те, на чию руку. Коротше, заробітчани і більше ніц. .нема про що говорити. Якщо ми підемо в Європу, ця партія непотрібна.

8. burachekn

burachekn Well-Known Member

Ні, це не говорить про проблему, це лише говорить про зміну ситуації. Політика Свободи як пігулки. Коли в державі чи суспільстві є вава, тоді в соло вступає Свобода. Коли проблема ліквідована, Свобода знову в тіні. І я не бачу нічого в цьому проблематичного чи поганого. На даний момент Свобода своє діло зробила і їй лишається контролювати і оберігати процес виздоровлення нації.

що означає мене "прибрати"? Ви пропонуєте мене вбити? За що? а може навпаки?

ви вважаєте, що форум то є показник? форум, на якому половина засланці з методичками, є показник? та не говоріть таких речей.
    А ви проводили опитування чи анкетування ставлення до Свободи? Те, що їх не обрали до ВР не може бути показником негативного ставлення до програми, до діяльності партії і її лідерів.
    Більше того, наявність на форумі таких як мої опоненти в даній темі лише підкреслює актуальність цієї партії і страх перед цією партією. Зверність увагу, що це єдина партія, для якої відкрито аж дві чи то навіть три гілки. Ось це і є факти, а все решта то лише пусті балачки.

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ----------

за націоналістів у 44 відповідальності не несемо. А якби націоналізм і його ідеї були мертвими. то ви б у цій темі не сиділи б і ФСБ сюди не засилало б своїх тролів з методикчками... не так?
    Ще ранор списувати нраціоналізм, українська нація має набрати сил.

нормальна думка, це називається розвиток і іти в ногу з часом. Але не все разом. Дійде черга і до переформатувань.

Ні, Свободу цікавить відродження нації, національної свідомості українців, знищення відчуття меншовартості, гордість і бажання розмовляти українською і не переходити відразу на російську, почувши російську мову.

думаю що це було б непогано... :))) моя ІМХа

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

а може навпаки?

---------- Додано в 14:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

Економікою мають займатись спеціалісти, міністри, а не політики. Я ж вам про що і кажу, що Свобода це політична партія і її основна задача - це ідеологія, ідеологія відродження української нації як національної одиниці серед націй світу, а не влада.

9. Vedun

Vedun Well-Known Member

а яке відношення соціал націоналістів до Свободи? Де мені здавалося різні партії. Чи я помиляюся? Адже ми обговорюємо Свободу, чи не так?

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Свобода це перейменовані націонал-соціалісти.

11. Vedun

Vedun Well-Known Member

Те що в Свободу вступили колишні соціал націоналісти не робить спадкоємницею цієї партії. Адже в багато комуністів розбрелося після розвалу Совка по різним партіям, то не будемо ж говорити що всі вони прокомуністичні. Чи Свобода теж прокомуністична?

12. burachekn

burachekn Well-Known Member

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» (попередня назва - Соціал-Національна партія України) постало в результаті об’єднання активістів націоналістичних громадських організацій: Варта Руху, Студентське Братство, ОУМ «Спадщина», Українські Ветерани Афганістану.
    За ідеологічну основу партії взято працю Провідника Організації Українських Націоналістів Ярослава Стецька «Дві революції».

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

burachekn,

Я - проста людина і для мене основне - добробут українця. Кожна партія, що приходить до влади, повинна мати своїх економістів. От прийшла Свобода в Тернопіль і що? Яка політика? Виявилося, вони нічого, крім красти не вміють. З однієї сторони - націоналісти, з іншої - крадії і незнайки.
    Результат:
    національна ідея спаплюжена. вибори до ВР про це свідчать.

• Подобається Подобається x 2
  14. Vedun

Vedun Well-Known Member

Ваш офф топ стосується і п.Фаріон? Чому її прийняли до Свободи? А взагалі щось багато галасу на рахунок партіїї яка майже віджила).

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я не просто вважаю. В мене наступного року буде десять років модерського стажу. Якщо вам це нічого не говорить, то це тисячі людей, характерів, сварок, притирань, пояснень, прозрінь, розчарувань, любовей.

Ви познайомтесь для початку з одиницями з них, тоді розказуйте про засланців.

Ич, як прихильник Сволоти - так надійний громадянин, як критик - так засланець. ))

Ми на 56-ій сторінці теми.

:haha:

В мене до вас питання - результати ЯКОГО опитування для вас будуть вірогідними?

Ой. )))

Краще йду тему закрити, поки якийсь придурок свободівський мене в інтернеті не підстрелив. )

• Подобається Подобається x 4
  16. ollan

ollan Well-Known Member

Не закрывайте.
    Пусть лучше на форуме люди пар выпускают, чем где-то ещё.

17. Vedun

Vedun Well-Known Member

Хіба вам не зрозуміло що Свобода відходить на другий і третій план і щоб про них не забували будуть піднття ось таких тем. Не варта тратити час на те що вже відмирає.

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Чому? Якби була б то в Україні була б монархія.
    Будь-яка держава яка не є монархією базується на національній основі. Не плутати з етнічністю як це робили неуки комуністи. В Україні армія наприклад дає присягу народу що є націоналізмом. Якби монарху було б монархізмом. СРСР також базувалось на основі націоналізму але із ідеолоґією комуністичного імперіалізму який мав мету - захоплення світу. Українська держава не переслідує імперських цілей тому не становить небезпеки для решти світу.

Невдача націонал-соціалістів (Свободи) не є тотожним невдачі побудові української держави. "Національна ідея" це побудова української держави. Вона вже давно не ідея а процес який відбувається від дня незалежності. Ідеєю це було коли українська держава не існувала. Невдачі тих чи інших партій є невдачами окремих партій. Таких невдач буде ще немало. В Україні і не буде сталих партій аж допоки державний капіталізм не відійде в минуле. Саме він гальмує розвиток країни і всі нинішні партії так чи інакше інкорпоровані в нього. Свобода маючи націонал-соціалістичну програму також підтримує державний капіталізм але не встигла повністю інкорпоруватись в нього. Під тиском заходу Україні доведеться відійти від державного капіталізму що нарешті дозволить принаймні частково побороти корупцію і дозволити повноцінний розвиток держави. Усі партії нинішні є перехідними тому що тільки із розвитком класів який гальмувався держ.капіталізмом можливе формування повноцінних партій які фінансуються і захищають ті чи інші класи чи підкласи суспільства. Нинішні партії живляться з і розкрадають державу і будуть допоки основа їхнього економічного паразитизму - держ.капіталізм не буде принаймні зведена до мінімуму.

19. Vedun

Vedun Well-Known Member

Браво з ваших же слів випливає що Свобода відмирає і відходить у минуле.

20. ollan

ollan Well-Known Member

Я всё понимаю. И, как по мне, эта тема полезна именно тем, чтобы не забывали о том, чем на самом деле есть Свобода. Бо после нескольких лет забвения, её опять начнут поднимать на знамя, украшая романтически-национальными белыми и пушистыми вышиванками. Поэтому, считаю, что периодическое взлохмачивание этой темы адептами Свободы, будет напоминанием для склеротиков о том, что же такое на самом деле эта Свобода.
    Хай буде, хай лохматять.;)

а де твій аватар? :)