уперше зустрічаю таке слово сполучення, що це має означати другими словами? ---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ---------- ви так пишите ніби він до звання підполконика дослужився будучи в рядах партії СВОБОДА
Катрен про правду За Правду,Сотню...й за Юща, поставить свічку ще "Свобода" й в напарники ПС візьме, як символ Волі для Народу!
А хто це, пане Юрку? Як на мій хлопський розум, то зліва - це Тягнибок, зправа - відома Орлиця... А між ними? Не Михальчишин?
Йой,пане Педро...ви як той лондинський жид,питанням на запитання! Я то вас перший запитав,ну то й відповідайте на свій хлопський розум...
Ух.. уроды...Как хорошо,что это говно не прошло в раду.Вот интересно,кто за этих идиотов голосует? Они виновны в расколе Украины не меньше чем ватники. Фарион суку, нужно отправить в АТО,без оружия,пусть голыми руками воюет,а то пиз**ть она хорошо может,пусть подтвердит свой патриотизм делом
Свобода, то єдина політична партія. Решта - бізнес-проекти на один раз. Цю партію найбільше боїться Пуйло, тому що основна ставка Пуйла - національна, а Свобода пробуджує в українців національний дух, національну ідею і ідентифікацію тому російські спецслужби заслали на нашу інтернет-територію своїх засланців, які роблять закос під українців, а насправді у них одна єдина задача - очорняти Свободу, її діяльність представляти в такому вигляді, наче Свобода грає на руку Росії. І лише на одне запитання у них нема відповіді: Чому ми маємо у кожному своєму вчинку чи слові озиратись на ворожу країну? Чому ми маємо ходити по ниточці? аби бодай Росія не сказала чогось поганого чи не образилась. Та плювати на її думку. ---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:39 ---------- а чого це вони уроди???? Що вони тобі такого зробили? Так ненавидиш Україну? Це єдині, хто може допомогти нашій країні. На них одна надія. Фаріон можливо зовні і не має солоденького личика, але вона дуже розумна жінка, всим тим, хто там у ВР бабам до неї ср*ть і рачки лізти ---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ---------- а яка різниця яка кров тече по жилах, головне, що людина відстоює наші національні права
А чому ви інших свободівців не згадуєте? Наприклад, добродія Пупса? Вову Морду, який на розвиток Свободи не пошкодував 48 мільйонів? Лікування раку Тягнибоком чи бізнес з комуністами Мирошниченка? Чи корупція яка потроїлась в Львові чи Тернополі за час перебування там Свободи при владі. Чи протести Сех проти видобування власного газу? Багато подвигів сучасні "бандерівці" вже зробили... А коли ви говорите за Фаріон, ви маєте на увазі її теперішню діяльність чи коли вона в 1988 році вступила в КПСС? В час коли совісні люди почали виходити з цієї організації?
яке має значення що у мене написано? ШШас, я викладу в інеті всю інформацію про себе. ---------- Додано в 00:26 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ---------- 1) Я не знаю хто це такий Пупс чи Морда і знати не хочу. 2) А що поганого, що хтось на розвиток дійсно такої потрібної партії пожертвував бабло??? 3) Ти вважаєш, що онкологію лікувати не потрібно? Чи можливо будеш стверджувати, що якби у тебе був рак, то ти не взяв би запропоновані гроші. Тільки не тра лукавити. 4) А з ким бізнес у Путіна, а у Порошенка, а за які гроші живе Ярош, і з ким бізнес у мера Львова? Не шукай піщинку у навозній кучі. 5) Не потрібно все звалювати на Свободу. Коли це Свобода була при владі? Те що можливо хтось із свободівців обіймав якусь посаду, то не забувай, що навколо нього були далеко не свободівці, а ригАнали і комуняки, які і думали щось урвати. 6) з газом хай розбираються фахівці. а обиватєлі хай на базарі блаблаблакають 7) Сучасні бандерівці зробили один єдиний подвиг, який вартий всіх решти партій - вони пробудили національну думку, національну свідомість, національну ідею. А це саме головне. 8) а що, розумним можна бути лише якийсь період? Розум або є, або його нема. Я теж була комуністом і так і не вийшла з компартіїю Ну і що? Тоді був такий час, щоб без партквитка нікуди тебе не пустять, а я хотіла чогось досягти. Головне не перебування в компартії а ставлення до України. У Фаріон ставлення до України тотожне моєму, хоча вона звичайна людина і має купу таких само недоліків як у тебе чи у мене.
Чому не хочете? ---------- Додано в 00:32 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ---------- жертвують не просто так, а за певні приференції.
А що це вирішить чи змінить? Ви думаєте. що я така наівна. що мене можна купити дешевими розводами про кримінальні чи які там авторитети? Я доросла людина і цілком тверезо дивлюсь на речі. Кожна людина має свої достоінства і недоліки. Марксовський капітал теж друкувався на гроші піратів, і що? Це якось на щось вплинуло? Для мене найважливіше, що партія Свобода відстоює МОЇ національні права, а саме - українську мову, культуру. Все решта - то є дрібниці і вони для мене не важливі. Більше того я тобі скажу. Подивись хто у нас в Україні тримає телебачення. Ахметки. Фірташі, Коломойські. Послухай що у нас показують по телевізору. Правильно лише реклама і новини українською. Все решта - російська. Тому що ні Коломойському ні Ахметці українська ніде не трималась. А от якби Тягнибок був алігархом і мав свій телеканал, то впевнена, що українська там звучалаб цілодобово. От і все. Питання вибору того, що тобі важливіше. А те що російські спецслужби засилають на наші форуми своїх агентів щоб обсирати найвпливовішого і найнебезпечнішого для них ворога партію Свобода, то я на таке не клюну, мною маніпулювати ніхто не буде. Поки що інтереси Свободи співзвучні з моїми, чи навпаки. Та до гузна ті преферегції. Яка мені різниці чи є у нього преференції чи ні. Головне, що б національна ідея моєї нації звучала голосно і українська мова заявила про себе на весь світ, що вона не другорядна і не другосортна, а найкраща для нас, українців. А то дожили, що українці соромлять а ще гірше не вміють розмовляти рідною мовою. ---------- Додано в 00:55 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ---------- ні, це не Свобода розісрала кредит довіри. а російськи спецслужби вправно попрацювали. Давай деталізувати. Що конкретно Свобода поганого зробила, такого, що воно гірше, ніж у партії Ляшка, партіх ПС, партії Самопомч. партії Порошенка??? Що? Тільки будь ласка не тра гонити муть про те, що саме партія Свобода відміною дурнуватого наказу про мови почала війну. Я сподіваюсь, що вистачає розуму у тебе в цю матню не вірити. Що? Давай факти.
Та не лише телебачення. Фірташ і Свободу тримає. ---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ---------- Ми тут всі дорослі... Скажіть, що Свобода відстояла? Запитайте тернопілян, де вся влада у свободівцях в руках, що там змінилося? Злодій на злодії і злодієм поганяє. Ну.... може україномовні злодії ближчі до серця.... може і так... ---------- Додано в 11:04 ---------- Попередній допис був написаний в 10:57 ---------- підтоптана Орлиця коло орла...