"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. avatarwin

і поки їх не буде то і країни як такової не буде, і нема про що далі говорити., хіба тролити

2. metallic

metallic Well-Known Member

mrochkizm, відповів тут, щоб не оффтопити :).

• Подобається Подобається x 1
  3. Saut

Saut Цинічна Бендера

Почитав я тут.
    Зрозумів ще одну велику відмінність між мешканцями Західної України та Лугандону.
    В Лугандоні моляться на ПР - бо то "Нашы пацаны! Усе будет Дамбас!". І пофіг їм на те що в ПР усі мільярдери та мільонери - крадії, коли домбасці останній ... без солі доїдають. Все одно як барани побігли і проголосували за "нашЫх пацанов!"
    А от тут ВО проявила себе погано - усе, на вихід. І пофіг на те що то "наші хлопці".
    Ментальність. На сході - Цар та бояри. А на заході - все таки Європа.

• Подобається Подобається x 5
  4. avatarwin

я знаю одне що поки як там так і тут повна ж**А

5. metallic

Ну не все так просто. Про-майданних сил на вибір багато, а анти-майданних тільки ОБ і коммі. Якщо б хтось створив анти-майданний/анти-европейський блок, який не був би пов'язаний з ПР та коммі, то вони б набрали багато голосів. І можливо ОБ пролетів би повз ВР як і коммі.

6. Saut

Saut Цинічна Бендера

Хех ) Це не можливо. Якщо б таке пішло, то воно б виглядало аля - Русскій блок або Вітрєнко.
    Там немає нових людей та ідей.

• Подобається Подобається x 3
  7. metallic

На жаль, я з Вами годен. Ті ж самі комуністи, пролетіли повз ВР не тому що вони комуністи, а тому що їхня партія - це болото. Не має ні зрозумілої чіткої програми, ні нових облич, ні нормальної агітації. Взагалі нічого. Партія не робить нічого. Просто існує. При чому, саме у коммі досить великий досвід дієвої агітації. Тим самим морякам на "Аврорі", думка про бунт не сама прийшла в голову. Її туди поклали. Я що КПУ може запропонувати? Взагалі не зрозуміло хто їх фінансує і навіщо.
    Але я думаю, що скоро хтось таки з політиків зрозуміє. Що є великий шмат електорату, який проти політиків майдана, і не довіряють ОБ. Той хто це зробить, зможе створити досить сильну партію. Яка може і не буде претендувати на більшість у ВР, але зможе туди стабільно проходити і стати справжньою опозицією.

8. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А якщо найгірший варіант...же Крим не повернули,же Донбас і Лугандонію також здали Москві,та і Харків з фабрикою танків також їм готовлять в подарунок,то шо? Це коли і "Самопоміч" також опиниться в "тисках" і нью-олігархи,та нью-ВР окажуться зрадниками і "майтками затрусять моцно",бо Рос'я никулярною бомбою всіх застрашить, і ЄС з гАмерикою на-купу,га-а?

ПО ТЕМІ
    Бойовики 28 разів обстріляли сили АТО...
    Росія брязкає ядерною зброєю, провела випробування – західні ЗМІ
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/11/2/7042961/

То шо,будете бігти всі до Тягнибока і Свободи,чи до Стефка Бандери на могилу молитися і помічі для галицького люду-народу просити,жеби агресора нашої Галіції потовк,бо той москаль юж в Києві і через Буг готовий далі войско своє пхати,аж до Лємберга! То шо? Шо будете робити,га-а??
    То-то Польща і Чехія юж в перестраху,та і німці варята виграють помалейку,як Юлька & Меркель!
    Ой,тішите(тішимо) себе тим що Правда і Свобода на землі є,а от захистити їх вже понад 350 років Неспроможні!
    Неспроможні,ОТ і ВСЕ!
    O co mówięnie?:facepalm:

Останнє редагування: 2 лис 2014
  9. Yurko NOTOCO

А уряд з президентом в такий скрутний час що робитиме,га-а?
    Та скок,до Льондону,чи десь там ,по традиції і юж...
    Вікіпедія
    Уряд Української Народної Республіки в екзилі — державний центр, який внаслідок більшовицької окупації УНР перебував спочатку частково (кінець 1919 року), а з кінця 1920 року цілком — поза межами УНР, на території Польщі в Тарнові (деякі установи в Ченстохові); згодом осередками державних установ та їх дії були Варшава, а також Париж і Прага.
    -----
    А Ми?:dntknw:

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Тягнибок де буде в цей час? В Австрії?

• Подобається Подобається x 4
  11. coolzak

coolzak Well-Known Member

А Юрко побіжить в іммігрейшн біженцем обявлчтись і отримати вимріяну грінкарту

12. Locke

Locke невиправний реаліст

13. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

«А ви не смійтеся, люди добрі. Якщо вони будуть знати, що одного, другого, третього розстріляють за корупцію, як зловлять – то прибіжать і будуть все розказувати». (с)
    ;)

14. Locke

Locke невиправний реаліст

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

перейменувати тему на "Свобода прийшла".

16. Yurko NOTOCO

Катрен про націонал-патріотів

Раніш так помилялась лиш Польща,
    загнав нац-патріотів в маргінали.
    Тепер так роблять й в Україні,
    закривши для "Свободи" всі канали...
    ?
    Щоб русскі "дров" нам наламали??

www.youtube.com/watch?v=CIsuszurvDQ

17. Yurko NOTOCO

Картин про Бандеру

Лише один Із нас,в останній час,
    піднявсь достойно боронити Україну,
    як Патріот, і чесно,як Петлюра...
    щоб зберегти навік її єдину!
    :bandera::uanew:

18. Yurko NOTOCO

Чехи і Словаки ,які в 2-у Світову війну допомагали борцям з УПА,знову поруч з Українцями!
    ----
    У Празі вимагали відставки президента Чехії через антиукраїнські заяви
    Понеділок, 17 листопада 2014
    Кілька тисяч демонстрантів в центрі Праги вимагали відставки президента Чехії Мілоша Земана через його прокремлівську політику.
    Про це повідомляє Чеське радіо.
    Демонстрація проходила в тих же місцях, як і демонстрація студентів 17 листопада 1989 року.
    Учасники використовували одне з популярних гасел 1989 року „Miloše do koše" (Мілоша в смітник), оскільки у президента Земана і тодішнього генсека ЦК компартії однакове ім'я.
    http://www.eurointegration.com.ua/news/2014/11/17/7027882/

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Юрко, поясніть, яке відношення Свобода має до націонал патріотизму?
    Тільки язиком... і жодними ділами.

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну як, Миху? Ось трошки вище інтервю з Мордою. Багато матеріалів про Пупса, Тягнибока, Фаріон, Мірошниченка. Партія багата ділами. Ось щось Юрко відмовляється ту інформацію читати. Може в штатах він має доступ до кращої інформації?:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)