Поняття не маю. ---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ---------- Побиті депутати Іллєнко та Кізін на вихідних втекли з лікарні додому
То він не бив жорстоко мирних беркутівців,що захищали людей від націоналістів? Я радий за нього. Ваш речник,Чєчєтов казав,що 120 беркутівців положили.
Цікавився. Недоторканість депутата стосується виключно його юридичної відповідальності. Морду бити депутату не тільки можна, а й треба.
Скоро потішитесь. Можливо священника будуть бити. Він ж українець. Нема ж більшої радості для Вас - як б"ють українців,правда?
Погано. В тч слідчого експерименту. Згоден. З однією поправкою. Всіх депутатів від пр на гіляку навіть без суду . ---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ---------- Дивится Михаличу як файно на ЛФ стало. А суду не було. Ніц немає москалів, а розмови точаться собі, про релігію, алкоголь, майдан, господарсьтво... Іноді різькі, іноді толерантні, але без лайна того москальського, без провокацій, так і з пр, позбутися втерти руки і за працю.
А перед тим члєном по голові натовкти. Щоб були,як їх бох. Хоч,підозрюю,що більшість з них вже цю процедуру пройшли. ---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ---------- А доблєсна міліція продовжує працювати. В поті задниці.
Романе, Ви ж прекрасно знаєте як виглядають биті морди. От Чорновіл дійсно відмудохали на совість. Це і без судмедексперта видно. А оту свинячу пику били? Ха...
Розумію, що Ви не любите Свободу. Давайте запитаю по іншому. Чи хотіли б Ви, щоб "свинячу пику" Вашого сина так "не били" і щоб десь на якомусь форумі на таку фотографію Вашого сина хтось, хто не поділяє його погляди написав, те, що написали Ви? Щиро, будь ласка. І наступне питання, чи сприймати це нормальним явищем у цивілізованій правовій державі, коли ледь не щодня "товчуть пики" за ідеологічні погляди? Як вимірюється Ваша шкала між "не били", "били", "відмудохали"? Скільки літрів крові, діаметр чи колір синців тощо. Друге і третє питання - риторичні. Перше - таки цікаво почути щиру відповідь. Дякую.
Мій син получав по мордам часто і не по-дитячому. Тому і має пояс з даном. І я ніколи не втручався в його вуличні справи. Чоловік повинен відповідати за свої вчинки.
Ви ж прекрасно розумієте,що і це побиття,і побиття Тані Чорновіл,і побиття студентів на Євромайдані,і побиття журналістів - ланки одного ланцюга. До вуличних бійок це не має жодного стосунку.
Побиття Чорновіл і побиття журналістіч - це побиття. Сливка на свинячому рилі Іллєнка - вистава для лохів. Два-три удари і отой підсвинок лежить із роздертою селезінкою і печінкою. Чіткий прямий у рило і ще вчора його харя не влізла би в двері райвідділу. Вистава для лохів... Це ж не бійка у парку. Тут профі діяли, нє???
Василю,та САМ ФАКТ побиття опозиційного народного депутата з адвокатом біля райвідділу міліції свідчить про те,що ота міліція така ж члєномполобівдарена,як і призидент з його зграєю.
Мені важко із Вами розмовляти. Гляньте, як все співпало: і час хтось знав, і машину дупутат лишив аж за рогом, за двісті метрів від мєнтури, і охорони у чуваків не було, і десять чоловік мали вбити двох тєрпіл, але вчасно надбігли хлопчина із дівчинкою і бандюки злякались та втікли... А з больнічки чуваки із струсами чухнули, аби їх не втруїли отруйними клізьмами...
Василю,САМ ФАКТ того,що таке відбуваєтьлся зараз свідчить про те,що члєномполобівдарених будуть виносити. І жодна опозиція людей не стримає. Згадаєте мої слова за пару днів.
САМ ФАКТ говорить про одне - це погано зрежисована вистава для порожньоголових. Чому не спухло око у адвоката? Кличку після такого розсічення поразку рефері присудив, а ботанік тримається... Крепкий, сцуко, ботан попався...
Цілком припускаю, що їм могли натовкти пику зовсім не за майдан і не за опозиційну діяльність. Просто скористалися моментом, бо знали, що все одно спишуть на політику. Знаю принаймі одного нардепа зі Свободи, якого обирали на Львівщині, якому не те що пику натовкти, але і яйця відрізати не гріх. Займається таким самим дерибаном і рейдерством, як і регіонали на сході.
Не святотатствуйте, шановний Locke. Ви ж на святе руку підняли. Анафеми не боїтесь від забугорних журбителів?