Педрику,я ніколи не міг собі подумати,що й ви тут етнічних українців за лохів можете тримати! ------- О...ото бомба! З газет! Хе-хе-хе... Мільярд долярів хабарів корумпованим державним діячам,то...то 1000-а діячів(!!!) отримали по 1 млн.$ до кишені,а чи то 10 000 хабарницюків по 100 000$. М-да...! Катрен про кучмовий мільярд Звідки взяв? Кому віддав? Хто отримав й де поклав? Все то ми в свій час узнаєм... та...та... та і в землю закопаєм! ------ Чей не останні Ротшильдівські,чи то Рокфеллерівські мільярди на Кучму пішли,шо нє? Ну-у...і хто то схоче,чи дасть,щоб Свобода була при владі і таким-во розслідуванням справ займалась? Хе-х,то вже і козі зрозуміло! Тільки не Педрові з Льондину! А вірніше,грає варята!Англіканці то вміють...ой вміють! Але ж в Україні нині не тільки Свобода вже є,а й інші є...Ото ж бо і воно,на завтра! Як то мовлять,скільки ниточці не витись...все рівно у свободи шнурок грубший під стріхою є! А як ще з Юлькою зачнуться подібні проблєми-кумедії...Йой,йой,йой! Ну,прям як в Березовського буде... Шо,Педре, на його могилку в Льондині ходите,чи як...чи там ніхто і не лежить в ній? Хе-х,хохмачі! Або перезаховали десь,і шо...та шукай вітра в полі. Короче,закопали...а кінці в воду! Мудро! ---------- Додано в 07:24 ---------- Попередній допис був написаний в 06:54 ---------- Нещасні колаборанти без Вітчизни! Що ви тут триндите фігню якусь про підвали,роботу,сім'ю... Хочете спілкуватись зі мною,давайте,примітивнії,про Свободу,про Україну,про Волю щось...а не про те,як вас лозів об'єгорили,а ви і мрієте,що також вдастся самим когось! І ради чого? От же ж... www.youtube.com/watch?v=k675tzP70_k ---------- Додано в 07:25 ---------- Попередній допис був написаний в 07:24 ---------- Нещасні колаборанти без Вітчизни! Що ви тут триндите фігню якусь про підвали,роботу,сім'ю... Хочете спілкуватись зі мною,давайте,примітивнії,про Свободу,про Україну,про Волю щось...а не про те,як вас лозів об'єгорили,а ви і мрієте,що також вдастся самим когось! І ради чого? От же ж... www.youtube.com/watch?v=k675tzP70_k ---------- Додано в 07:53 ---------- Попередній допис був написаний в 07:25 ---------- ...про Свободу,про Україну,про Волю давайте тут...а не про те,як вас об'єгорили,а ви і мрієте,що також вдастся самим когось затягнути в тенета! І ради чого? От же ж... Бог,Батьки,Сім'я,Вітчизна - це Святе! www.youtube.com/watch?v=k675tzP70_k
Захищаючи Україну, на Сході загинув свободівець Віктор Лавренчук 8 грудня 2014 року в районі селища Піски на Донбасі, де українські патріоти захищають незалежність нашої держави, загинув член Прилуцької міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Віктор Лавренчук. Ворожий снаряд, що влучив у бліндаж, разом із життям нашого побратима обірвав життя ще двох українських військовослужбовців та поранив шістьох бійців. Вечная память.! ---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ---------- Олег Тягнибок Сподобалося · 5 листопада · Гидотно спостерігати за конфліктом Воля-Самопоміч: не встигли присягу прийняти, а вже - перші "тушки", вимога підвищити зарплату для себе і взаємні звинувачення типу - "а я не знав, що він жулік", або - "а вона собі нові айфон і машину купила"... Панове новообрані! Припиняйте балаган! Це вам не в ґрантову безпрапорність бавитися. Це - відповідальність за Державу в такий непростий час! Або наводьте всередині своїх проектів порядок, ставайте відповідальною партією і "втілюйте зміни", як обіцяли, або визнавайте, що задурманили українців своєю рекламою про нібито єдину реформаторську команду нових облич і забирайтеся геть! ---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:41 ---------- Олег Тягнибок 17 грудня Приємна новина. Приїхав в Суми на зустріч з активістами та прихильниками Свободи. І в цей час свободівці дотиснули таки депутатів міськради - тарифи на проїзд в маршрутках знизили до 2 грн. ---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ---------- це тоЧно
Нотоцо, чим ти їх так дістав, що лише одна твоя поява викликає майже .... ну, одним словом, великий емоційний сплеск???
Хто сліпий? Хто сволота? Тягнибок? Фаріон? Михальчишин? Ільєнко? Мірошниченко?... Чи то ти,омоскалений Василю,не маючий і не знавший ніколи,що то таке Батьківщина? Не було в тебе Батьківщини ні за СССР ,нема і за України...і не буде вже! Будеш в Господа...о,казахом будеш,там де і народився! А на старости так і скажеш собі...яка я все таки ВО Сволота ( виконуюча обов'язки) з великої букви,по відношенні до народу,з якого батько походив! І пукнеш..пукнеш себе ще в чоло за то все ...просто так,молотком і в свою лепетру! І аж тоді заспокоїшся,на казахстанському цвинтарі! Вважай це прозаїчним катреном,Василю! І не спор...не спор,що все знаєш,про завтра,про Україну і все те,як воно там буде! Не кривляйся,не піддакуй,сядь на дупу й не підскакуй... до "Свободи"! Слухай краще відкриті мовлення патріотів,а не інструкторські вказівки люзерів з Москви,і будь троха людинОю,по відношенні до галичан! То тобі сі зарахує..а згадаєш то ще! (Вставляю свої "п'ять копійок" тут,лише тоді,коли боляче стає від поливання брудом патріотів і борців за існування Української нації,а не за космополітично-безликі всякі кручені державні утворення,які абсолютно не до речі в Україні!) www.youtube.com/watch?feature=share&v=cBRfmicbjWk
A он,Тягнибок звинувачує московську агентуру,в якій Вася "наш дорогой товаріщ і кулєга по-форуму" копійку кує'си...ні-ні,не водієм,як Юрко з Самбора! Шпійоном работаєт,на користь...і кого? www.youtube.com/watch?v=RJIipf3Uy_U
Отримала тая Сволота копняка під сраку навіть у Самборськім краї, не кажучи вже про Стрийський. Ніколи націоналісти не матимуть влади, ніколи. Запийте холодною водою, Юрасику...
Прочитав ті слова і мало сі не всц...в. Не знаю як і де, але Василь захищає Україну. А пан Юрко гарує на фурі по США. То хто має батьківщину? А щодо Свободи то воно так. Фаріон сказала якісь полумяні слова. Тягнибок когось там звинуватив. А чи є діла крім слів? Звичайно є. Візьміть Пупса, який де-факто керує Свободою. Він не говорить. Він робить. Звісно що і звісно як. Бо є кримінальним авторитетом.
Читаємо і беремо до уваги. Це не вся стаття, а лише деякі витримки з статті. Всю статтю читаємо тут http://blogs.pravda.com.ua/authors/miroshnychenko/54940e8a01ced/[/QUOTE] Що робило Міністерство агрополітики під керівництвом Швайки Ще раз хочу нагадати, що зробив міністр-свободівець Швайка на своїй посаді та я як відповідальний від фракції "Свободи" у парламенті за цей напрямок. ЗАБЕЗПЕЧЕНО ПРОДОВОЛЬЧУ БЕЗПЕКУ: -Вдалося досягти збору зернових в об'ємі понад 63 млн тонн (без урахування АР Крим), що є рекордним показником за всі роки аграрного виробництва; – упереджено дефіцит пального, насіння; вжито заходів для зняття адміністративних бар'єрів в роботі імпортерів та виробників ЗЗР, добрив, техніки. Засіяно 18,5 млн га ярих культур; РОБОТА СТРАТЕГІЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ: а) ДЕРЖАВНА ПРОДОВОЛЬЧО-ЗЕРНОВА КОРПОРАЦІЯ (ДПЗКУ): 2014 року корпорацією розроблено та успішно втілено в життя програму форвардних закупівель зернових культур (кукурудзи, пшениці, ячменю), що розширило можливості доступу аграріїв до фінансових ресурсів. б) УКРСПИРТ: У другому і третьому кварталах 2014 року підприємство отримало чистий прибуток в сумі 88,9 млн грн., коли минулого року лише – 15,8 млн; Загальна сума перерахувань до бюджету за другий і третій квартали 2014 року становила 119,5 мільйона гривень, що на 48,8% або на 39,3 мільйона більше ніж минулого року; Підвищено на 10% середньомісячну заробітну плату в) АГРАРНИЙ ФОНД: Встановлено фіксовані ціни на реалізацію державного борошна до 1 вересня 2015 року Вперше у поточному році розпочато здійснення експорту зерна – на сьогодні на зовнішній ринок за експортними контрактами відвантажено 242 тис. тонн. ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ВІЙСЬКОВИМ, СТУДЕНТАМ ТА ВИКЛАДАЧАМ У ЗОНІ АТО: направлено постраждалим жителям Донбасу та військовослужбовцям в зоні АТО орієнтовно 1,84 тис. тонн продуктів харчування та 18 тонн гуманітарної допомоги (постільна білизна, одяг, засоби гігієни та інше); Створено "гарячу" лінію для студентів та викладачів аграрних вищих навчальних закладів (ВНЗ) Луганської та Донецької областей, а у вестибюлі міністерства організовано прийом громадян з цих питань; Міністерством затверджено накази щодо перенесення навчальних закладів із зони АТО. МІЖНАРОДНА, ІНВЕСТИЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ: Збільшено експорт сільгосппродукції на 6,9%; Домовлено про співпрацю з ЄБРР, МФК та Світовим Банком; УДОСКОНАЛЕННЯ ЗАКОНОДАВЧОЇ БАЗИ: Відповідно до вимог Євросоюзу підготовлено законопроекти, переважна більшість яких прийнята в першому читанні: "Про корми", "Про безпечність та гігієну кормів", "Про побічні продукти тваринного походження, що не призначені для споживання людиною", "Про державний контроль у сфері забезпечення безпечності та якості харчових продуктів і кормів, благополуччя тварин". Для запровадження в Україні моделі європейської системи забезпечення безпечності та якості харчових продуктів, яка побудована на принципі "від лану до столу", а також процедурах HACCP прийнято Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів". ВПЕРШЕ МІНАГРОПОЛІТИКИ ДОСЯГНУТО: - Погашено кредиторську заборгованість перед аграріями у обсязі 402, 5 млн грн, яка була сформована попередньою владою; - Відшкодовано селянам 826 тис грн від вартості закупленої великої рогатої худоби; ДЕРЕГУЛЯЦІЯ АГРАРНОГО РИНКУ: - Скасовано 20 із 44 відповідних дозвільних документів у сільському, рибному, лісовому господарстві та у сфері земельних відносин. - Скасовано обов'язковий технічний контроль сільськогосподарської техніки, який здійснювався суб'єктами господарювання. ЗЕМЕЛЬНА РЕФОРМА: - Створено і введено в дію найсучаснішу та повністю автоматизовану систему Державного земельного кадастру і публічної кадастрової карти, чим усунено безпосереднє спілкування заявника і чиновника при наданні адміністративних послуг з ведення Державного земельного кадастру за допомогою залучення Internet та засобів поштового зв'язку; - Скасовано плату за внесення відомостей до Державного земельного кадастру; - Ініційовано створення Державного земельного банку, який буде уповноваженим державою органом, який володіє землею сільськогосподарського призначення, а розпорядником цією землі буде держава через місцеві громади. ЦУКРОВА ГАЛУЗЬ: - На початок жовтня реанімовано роботу 41 цукрового заводу, тоді як минулого року їх працювало лише 14; - Усі заводи, які виробляють цукор, повністю забезпечені енергоносіями й необхідними матеріально-технічними ресурсами. АЛЬТЕРНАТИВНІ ВИДИ ПАЛИВА: Мінагрополітики виступило з ініціативою на базі НААН України провести Всеукраїнську нараду з альтернативних видів палива – "Енергополе – майбутнє України", на якій розглянуто питання вирощування та використання енергетичних культур; вже існують приклади впровадження біогазових технологій в Дніпропетровській області та Київській; АГРАРНА ОСВІТА: - Скасовано рішення про злиття трьох харківських аграрних вишів; - Проведено перше засідання Ради ректорів вищих аграрних навчальних закладів України; - Ініційовано створення військових кафедр в тих регіонах (областях) де вони відсутні, а також де є військові частини, які потребують забезпечення військовими кадрами; - Підготовлено юридичне обґрунтування щодо неможливості передачі аграрних вузів до сфери управління Міністерства освіти і науки України. ---------- Додано в 13:29 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ---------- Дивак ти... а Свободі влада і не потрібна, адже вона її ВЖЕ має, вона її має в серцях українців, а це головне. Прикинь, адже це Свобода втілила гасло "Слава Україні!" і воно стало загальноукраїнським, дякуючи саме Свободі вишиванка стала модною, саме вони перші стали її популяризувати і одягати, половина загиблих на Майдані були Свободівці, Свобода на Майдані мала шість свої сотень. А чи може цим похвастатись !Фрон змін", "Батьківщина", "Самопоміч" чи інші? Свобода до влади не рветься, їй достатньо того, що її підтримують люди.
Дозвольте втрутитися у ваші розмови. Яка влада в серцях народу, яка підтримка в людей, Ви про що? Цю підтримку Свобода дійсно мала декілька років тому, але останні вибори показали ту "підтримку" в даний час. Не знаю як в інших містах України, але Свобода у Львові проявила себе як черговий бізнес-проект, нічим не кращий регіонів, бюту чи інших бізнес-проектів іменуємих партіями. Один раз вміючи можна обдурити кого завгодно, навіть мільйони людей, але лише один раз. Ідеї Свободи хороші, вони мені подобаються, але на ділі вийшло зовсім інакше. Хоча, прочитавши програму практично будь-якої партії не знайдеш нічого поганого, лиш рай на землі. А на ділі ми знаємо що з того виходить.
Я маю в Україні,на Галичині Батьківщину,разом з Сім'єю,могилами Батьків і галичанами,свободівцями по-духу...а не ви межи массонами в Лондоні! www.youtube.com/watch?v=D8FbDN112Ck
До речі,на 3 хв.кліпу... Лондон.Церква св.Джорджа (St.George) Камерний оркестр Дрогобицького музичного училища під кер.М.Пуцентели виконує Ремінісценції пам'яті жертв Голодомору Ю.Сидоряка
Ну, по-перше, не знаю як ви, а я ніколи не ідеалізувала політичні партії і їх членів. Це живі люди, які отримуючи владу, мають надто багато спокус. І питання не в тому, що вони щось беруть для себе (я не вірю в те, що хтось може не брати), а в тому, чи при цьому вони "діляться" з народом, що вони дають особисто мені. В такому ракурсі я можу сказати, що особисто для мене відміна того дурнуватого закону про мови - як медом по душі і я не вважаю, що ми маємо оглядатись на реакцію путіна чи росіян, адже іде мова про захист моїх українських прав. І особисто я вважаю, сподіваюсь, що українська мова, поки буде діяти Свобода не буде викреслена зі списку мов світу. Для мене особисто в політичному світлі дуже важливо. По-друге, я вже давно не вірю ніяким балачкам. Я не хочу сказати, що Свобода - свята, але не гірша і не грішніша , ніж блок Порошенка чи "Фронт змін" з Кулявлоб. Тобто вони не є більш гідними. Якщо взяти на терези гріхи всих партій, то впевнено, що Свободівці наберуть найменше гріхів, або одні з найменших. Все пізнається в порівнянні. Таких як я дуже багато.
А про який Закон йдеться? ---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ---------- Може в Литві...
Таких ,як Ви дуже багато...90% нинішніх галичан в тв ж ю,що і за Садовим пішли також! А Вася,шо Вася? Триндить,та й все...фігуру ліпить,війну зачинає! Та й таких,як той Локе одиниці...прямо одиниці,що по інтернету "ідеї" штовхають,мріючі,що Україні в ЄС реституцію навішають з таким презом,як Порошенко...і 2% массонів європейських заволодіють всією галицькою нерухомістю і львівськими цудними будинками...Хе-хе!...Ой смішний той дід Локе...такий смішний,же думає що хтось тут глупий Нині(!) і дасть собі у Львові забрати хату,квартиру в австрійській камяниці!!!...Ой,бо він(вони) вміють зробити в Австрії фальшиві документи,же то всьо львівське їх...Уявляєте! 1-2% жидів з Того ЄСу і раптом стали власниками львівських будинків,бо документи-си вони "скалатали" же то їх вуйка хата! Ну як то в Польщі їм сі вдало троха то зробити...але нині? Нині і на Галичині??? І Мадовий то вже напевно зрозумів,що його хочуть в ВР за лоха тримати...і хто? Ой... Та "Свобода" скоро організує з ПС на тих всіх мудрегелів полювання,як на курей,і таких півнів,як Локе,що хоче Галицького хлопа в дупу клюнути! Про ту солідарність галичан ніхто й не говорить...бо чого зарано про це щось мовити! Ну шо не так? Але...як до справи власності галичан дійде справа,то о-о...швиденько всі побачать,як то нарід вміє обєднуватись і себе боронити! І то й же Мих,буде в тій же кумпанії свободівців! А ви тут щось мовите такеє всякеє на Свободу! Не будіть вовка,коли він спить,во-о! ---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ---------- Добре...пішов авто ремонтувати,бо попсулось! А ви краще поговоріть си тут про тих всіх потенційних свободівців,які пішли за Садовим,котрий,як си думаю ,таки вже зрозумів навіщо його Порошенко в компанію взяв... А жеби то всьо хопити руками,як він си думає лоха! А чи Садовий Лох? Не думаю...Ще зобачимо,де Свобода жиє!