І Ви це вважаєте аксіомою? Не можу погодитися. Це поки що лише теорема, причому, яка навряд чи має доведення... Згоден. Може вже туй було, то перепрошую http://zaxid.net/news/showNews.do?ya_dav_svobodi_48_mln_gotivkoyu__vova_morda&objectId=1329898 «Це було спершу 500 тис., потім мільйон, потім два, потім три. Потім по вісім давалося. Усього разом $48 млн. Були часи, коли з Тягнибоком я бачився кожний день. У «Фешн-клубі», - розповів Вова Морда. Він також заявив, що фактично допоміг «Свободі» народитись. Однак, після того, як партія «продала» націоналістичну ідею, з якою виграла вибори до парламенту, через яку люди їм повірили, фінансування припинив. «Коли вони зійшлися з людьми Януковича, наприклад, з Курченком, я сказав: він на мільярди, під виглядом транзиту, ввозить у країну бензин, а потім топить його всередині країни без сплати податків. Мочіть його. Ви маєте зупиняти такі схеми, ви ж опозиція. А Пупс мені сказав: «Он нам больше денег дает». І так наші стосунки почали ламатися. І в Сівковича вони брали гроші, і в інших. А коли вони посадили в крісло генпрокурора Махніцького, то взагалі страшно говорити, що почалося. «Свобода» почала брати гроші всюди і за все. Без Пупса там ніхто кроку не робив»,- пояснив Дідух. Володимир Дідух також розповів, що «Свобода», зокрема у особі Ігоря Кривецького, вела справи із одіозним олігархом Дмитром Фірташем: «Вони можуть зараз від Фірташа віднікуватись, а якщо на маму Пупса була записана власність Фірташа, то як вони можуть віднікуватись?». З його слів, гроші, які він витратив на «Свободу», вимагає від партійних функціонерів повернути назад. До того ж, зі слів Дідуха, грошей у свободівців вистачає. «Вони, будучи у владі, прийняли $600 млн. Подивіться, які він (Пупс - ред.) готелі купив - «Жорж» у центрі Львова, «Хаят» - у центрі Києва, банки скупили. $200 млн дали тільки за «Хаят».
Мій знайомий має в Львові бізнес. Не такий, що приносить мільйони, але досить привабливий і з політичної точки зору. Спочатку мав справу з людьми з Батьківщини. Суди, проблеми... Вдалося відстояти. Далі був затишок, поки до влади не прийшла Свобода. Хлопці з тієї банди тероризували майже щодня. Хотіли відібрати повністю. Потім зрозуміли, що мій знайомий не такий вже незахищений. Тоді запропонували: ну то давай 50:50. Мій знайомий відмовився, ті майже відчепилися. Я був в 2009 році в Львові. Мав довгу розмову з професором з зооветеринарного. Він добре знав Ярослава Тягнибока. Вже тоді казав - нехай люди не вірять. Ярослав довгі роки був співробітником КГБ, чому його поставили лікарем збірної СССР. Так що Свобода, яку створив Тягнибок-молодший явно була створена не без участі російських КГБ чи ФСБ.
а у цьому ніхто і не сумнівався, так само і Рух колись був повністю під контролем ФСБ, і багато його членів були ставленниками ФСБ.
Пан Юрко БУВ відомим західноукраїнським музикантом, музикознавцем і композитором. Одного разу його послали в США організувати якусь справу в області культури. Тоді Юрко загорівся бажанням стати американським тракдрайвером. Ось він вперше взяв в свої старечі руки замість пяно кермо трака. І до сих пір не може з ним розлучитись. А КДБ? Свобода? Ющенко? Повірте, вони йому глубоко в одному місці. Просто, щоб підтримати бесіду. Бо якби ті речі його цікавили, він би дістав потрібну інформацію і зробив би висновки. Як зробили їх мільйони українців, віддавши 1% за Тягнибока на виборах і пізніше 4% за Свободу на виборах до парламенту.
це називається популізм з одного боку і цікаво скільки заплатили тому Пупсу? І ще один цікавий момент - хто такий пупс? Що він такого значущого зробив для України, що його бульварна статейка береться так на віру???? Ось цього феномену я не можу зрозуміти. Мабудь, що ми, українці готові повірити будь-якій дурниці, саме тому нам так легко було зблизитись і майже ідентифікуватись з росіянами - ми віримо тому, що нам кажуть, а от щоб подумати башкою..... Я кримінальним авторитетам не вірила і не вірю. Відносно готелей - я дуже хочу щоб хоч хтось із олігархів був хоча б просто україномовним, можливо хоч тоді з"явились україномовні канали ТВ, україномовні фільми чи передачі. Всяким там ахметкам чи каламойським наша українська мова до дупи, їм ближча російська, тому всі канали російськомовні. Дайте Тягнибоку стати олігархом!!! І останнє - не піймали - не злодій. Докази в студію будь ласка, інакше то є все голословне і губа як халява. ---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ---------- одна баба сказала... мене на таку дурницю не купиш. Мій друг особисто знайомий з Тягнибоком і є членом партії Свобода. То, що ви пишете тоє все брехня чистої води. Вас просто розвели ---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ---------- будь ласка - виключно за себе, бо в це "ніхто" входить 46 млн. людей. А це з вашого боку явна брехня. ---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ---------- те що люди віддали свій голос не за Свободу ще не означає, що вони її не підтримують!!!!!!!! Погоджуєтесь? якщо, певна річ, у вас з логікою вс ок. Це лише говорить про те. що на даний період вони вважали, що від іншої партії у ВР буде більше користі, або вважали, що Свобода і без ВР зможе боронити права українців. Логічно? Я глосувала не за Самопоміч. НЕ за Фронт змін, НЕ за блок Петра Порошенка не тому що я їм не довіряю, чи вважаю їх служками РФ, а тому, що... Ось так і решта виборців. Не приписуйте людям того, чого нема і не беріть на себе те, за що не можете нести відповідальність.
Хто такий Пупс? Вабчє-то - Народний депутат України 7-го скликання. Член фракції ВО «Свобода». Крім того, Пупс якраз і є, тіпо, авторитетом. А інтерв"ю (чи, як Ви то назвали - статейка) не його (Пупса), а Володимира Дідуха.
Прошу дуже познайомитись. "Сірий кардинал" Свободи, його величність Пупс. http://expres.ua/main/2013/09/16/93785-groshi-tyagnyboka-3-hazyayin-partiyi-svoboda
Читаєш таке і думаєш, що не треба Україні маскалів у вороги, якщо є такі українські Пупси, Вови Морди і Тягнибакси.
Ну, я би всіх рядових членів не ставила в ряд з тягнибоками, бо люди щиро вірили, а дехто, що ще далеко від керівництва і досі вірять у національні підвалини цієї партії, але люди би мали прозріти нарешті. Хоча, для багатьох, прозріти, то це як втратити віру у все святе на землі. От і знаходяться в наївному невІданні, щоби не розчаровуватися. Хоча давно вже говориться, що щоби не розчаровуватися, не потрібно зачаровуватися.
Олю, я не хотів би цього говорити, але... Ось люди називають себе націоналістами, бандерівцями. Я не хочу нагадувати, що Бандера зробив переворот в ОУН, поставивши себе на місце демократично вибраного Мельника. Я не хочу торкатися фінансування ОУН (кажуть, Коновалець не відмовлявся від грошей Кремля). Мені дуже цікавий факт. На Східній Україні тотальний голодомор. Десятки тисяч помирають з голоду щоденно. ОУН абсолютно не цікавиться тою бідою. Вони роблять теракти. Мордують поляків (25). А головне, українців, які змогли успішно влаштувати своє життя (36). Розмовляв з багатьма людьми про ситуацію тоді на Західній Україні. Головна проблема - не було де збути зерно. Так що це за українські націоналісти і кому вони служили?
Педро, то дуже гнила тема і я не хочу її навіть зачіпати. Я знаю, що у всі часи все можна було підкупити, що не існувало і не існує нічого ідеального, що, як каже Мих, сов./рос. служби ніколи не спали, а ще що ми українці (вже можете кидати в мене каміння), ніколи не відзначалися жертвенною любов'ю один до одного, ніколи не мали (за Біблійними принципами) свого брата вищим за себе. От у тому і наша біда. Ми вічно сварилися, ділилися, приставали до чужаків, аби не поступитися своїми принципами. І так всюди: і в родині, і в церкві, і в державі. Що нас тільки починає єднати, то тільки той факт, як нас хочуть зовсім знищити. Ну от скажіть, що я неправду кажу.
вельми шановна пані прошу не трендіти. У це ніхто входять не 46 мільйонів людей, а мало ся наувазі тільки ті які з кінця 80 і 90 роки мали хоч якесь відношення до тих кіл, і знали що відбувалося у суспільстві в той час у місті ЛЬВОВІ. А ви ходили в той час пішком під стіл , або у школу, а там того не викладали.
Враховуючи що на форумі багато хто вірить що ФСБ існувало в 1980-ті їм аж так тяжко не доводилось працювати. Знання історії і проникливий розум завжди були притаманні українцям.
я по кличкам до людей не звертаюсь і не знаю їх по кличкам. Відносно того, що отой пупс - член партії Свобода, якщо навіть і повірити вам, що він кримінальний авторитет і якоби фінансував партію, то це говорить лише про те, що зрадників, підлих, підступних в нашому життя повно. Ніби виходиш заміж за порядного чоловіка, а він виявляється лише твоїми грошима цікавився і т.д., і т.п. Але в будь якому випадку, це лише ваші слова і статейка якогось журналіста. Це не є Істина і ніхто не може гарантувати, що тому пупсу і тому Дідуху не проплатили за ці статейки. А ви вірити, бо вам так хочеться, ви шукаєте оте інформаційне лайно, щоб виправдати себе. ---------- Додано в 13:24 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ---------- якби не було москалів, то не було б і пупсів. ---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:24 ---------- історію тра вчити Коли на в Центральній Україні і на сході був голодомор, то західна Україна не була об"єднана зі східною. Східна була ссср, а західна була у складі інших держав і вони там боролись як могли. ---------- Додано в 13:30 ---------- Попередній допис був написаний в 13:26 ---------- вся моя родина зі Львову і тому не беріть на себе відповідальність за всіх - виключно за себе, ну трішки можливо за СВОЇХ однодумців, - скільки їх там? десяток набереться? Ви не проводили опитування, ви не проводили анкетування і т.д. То були совєцькі часи і вам ніхто не сказав би правди про свої уподобання. Люди старшого віку були на стільки нажахані що на будь-які розмови на тему політики говорили: "Цить! Мовчи!". Я це пам"ятаю з дитинства. Навіть моя мама до сих пір не веде розмов про політику. Навіть ось тут, на даному форумі, на цій гілці скільки вас??? ага, ага - весь Львів.
Дивно, пані, а Ви можете: Десяток з оточення аватарвін... Десяток з мого оточення (ну в мене швидше декілька десятків)... Десяток з оточення Локе... Десяток з оточення ВасМТ... ітд, ітд А у Вас скільки? Нотоцо і десяток його клонів? Це так, статистика форуму. Ну але десь відповідають тому проценту, що отримала Свобода на виборах. Свобода, руками комуністичної клячі Фаріон і Тягнибока, котрий, до речі, входить в верхню десятку антисемітів, досягла того, що півсвіту підміняє поняття українського націоналізму нацизмом, та що там півсвіту - схід України панічно боявся міфічних бандерівців.