"Свобода" іде!

Discussion in 'Політика і політики' started by хозар, Sep 12, 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ліки проти раку "україн"? Назва - патріотична, толку ніякого, а гроші в кишені!

Фокус-мокун над щирими українцями.

• Подобається Подобається x 1
  2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

До попередніх дописувачів...
    Та нема мені чого якраз Вас Двох,Миха і Педра, в чомусь та переконувати.
    Скажу тільки так: Краще нехай на вашу радість це буде моєю помилкою, повна моя довіра до цієї партії ,до її цілей,мети і завдань,яко Свободи,та палка підтримка тих всіх,хто створив цей осередок на Галичині...Тягнибок,Михальчишин,Фаріон,Ільєнко ...і всі хто з ними,ніж я почну вірити в шось таке "нове",що вчора придумали євро-жиди на Вкраїні!
    Я єсь'м європеєць з Галичини,на своєму євроконтиненті,а не вони(ой!) з своєю тою "правдою",массонською організованістю і міссією,яка вже тут в Європі,і до них потерпіла стільки краху,що й кінець ось знову і причалапав...це ж закономірність,що історія повторюється!
    Передвчорашні події в Польщі,вчорашні в Празі,та і на Мадярах (що самому дивно стає) цьому підтвердження,що ця корумпованість в Європу занесена,як бацила і буде мати свій кінець!
    А далі побачимо,хто з нас більш правим опиниться, і хто з нас вірнішу ставку і на кого зробив!
    Успіху всім Вашим кумирам,а мої нехай трохи відійдуть на-хвилю від того всього нео-Ти"мошенничества",яке підхопили нові закляті друзі демократії! Ой!...
    Мені ж досить програми "Свободи",яка так подібна до тих цілей,якими керувались в ОУН-УПА і які захоплюють нове покоління націоналістів з Правого Сектору!
    Дай їм Боже здоров'я і перемоги в боротьбі!
    http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
    Ну і катрен...а як же!

Катрен про віру
    Хто вірить в слово Боже,а не в дідька,
    той памята Біблійне слово,а не з Кабали...
    Увіруй у Свободу й в Правий Сектор,
    де патріоти як в ОУН завжди Будуть,як і Були!
    :bandera::uanew::bandera::uanew::bandera:

Last edited: Nov 18, 2014
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Юрко, не потрібно когось в чомусь переконувати. Просто треба мати інформацію про факти. А вони річ вперта. Бо балабольством можна світ пройти... Що і зробила Свобода. І тепер, як казав Жванецький, назад дароґі нєт!
    Я знаю сімю Тягнибоків ще з 70х, коли Славко, батько теперішнього Тягнибока навчався кількома курсами раніше мене. Був студентом і вів уроки фізкультури. Потім став лікарем збірних СССР, олімпійських збірних...
    Мало не став завідуючим облздороввідділом після Монастирського...
    Памятаю, як моя колега Леся, стоматолог на Академічній, друг сімї Тягнибоків, вбігла заплакана на роботу і прокричала - Славко застрелився! Бідняків так не вбивають, як казав Жорж Сіменон.
    Вже ці факти показують звідки ноги ростуть... А інше? Прочитайте про Пупса, Фаріон, інші епопеї про сімю Тягнибоків. Поговоріть з львівянами як корупція під час керівництва Свободи поповзла стрімко вверх. Про рейдерство Свободи в Львові... І порівняйте з тими "позитивами" тої партії, яких без мікроскопа важко помітити.
    А переконувати когось не потрібно...

4. Yurko NOTOCO

Крок,який зробив Юрко Михальчишин до служб безпеки на мій погляд зробить "Свободу" захищеною від наклепів,провокацій,та внутрішнього дзядовства,яке ще сидить в деяких фарисейських душах!
    І тут вже буде так,як має бути...як це було в ОУН-УПА з різними деякими "хрунями",що зажралися на Галичині і на цілій Неньці-Україні!
    А Бог добрий і все бачить добре ,старенький,бо має файних радників-окулістів,які-му очка і відкривають на те,що діється нині!
    А стоматологи шо? Та отаке,щось там чули колись,як зуба комусь там рвали!
    Добре,якось-то буде!
    Такі ж як Михальчишин,Фаріон,Тягнибок кращі серед тих Нас Всіх,кращі...від всіх тих,хто балаболили на Україні з 44 року і....аж до нинішніх часів,до яких ми і дожилися!
    Коли історія повторюється,то це ж діалектично все! Так-таки-так,щоб ми тут і не говорили!
    :bandera: :drinks: :uaflag:

Last edited: Nov 18, 2014
  5. Yurko NOTOCO

6. Yurko NOTOCO

Внутрішня люстрація в "Свободі"
    Із фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді виключено трьох депутатів за порушення фракційної дисципліни
    20 листопада 2014
    Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міській раді ухвалила рішення про виключення трьох депутатів – Андрія Хомицького, Анатолія Країнського та Сергія Подолинного. Про це 20 листопада 2014 року повідомив голова фракції ВО "Свобода" Любомир Мельничук.
    Як повідомив депутат, у "Свободі" триває процес внутрішньопартійного очищення, започаткований ще у червні цього року. Насамперед він стосується депутатів міських та обласних рад по всій Україні, які не витримали темпу внутрішньопартійної роботи та політичної діяльности.
    "Фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді ухвалила рішення про виключення з її складу депутатів Андрія Хомицького, Анатолія Країнського та Сергія Подолинного за порушення фракційної дисципліни. Вимагаємо від них подати заяви про складання депутатських повноважень, оскільки вони 2010 року отримали мандат довіри виборців, балотуючись від "Свободи". Окрім цього, їх буде виключено з партії за порушення вимог дисциплінарного статуту ВО "Свобода", – повідомив Любомир Мельничук.
    :good:

7. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Экс-генпрокурор Махницкий сразу стал президентом и султаном

http://www.coruption.net/index.php/...makhnitskij-srazu-stal-prezidentom-i-sultanom

Похождения экс-генпрокурора: Махницкий купил «Hyatt» не в Киеве, а в Будапеште

http://www.coruption.net/index.php/...nitskij-kupil-hyatt-ne-v-kieve-a-v-budapeshte
    ==============================================
    Патрійоти з свободи! :)))

• Подобається Подобається x 2
  8. Yurko NOTOCO

Во,по-ділу...Люстрація ж!
    Самолюструється і очиститься "Свобода" від одного-двох галицьких мільйонерів...
    і почнуть вУкраїні люструвати тисячі "українських" мілярдерів!
    Для люстрації важливо,щоб вони були і не втікали до Ізраелю,як Ставицький під іменем Розенберг...Ну це получилось прямо,як в мільйонера Бандери,який емігрував в Німеччину під іменем Попеля!
    Ой! То-лі якщо будєть...при люстраційний "помічі" роSSійських спецслужб,
    шукачів "правди" і пригод,на свою дупу!
    :mocking:

9. Locke

Locke невиправний реаліст

Сьогодні орлиця :))) написала в Фейсбуці:
    І це вона про Бірюкова Юрія Сергійовича, українського бізнесмена і волонтера, керівника групи«Крила Фенікса», які ще влітку зібрали більше 10 мільйонів гривень пожертв на АТО і в середньому в день група отримує 250–300 тисяч гривень, організував виробництво бронежилетів, за півтора місяці доставивши в зону АТО більше двох тисяч бронежилетів, на зібрані групою кошти був відремонтований транспортний літак Ан-26, Завдяки допомозі Юрія Бірюкова 21 липня 2014 року вдалося вивезти 80 тяжкопоранених солдат 79-ї окремої аеромобільної бригади з оточення терористів в Луганській області.

І рот відкриється таке казати? А сама що зробила крім бризгання слюною, образами і приниженням людей? Добре, що наш народ порозумнішав і показав на виборах дулю таким патрійотам. Якщо Свобода не позбавиться таких орлиць-гієн, то взагалі кане в небуття і поховає національну ідею.

• Подобається Подобається x 5
  10. Yurko NOTOCO

Ви,Локке,смарклі старечі ліпше витріть,ніж поправляти щось в діяльності патріотично/налаштованої Ірини Фаріон!
    Українська мова то...то те з чого починається і закінчується Україна...в чім пані Фаріон права!
    І не пхайтеся Ви до Фаріон...а то десь на вулиці,біля скульптури Матки Боски Львівської ще чого-доброго копне і вас в дупу! :mocking:
    РS. До речі...в Ізраїлі чогось повно палестинців,українців,а ввести державною мовою арабську не хочуть!А чи президентом вибрати якогось українця чи турка! А таких,як Фаріон,захисників національного там повно-напхана держава!
    Хазарські розумники!:facepalm:

Last edited: Dec 1, 2014
  11. Locke

Locke невиправний реаліст

Хіба що клюне своїм курячим дзьобом в дупу :)))

• Подобається Подобається x 3
  12. ollan

ollan Well-Known Member

Прочёл название темы: "Свобода" іде!
    И сразу вспомнился анекдот:
    Тихо! Ша! Уже никто никуда не идёт.;)

• Подобається Подобається x 5
  13. Yurko NOTOCO

Йде,йде...помаленьку так,з ПС на пару!:preved:

Last edited: Dec 1, 2014
  14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви хотіли сказати, з ПР на пару, пане Юрку. І вірю і бачу. Правда, Янукович протиракових ліків не винаходив.
    А то що Ющенко копає Тимошенко, то потрбно пресу читати. Ющенка так копнули, що сидить як вош в кожусі. А Тимошенко в парламенті. Так що невідомо хто кого копнув.

15. Yurko NOTOCO

Педре,ви сі,як я бачу на фармацевта перекваліфікували..."лікyвaти" починєте!
    ----
    А хто ми повість,чому в такій...такій "моцно-націоналістичній" державі,як Україна,та змогли вибрати президентом сина Вальцманового Петруся,а в Ізраелю,такім...такім "супер-демократичнім",та не можуть палєстинця якогось-там поставити на президента,або якогось іншого семіта? Га-а?
    А г'Америка змогла ж негра випхати в люди,а Ізраель чому не може,як Ненька Наша Рідна Україна?
    Ну,хто? Може Педрусь?:drinks:

Last edited: Dec 2, 2014
  16. Оля

Оля Старожилка форуму

Юрку, ви такий жидоненависник, але мені незрозуміло чому ви ніц не говорите, що Тягнибок має єврейське походження теж? ;) Ви жидів вибірково любите- не любите?

• Подобається Подобається x 2
  17. Yurko NOTOCO

Він такий самий жид,як ви правічка,як та "целомудренна українка"!
    І чого це я жидоненависник,бабо?
    Може то вони україноненависники??
    І ніц я тут про Тягнибока не говорив,хіба що про Фаріон,про "Свободу"!!!
    От для таких,як ви,в галичан є вірне визначення...хрунь,що риє під своїх!
    :pardon:

Last edited: Dec 2, 2014
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чого нам боятися? Михальчишин тепер в органах. Швидко знайде....

Нє, Юрко? Якщо сам не примав участі у цьому, то знайде.

---------- Додано в 02:07 ---------- Попередній допис був написаний в 02:05 ----------

Скажіть ще щось про Фаріон -комуністку.

19. ollan

ollan Well-Known Member

Павлины, говоришь? (с):mocking:

• Подобається Подобається x 4
  20. Yurko NOTOCO

Давайте я вам краще катрена...
    Катрен про хрунів

Хрунь,що риє під своїх
    дочекається "медалі"...