"Свобода" іде!

Discussion in 'Політика і політики' started by хозар, Sep 12, 2007.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє, то волохата рука москви...

---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ----------

о так, так....
    чому яник не вийде і натовче тєгнибоку писок?
    чи крілику?
    чи кличку?
    чи будь кому на майдані....
    навіть комусь з тих дітисок, на яких натравили беркут
    один на один, гонорово, як і подобає хлопові.....навів порядок, розвіяв сумніви, нє, Василю?
    чи нє царскоє єто дєло, в дупі пальцем шпортати?

а нє,зек сцить кипятком, навіть яйця боїться....потвора.

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

Не боюся. Мене мало цікавить думка тролів-фанатів - як заокеанських, що впадають в стан перманентного оргазму від промов пані Ірці, так і промосковських, які моляться на мумію свого вождя. І анафема і тих, і інших мені до одного місця.
    Я прислухаюся до думки тверезомислячих людей, які не створюють собі ідолів і завжди називають речі своїми іменами та відносяться критично зі здоровим глуздом до будь-чого.

4. Romko

Ти вважаєш,в порядку речей,що біля райвідділу міліції товчуть народних депутатів?
    Ти вваажаєш в порядку речей побиття Тані Чорновіл,спалені авта і все,що зараз роблять піддані члєномполобівдареного боха?

5. Locke

Ніколи в житті такого не вважав, не казав і навіть не думав. Бо це є злочином, який вимагає найсуворішого покарання.
    Але якщо з Танею Чорновол все зрозуміло, тут і до ворожки не ходити, щоби зрозуміти що то переслідування за її журналістську діяльність і попередження всім іншим тримати язик за зубами, то з депутатами не все так просто.
    Якби любого депутата від любої партії посадити на 10 років, то він в глибині душі знав би за що. І це "за що" зовсім не пов"язане з політикою.

• Подобається Подобається x 2
  6. Romko

Тоді чого співаєш в унісон з Допою?

7. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Вісь така Вестервеллє/Фюлє - Локкасси/Бамбуки - Гепа/Допа
    Шо не видно?!
    Ото ж бо!
    P.S. Вибачаюсь,що встряв. :hi:
    ''Свобода'',це імунна система захисту і в першу чергу для Західної України! (Ю.Н.)

8. Locke

А ще є вісь така нотоцасси-язикотрєпасси-свободідупулизаси. І ця вісь простягається аж з-за морів-океанів і повчає як нам українцям-галичанам жити.
    "Не кажіть що мені робити і я не скажу куди вам іти" Стародавня народна мудрість. :mocking: :hi:

9. Yurko NOTOCO

Галичани і "Свобода" розберуться,Хто є Who в Україні,в осі Вестервеллє/Фюлє - Локкасси/Бамбуки - Гепи/Допи
    Тільки не підганяйте Їх!
    Srać do góry niema rady,prowokatorzam!
    Ja idę za "Wolnośćą"
    :tongue: ;)

Last edited: Jan 5, 2014
  10. Locke

Особливо ті їхні прихильники, що за тисячі миль від України. Хіба що через супутник роздивлятимуться :mocking: "Мнє свєрху відно всьо - ти так і знай".
    Нє щоби тут поборотися разом зі всіма, або хоч п"єть дулярів вислати на підтримку Майдану. А в інтернеті волати: "Україні слава - ворогам смерть" великої мужності чи мудрості не треба.

Якщо всю картину спостерігати з екранів сателітарного телебачення і сайту Свободи, а не бути присутнім тут, то може воно так і є.

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Юрку, люди вже добре розібрались, хто є і БУЛА Фаріон, розібрались хто є Пупс, розібрались хто є і хто був Тягнибок, розібрались, хто є Мірошниченко, Михальчишин, хто зіґає коли Україна стоїть перед вирішальними подіями, розібрались хто і чому виступає проти лупкового газу.
    Багато в чому розібрались. І розберуться зі всіма тими хто одержує нафтодолари... І інші долари... З Кремля...

12. Yurko NOTOCO

Zadla tego idę za "Wolnośća",żeby Prawdę i Kłamstwo które byłi sprowokowane po Wołyni przeciw Ukraińców Znał Cały Świat ,kto to sprowokował i kto to robił!
    Bo Galicyjakow i Polaków nikt nie zrobi wrógami!
    A Kto to zrobił to jest wszystkim dobrze znane!
    To jest dla mnie wążniejsze ,jak te bajki od Westerwelle i Fjule pro Europę !
    Nie mam ochoty do dyskutowańa!
    Cześć Państwu!
    :drinks:

13. Locke

І скоро розберуться хто є Махніцький.

14. Pedro

І Сех, звичайно, яка приїхала до Львова очолити філію Майдану, бо якісь таємничі особи уповноважили її це зробити.

15. Locke

А коли почала випливати інформація про її членство в КПРС, пан Юрко і компанія на всіх форумах розпиналися, що то підла брехня, інсенуації та інші ...ації, що вона свята. А потім коли вона це визнала сама, то далі продовжували співати їй дифірамби, орлиці-хижій птиці :mocking: Хоча вона і забрехалася не червоніючи. Будь-який західний політик після такої підлої брехні впав би на дно і мовчав в тряпочку.
    От звідки треба проводити люстрацію, з себе починати.
    Пані Ірця пам"ятаю казала власними устами, що хто з викладачів був в КПРС, той не має права навіть заходити в студентську аудиторію. Але правда її мабуть це не стосується.

16. Yurko NOTOCO

Last edited: Jan 5, 2014
  17. Yurko NOTOCO

А за Фаріон Ірину заступлюсь!Бо вважаю ії Патріоткою Рідного нашого з Нею,Галицького Краю!
    Тут серед вас таких нема...і Сядь си Ромку на дупу і не підскакуй,якщо хочеш шось проти неї повісти,але не думаю,бо вже сам бачиш ,хто навколо Тебе пудру розсипає...
    А ті...ті нехай дзявкають шось проти неї,же вона в партії була! Ну й шо? Галицькі люди були і в КП Західної України в попередні часи і шо...шо,мали перед кимось звітуватисі,же були не там десь,як комусь хотілось!
    То життя! Тяжке Життя галичан серед сволоти,яка першою перла до секретарів типа Каганович,чи до міністрів типу Табачник,до голів міста типу Гепи,до губернаторів типу Допи...шляк би то трафив!
    А потім скачуть до кобіти,же вона Національний дух Українцям підтримує і говорить суть нашого Українського Життя...Скачуть,бо вона в "Свободі"!
    Але то мудрегелі продажні...але то!
    Короче поважаю цю кобіту,бо справжня українка,яка в очі правду так впалить брехунам і кар'єристам ,же їм просто... заціплює!
    Молодець! А на Майдан,де фарисеїв,також,як гною є,то не варто йти і дискутувати там,тим паче,що "Свобода",як бачу веде виважену і чітку політику,і не парується більше з пустословами і аферистами!
    Я так і не зрозумів,яку Україну хоче той Удар,а яку та Батьківщина....чорті шо,як на мене!
    За то і поважаю "Свободу",за національно відкриту політику,а також все їх керівництво,де справді достойні люди,а не такі чистоплюї проПееРівські,як Табачник,сраний міністр,якого нині Нарід "вітав"...Нарід злий на таких став!Пора!
    ....
    "Активісти Автомайдану провели пікет під будинком на Ярославовому Валу, 28, де знаходиться двоповерхова квартира міністра освіти Дмитра Табачника.
    Як повідомив один з активістів Дмитро Булатов, обурені учасники акції скандували "Собачник!".
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/5/7009064/
    Якщо комусь не подобається моє відношення до відкритої національної політики "Свободи",то так і говоріть,що він вороже настроєний до опозиційної партії ,а не викручуйте цуда словесні і не вигравайте зі мною вар'ята,же я шось не то говорю,не там працюю,пишу,думаю,чи помилково вважаю!Бо,як думаю,то так і пишу ...або не пишу і мовчу!
    Тому отак!
    Майте повагу і до національних цінностей ,які несе "Свобода",народжену на Галицьких теренах,а не десь на сході,в Азії...
    Бачу,що тут сторонників "Свободи" стараються одурачити,ніби,то якісь вороги...
    Так не є,і тому прошу...прошу поважати національну партію народжену в моєму Галицькому Краї!
    Шануймося!
    :hi:

Last edited: Jan 6, 2014
  18. Yurko NOTOCO

"Свобода'',це імунна система захисту і в першу чергу для Західної України!
    :welcome:
    Колегам галичанам...

Кулєго,вір впаде вона,
    як флєшка пива із вікна,
    звізда із башти,що в Кремлі,
    та й розібєсі на землі.
    Десь у П'ятнайдцятому році
    й буде доказана вина...!
    Відродиться Галичина,
    а на Лємбергському процесі
    напишуть Їхні імена!
    (Юрко НОТОЦО)
    14 квітня 2009 р.

'Свобода'',це імунна система захисту і в першу чергу для Західної України!

19. Romko

Я розумію.
    Ти поважаєш тих,хто у 88-му році цькував активістів студентського братства.
    Я мовчав,поки не перевірив це в Марека Іващишина і інших братчиків.
    Так,що свою фальшиву принциповість запхай си в дупу.

20. Pedro

Тільки ви уточніть чи вона такою була в 88 році, коли вступила в гівно КПСС, в той час коли люди масово почали звідти виходити, чи вже потім прозріла і стала патріоткою?

а де твій аватар? :)