Уявіть собі, людина воює на сході, доброволець, говорить російською. Що з ним робити? А таких дуже багато: батальйон Азов, Донецьк, Дніпро...
так як знову до влади дорвався наш олігархат, вихід один , або вони відмовляються від усього на користь громади , або громада мусе все сама у них забрати, добровільно --примусово.
Люба національна ідея в союзі з національно-сіоністською на 100% провальна,що доказано на Україні в останні роки! Побачимо ще,що додасть союз Самопомічі з тими Двома переможцями виборів до ВР! Та то якщо...то буде цудо,яке запишуть або в історію України,або в якусь Каббалу! А Садовий може(?) й буде Президентом,а чи то Гетьманом...в Умані,а чи в Бердичеві! Нехай краще вже про Львів та Галичину дбає,яко мер,бо на-більше не потягне!
та що Ви хочете від водовоза? він і тим і тим води піддвезе ,що християнин традиційний ,що толераст львівський... Мих Одним словом
і хтож тобі дозволить яка влада, зробити повну люстрацію їхніх маєтків, а крім того потрібні чіткі і однозначні закони покарання які ніколи і ні в якому випадку не будуть прийняті ніякою радою чи владою, тому один вихід , добровільно --примусова відчудження усього награбованого ними і їхніми близькими. Так що вперед записуйтеся в партизанку і до праці. ---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ---------- вини приєднають ГАЛИЧИНУ до Америки і зроблять її 51 штатом. І твоя проблема буде вирішена, а ми усі сядемо на соціалку , і будемо жити краще Европейців
О,так,так...то-то в гАмериці всі сенатори з 2% тих багатіїв-олігархів,які керують державою!А Обамчик юж так не хоче!Хоче же би гамериканський простий хлоп теж був при владі! І вже щось там робить помалу...я то ніц не знаю,але гадаю,же му теж люстрація до-вподоби,з тим шпійонажом,що посварив го з Європою,та і інше,всякеє! Побачимо! Пишу жартуючи і з сарказмом,бо ми'сі так подобає! Можу і не писати!
І я за те. Можу назвати кучу людей, ворогів України, які гоаорять українською. Просто... не тема то сьогоднішнього дня. ---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ---------- тепер тре діяти. Закони є.
Нє, та Ви просто написали як російське телебачення - ніби захист української автоматично означає заборону російської навіть на побутовому рівні
тоді соррі. скидка на вік буде? ---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ---------- http://www.032.ua/news/655014
Ні, не потребує(на мою думку). Від кого і від чого її захищати? І взагалі навіщо? Ніколи не розумів, як пов'язана мова та патріотизм. Російська в Україні, настільки ж природня , як і українська. І це вже давно пора визнати. А всі ті спроби "захисту", є не логічними та ірраціональними. Нормальний російськомовний патріот. Ніяких протиріч не бачу. У мене є досить патріотичні знайомі, які українську знають лише з телебачення. І вчити не збираються. Їм для життя і російської вистачає. У моєму розумінні, російська настільки ж близька для України як і українська(ну так все історично склалося). Тому патріот України, без знання української, для мене не є чимось дивовижним. Тут у Вас логічний парадокс. Якщо ви хочете там всіх спалити чи підірвати. То нащо воювати? Агітуйте за від'єднання. Якщо вважаєте що Донбас - це Україна, то як Ви можете бажати випалити там усе?
Угу.... Тіко, чомусь, в Кийові на вокзалі в книжному магазині я ЖОДНОЇ книжки українською не бачив (був там пару літ тому). ЦЕ нормально???????????? По друге... навіть на Данбасі є немало людей, які вміють балакати українською і ХОТІЛИ б нею балакати. Але на таких там дивилися, як на страшних бандьорів, А тепер - то вабчє.............. За останній рік досить багато російськомовних таки і в побуті почали спілкуватися українською. Моя думка : таки тре нам дожимати в Україні з українською. Най між собою балакают на общєпанятном. Але, як хочуть бути на посадах - то однозначно лише державною!!!
Я не про протиріччя якісь, а написала "відкидає" - в плані "відвертає", "викликає алергію, відразу, бажання втекти" і т. д. Тобто якщо людина ненавидить мову (державну) країни, де вона живе, то який там патріотизм. От і все, що малося на увазі. Ні російськомовних, ні польсько-, білорусько- чи ще якигось там мовних патріотів я зовсім не чіпала і не чіпаю. Я Ваших знайомих не знаю, тому обговорювати їх не буду, дозволю лише маленьку ремарку: вивчити мову країни, де ти живеш, є елементарним проявом поваги до тої країни і до себе самого, навіть якщо ту мову і не використовуєш. Хто в Україні не живе - ремарка знімається Від засилля російської, скажімо так. Приклад: десь ще є в світі такий парламент, де виступи ведуться не державної мовою на сесійних засіданнях? Або де працівник державного підприємства Укрзалізниця, коли я сідаю у вагон, з якогось переляку говорить до мене іноземною мовою, яку я не мушу знати. На хвилиночку - працівник державного підприємства, у моїй державі звертається до мене, громадянки України, про що промовисто свідчить мій протягнутий паспорт, іноземною мовою. Ви дикості моменту не відчуваєте? ---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ---------- Мільярд плюсів. ---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ---------- Де я кажу, що всіх? Адекватних треба лишити Але, оскільки адекватність на лобі не написана, то план бомбити всіх і вся поганий, бо можуть постраждати ті українці, які там залишилися. А новососів мені не шкода, я Вам чесно кажу. Як і всіх цих москалів, котрі туди приперлися, байдуже чи свідомо, чи з задурманеною головою.
Так! Якщо їх ніхто не купляє, то нащо вони там? Якщо був би попит, то були б і книжки. Це основи економіки. Це бред. Ніхто на них там так не дивився. Там купа сіл, в яких спілкуються суржиком, і нічого. Ніхто нікого за це ще не вбив. Ну і на здоров'я, не бачу в цьому нічого доброго/поганого. В якому сенсі? Кого "дожимати"? Як і навіщо? Чим Вам так не подобається російська? А зараз не так? До речі я, за другу державну. Але все одно, вважаю, що держслужбовці повинні в обов'язковому порядку знати українську.
крім того що ви прошу пана звідкись впали то на вас ще щось впало , ---я писала про відповідний кримінальний кодекс законів який би позволяв прозрачно карати усіх порушників без лазійок в ньому
Вам Азірова нагадати? Та й зараз по міністрах пройдіться. По дУпутатах... Уйма держслужбовців української НЕ ЗНА-Є!!!!! Хоча КОЖЕН з них при прийомі на роботу в анкетах-автобіографіях ВЛАСНОРУЧНО написав, що державною володіє вільно!!!! Та таких вже за відверту брехню гнати треба. Всього навсього в тому сенсі, аби виконувалися вимоги Конституції України. При чому ті, яким вже чуть не 20 літ, і на які всі ті літа всі ложили великий болт......