Не треба такої "Свободи" і Галичині також Таке враження, що "Свобода" існує не для народу, а чисто для себе коханої
"Свобода" мені нагадує Партію Регіонів в часи юності. Побільше б нахапати, поки є можливість. Свобода для заходу України є то саме, що ПР є для сходу України - краще свої бандити, ніж чужі. Ті грають на проросійських почуттях, збиваючи капітал, а ті грають на національних почуттях, збиваючи собі капітал. Все то саме. Одні і другі спонсоруються для розвалу України схід-захід. Одним і другим до одного місця нород. Я не бачу різниці у ними.
просто не підтримувати. Я, чесно, інколи дивуюся, що знаходяться люди, які вірять у... і хоть ти кіл на голові теши. Невже важко почитати газети про Тягнибока, про те, як він збивав гроші на псевдоліках під назвою "україн"? Про його маєтки, а як вам відео, де Тягнибок на майдані бештає людей, що ті не пішли на умови Януковича? Ну нічого людям не помагає, знаходяться люмпени, які голосують за "Свободу" і хоть стріляй. Я не говорю, є там люди щирі, проукраїнські, але їх небагато і вони не відіграють важливої ролі у партії. А керівництво збиває гроші на різних акціях, як ото коло Верховної ради з братчиками Корчинського. Сам Тягнибок сказав, що його люди там були, але люди того не чують. Знаєте, шкода. Якась така дурна традиція склалался у нас на Галичині. Всякі пройдисвіти люблять експлуатувати націоналістичну ідею у своїх цілях, у цілях Москви. Згадайте того ж Корчинського, тепер Свобода. Ідеї хороші, а виконавці - зрадники. Якось нема на політичній арені справжньої нормальної націоналістичної партії. Завжди якісь заробітчани і пройдисвіти. Ще от персонаж - Ляшко. Здавалось би. Ну вже таке виклали по ящику, що хіба дурак проголосує за Ляшка і що ви думаєте? Таких дураків знайщлося чимало. Навіть 95-й квартал не допоміг. Я знаю адекватних, нормальних людей, які проголосували за того клоуна. А згадайте, скільки голосів набрав Ляшко на президентських виборах. Ви уявляєте Ляшка президентом? Я не можу. Ну це ж шут гороховий, хто нас поважатиме з таким президентом? Сировате у нас суспільство, скажу вам. Ми навчилися скидати погану владу - можемо. Але ми не знаємо що робити сьогодні і що робити завтра? ---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ---------- Ще одне... Хтось написав: Фаріон позорить партію. Не позорить, вона є така, яка є партія. У них приблизно одинаковий імідж. Як вона може позорити середовище, яке нічим не відрізняється від неї?
У нас взагалі немає жодної нормальної політичної партії, а лише більш чи менш вдалі бізнес-проекти. Так звані лідери, які прагнуть до корита, шукають незаповнену нішу і починають пропагувати ідею, яка влаштовує цю нішу.
Все правильно кажете. Я не настільки наївний, щоб беззаперечно вірити будь-яким політикам, але є надія, що з Самопомочі, Народного Фронту, мажоритарників і Блоку Порошенко викристалізується група депутатів, які розуміють, що міліарди в банках це добре, але незаплямоване ім"я і вдячність нащадків - таки краще
Нічого,Миху,масссони і гебреї вас навчать,як то вірити! Навчили,як Юльку,любити!Отак і Коломойського,Турчинова,Порошенка будете "обоять",ги-ги-ги...аж поки Дмитруся Яроша самі й не покличите! Та врешті ,шо я пророк якийсь,чи што?! Он Ромко був Пророк,так пророк! До речі де він,також виступавший проти "Свободи"?
Саму "самопоміч" я розглядаю, як трамплін для Садового на перегони президента України в майбутньому. Сама персона Садового мені не подобається, люди в самопомочі(депутати ВР) напевно є підконтрольні голові партії. Я б лукавив, якби сказав, що їм вірю, але є у мене маленька надія. Якщо Садовий захоче у президенти, то ясне діло, Самопоміч у ВР повинна показати себе з найкрашої сторони, бо якщо запорять справу і народ побачить, що прийшли злодії такі самі, як були, тільки під іншими прізвищами, то Садового, як президента, можна поховати і навіть постріли у свій дім з гранатомета не допоможуть. От у мене є надія, що обставини заставлять працювати Самопоміч у Верховній Раді. Побачимо... Порошенко і Яценюк - два камікадзе. Їм, щоб втриматися потрібно вести війну і побороти корупцію - рахуйте ще одна війна. Зроблять - матимуть політичне життя. А не зроблять - Їх карта бита, подібно, як у Юльки. ---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ---------- Юрко, головний масон у нас сьогодні - то чиновник, який грабує Україну в час війни. Той масон є українець, галичанин, у вишитій сорочці і вітається "Слава Україні", а от крісла він не міняв з часів Януковича і не збирається міняти. Він не піде з того крісла і не встане і не мені вам говорити, що найважча хірургічна операція то не відрізання яєць, а відрізання рила від корита.
Якщо більшість сучасних партій то є зло, то крайні ліві і крайні праві партії - во сто крат більше зло, яке крім бізнесу ще й працює на розкол країни. Одні і другі постійно кричали: "там москалі", "там бандьори". За древнім принципом "Розділяй і владарюй" А хто з нас ще рік тому міг подумати, що ті москалі і бандьори пліч-о-пліч стануть на захист України від путінської агресії і разом гинутимуть за Вітчизну? Хто в нас на заході міг подумати про такий патріотизм у східних областях? Добре, що народ почав мудріти і відсіяв їх на цих виборах.
Ромко правду говорив про москаля, в час, коли всі ще бавилися з москалем у толерантність. ---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ---------- Всяке обєднання схід - захід є позитивне для України. Всяка справа, яка розєднює Україну - є зло для України. А тому, коли сьогодні починають говорити масненькі і милі для вуха речі про українську мову, її статус, це діє на розєднання. Ми відкидаємо тим самим патріотів України на сході. І тут тре визначитися. Або віддати схід України східнякам і не морочити нікому голову, або прийняти східняків такими, якими вони є. А от гинути, боротися за схід, а потім ще східняків переробити під наш манер... знаєте... я - пас.
Свобода бореться постійно за одне - поляризувати суспільство. От тоді вони на коні. Тоді вони боротимуться "за нашу Богом дану землю". Але як настає час на тій, Богом даній землі, щось робити - починають красти. ---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:09 ---------- Юрко. Я розумію в чому проблема. Ви і я хочемо того самого, у нас одинакові політичні погляди. Єдина різниця, що ви вірите, що оте національне, святе, українське, галичанське... ще там що я пропустив? Що Свобода - це якраз та партія, яка все це хоче досягнути. А я тим пацанам не вірю. Мені подобається програма, деякі їх виступи, те, що вони розмовляють українською, але я їм просто не вірю. А ви їм вірите. От і вся різниця. Думаєте ви більший галичанин, ніж старий Мих? А фігушкі!!!
Ну перепрошую, у всьому теж має бути межа! Українська мова потребує захисту у власній державі, правда, "Свобода" перетворила то на популізм і нічого так і не зробила. Адекватна людина завжди зрозуміє захист української, хто кричатиме про якусь українізіацію - не зважати, бо там патріотизму катма. Що то за патріот, якого відкидає українська мова? Докупи не можу скласти написане Вами, якщо чесно Дивлячись на то, що зараз робиться на Сході, в мене виникають алгоритми рішень, пов"язані хіба з напалмом чи бомбами. Хто мав задатки до того - той переробився вже. Хто і в період війни кричить про Новоросію, русскій мір та хунту - як тут можна взагалі використовувати категорії "відштовхнемо східняків", "приймати якими є"? Адекватні східняки про Новоросію не кричать і української мови не лякаються, з ними розмовляти та шукати компроміси можна, а з проросійськими неадекватами розмови бути не може ніякої.