"Свобода" іде! ----це мені ніби зрозуміло, що ніщо не стоїть на місці і кудись рухається. А ось куди вона іде конкретно і з якою цілью, і як далеко вже зайшла ,хотілося би почути?
Трохи офтоп в цій темі, але вчора чергові мінус сто в карму собі додав Арсеній, який радісно проволав "Пане президенте, я не продаюся за посади!", коли через три тижні після цієї пропозиції остаточно стало зрозуміло що прем'єр планується не опозиційний. Дійшло як до жирафи. Натомість пропонував продатися якимсь "приспічникам", хто б пояснив шо це означає таке.
СВОБОДА вже ніде не йде вона вже прийшла, навіть її основні керівники не вийшли на майдані і не вибачилися,як це зробив Кличко , за те що все знаючи наперед всю ту гру ,просто злили усіх у раковину. І те що наступила смерть і каліцтва ваших дітей їх не дуже цікавить, вони вам пообіцяли за це компенсацію--ось маєте лице нашої СВОБОДИ , а ви що більше чогось від них очікували, то тоді ви повні дибіли(ВИБАЧАЮСЯ), раз Вас життя ще нічого не навчило. Я їх також можу зрозуміти , що коли пішла така гра а вони на неї погодилися ,то на кону стояло їхне життя і життя їхніх близьких , а це набагато важливіше ніж сотні інших--чи ви думаєте що вони повні ідіоти нічого не знали не бачили і не чули.? СЛАВА УСІМ ВЛАДНИМ СТУКТУРАМ ЯКІ З НАРОДОМ!
Це не сміття. Якби ж то було просто сміття. Це провокатори, які підіграють Москві, ще одна п"ята колона. Подивіться наступне відео і зрозумієте, що після таких виступів нардепів Москва скоро захоче прийти до Львова захищати російськомовне населення. http://www.youtube.com/watch?v=UmcXvt5p4Vk
.Михальчишин порве синьожопу банду .------ну і де він вже в дорозі до Криму, чи далі буде відсиджуватися вдома, як і під час майдану
Вже вкотре зустрічаю в дописах форумців кількість загиблих свободівців. Двадцятеро. А звідки інформація?
це і так відомо, що люба партія якби вона себе не називала, вона переслідує в першу чергу свої особисті цілі, і до того у нашому суспільстві із-за вітсутності відповідних законів являється ОЗУ.
В Україні на даний час я не бачу жодної політичної партії, яка б насправді була партією в розумінні цього слова. Всі вони являють собою бізнес-проект, більш чи менш вдалий.
Олєжік бухтів, що націоналізм, , набирає популярності серед українців. Було десять відстоків на виборах. А тепер треба планку задерти ще вище... Лишилось два місяці, до того моменту, коли українці скажуть свою думку відносно отого... націоналізму.