Що, може десь є факти, які доводять, що Фаріон і Тягнибок своїми руками мордують бідних семітів? Чи може виступ Ірини Фаріон в Верховній Раді стосовно Ніколи Азірова настрашив пів світу? Зі страшним антисемітом Тягнибоком, ми в самі тривожні ночі на Майдані шукали шляхи виходу. Як швидко ви всі забули хто розбурхав це осине гніздо. Противно читати. п.с. Потихоньку починаю себе почувати агентом ФСБ РФ, або ще краще, кримінальником, бо, уявіть собі, мій покійний батько працював в обкомі партії (оператором в архіві).
Вистачає такої фрази Ні, не він. Вистачило візиту в садочок. Штірліц також валізи носив, коли треба було. ))) О. Хто? Коли? Ви не читайте, ви вуха відрощуйте.
"Гарно" сказано. Головне, що після того можна сміливо йти і просити німців про фінансову і військову допомогу у Меркель, щоб було чим прикрити голу дупу. Дивуюся, як туди поляків не втиснули.
не слухайте burachekn , це або троль, або працівник ФСБ який хоче отримати конкретну информацію хто що і наскільки знає, то хай пошукає в архівах .
А як же? Не дивно, коли Фаріон "прорікла" свою відому промову в якомусь садочку, доводячи дітей до сліз, там була купа кореспондентів, включаючи з Росії. Безпрограшна гра! Юрки нотоцо будуть вигукувати словами Крамарова - во дайот! Ну і за кілька годин покажуть на російському і європейських ТБ новинах. Або факельні паради з "зіґ хайлями". Якось вони мусили бути приурочені до якихось вирішальних для України днів, коли щось мало вирішуватись. І знову на російських і європейських телевізорах "українські нацисти". А іноді взагалі ставали "партією зелених" і ставали на смерть проти розробок українського газу. Ось така партія Свобода... Байци!..
А коли Махніцкий був генпрокурором, ходили бити морди директору 1-го національного з всією знімальною групою. Хоча того директора можна було вигнати одним простим наказом, влада вже належала не Януковичу. Пригадую, телебачення РФ тішилося, як чортик цвячком, а Меркель висловила своє "фе", як і Європа. Уявляю кіко бабла за той ролік отримала Свобода, правда, народ не дурний, відплатив потім рейтингом.
Розколу за мовою, розколу за вірою і конфесіями, розколу на схід і захід... Принцип "Розділяй і володарюй" відомий ще з часів Римської імперії і з успіхом застосовується і до нині.
хоч в чомусь ми сходимось в думках, так, не було б потреби в такій партії, бо в Україні все було б добре. ))))) ---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:38 ---------- Ви це серйозно? А прикинути, що можливо я теж живу серед людей, що у мене велика родина, яка розкидана по всій Україні і за кордом важко допустити? І потім, невже не вистачає якихось інтелигентних слів, окрім образ? Ображати Фаріон - це ваші аргументи? Ви ж прекрасно розумієте, що від ваших образ від неї не відніметься і не додасться і їй якось все рівно, хіба що ви вихлюпнете негативні емоції, які у вас чомусь накопичились. А схід хай боїться, а втратить страх, то нагадаємо. Росіяни в Україні то є етнічна меншина, хай і ведуть себе як етнічна меншина, - розвивають свою культуру, свою мову, а ми їм у цьому будемо допомогати, а не вони нам будуть диктувати умови, як нам жити і кого обирати до влади. ---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ---------- а ми маємо жити і оглядатись на рос. ФСБ? А як ви думаєте, що думає рос. ФСБ про нашу з вами дискусію? Чи не добивається вона саме цього? Ви не думали про це? ---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ---------- о таааак, дуже вагомий аргумент, точнісінько як і стосовно Фаріон та Тягнибока. Хіба у вашій методичці не сказано як боротись проти таких як я? Не приведено зразки цитат окрім як звинувати у троллізмі? Ну і хвантазія ---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ---------- Брехня. Не було там ніяких кореспондентів. Відео зняв хтось із місцевих. Діти теж не плакали - чергова брехня. Діти сиділи і не розуміли що від них хочуть, як це завжди буває, коли дітей виховують. А ви побільше і почастіше орієнтуйтесь: "А что скажет Владимир Владимирыч!", можна навіть зробити це гаслом свого життя, як це зробили всі росяни. А нам українця байдуже що там показує російське телебчачення, хай хоч секс у прямому ефірі показують, то є їхні особисті справи і проблеми. А ми будемо робити так як вважаємо правильним. І знову лише бла бла без доказів і фактів. ---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:55 ---------- А де, де, ви кажете лінія розколу??????? У нас є один єдиний розкол на Росію і Україну. В Україні, як і в будь-якій державі, є 5 колона, тобто запроданці і наволоч, з ними зараз іде війна.
Шановна, на цьому форумі більш ніж 50 відсотків були за Свободу декілька років тому. Те, що Свобода навіть тут на ЛФ не популярна каже про їхні проблеми, а не мешканців ЛФ. Зрозуміло, що не вільні змі л'ють бруд на всіх і розібратися де правда важко, але на Західі, де Свобода отримала мандат люди щось побачили, зрозуміли, нє ? Скажіть "вашим", що ви не ефективні, що треба і вам, і партії щось робити, чи дійсно стати партієй, чи розпуститись і вас прибрати .
Я серйозно. Я спираюсь на факти, котрих ви так настирливо домагаєтесь. А вони такі, що ви з Нотоцо тут в меншості. І по Україні - чомусь саме цей факт ви вперто ігноруєте. А буде ще менше. А от це правда.
І що ви нагадаєте? Нагадаєте, як націоналісти обкакалась зі своїми похідними групами в 41-му, з всенародною боротьбою в 44-му, ... і до останніх виборів. Націоналізм і його ідеї мертві. Вся історія людства цьому підтвердження. Що полінаціональна Америка, що денацифікована Німеччина. А ви далі пхаєте свій смердючий націоналізм межи чесні люди...
Вона сама створює свій негативний імідж, то і ображати її немає потреби. Вона сама всіх ображала і обзивала гієнами і рабами. А те що від неї, як Ви висловилися, "не відніметься і не додасться і їй все рівно", то це ще раз вказує на її недалекоглядність і твердолобість, бо саме тепер їй, як і Свободі в цілому, ой як потрібно переформатуватися, багато чого змінити, додати і відняти. Якщо звісно це дозволить зробити ФСБ.
і пофік результат? ---------- Додано в 20:34 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ---------- переформатуватись - ні, а перефарбуватись - можна.
я не знаю хто за кого був , я особисто ще з часів руху і його діяльності під пильним оком ФСБ взагалі нікого не підтримую , так як всі вони залежать від вказівок ФСБ, і поки ця структура буде діяти на наших теренах нічого не змінеться , так як у них колишніх не буває. А то що 50% були там за когось так це недолугі рагулі, на це ради не має.