Ви що, ніколи не бачили розбитого носа? Людина інстиктивно торкатиметься розбитого обличча рукою, розтираючи кров. А у шоумена Іллєнка кртв "стікає " рівненькими цівочками. Чергова вистава...
якщо у вас є діти бажаю вам щоб їх побили і ви потім роздивлялися цівочки крови у них на обличчі. або щоб вашу жінку чи кохану згвалтували а ви придивлялися чи достатньо ознак насилля. або щоб побили і згвалтували вас а ваші батьки вам сказали що раз цівочки крові нерозмазані то ви прикидаєтеся.
Всім вже відомо,що Тетяна Чорновіл сама побилась головою. Харківські активісти самі палили собі машини. Зрештою,всі давно знають,що озброєні арматурою студенти напали на мирний беркут і жорстоко побили. І закидали яйцями. І головєшкамі. http://youtu.be/3Bq3Ee6aU1w
А що це було,Василю? Можливо,Іллєнко з адвокатом(ги,як ми,колись з Парубієм),самі накинулись на безборонних молодих людей?
Це було вбивство. Але підсвинок воскрес чудесним чином із сливкою на носі... Шукаю хоч якусь нинішню фоту тої пики. Ви ж знаєте, як виглядає лице із зламаним носом?
А Я сказав би що ситуація зовсім не весела, навіть з чисто побутової точки зору, якщо в нас в центрі Києва під ментурою пиз***ь депутатів і представники влади з того сміються, то простих громадян в цій країні взагалі нічого не спасе, крім них самих....
Чесність нашої міліції,як і їх працелюбність,вище всяких похвал. Знаю з власного досвіду. Дітиска,що нажились на моїй малій так і будуть гуляти,а мене менти неодноразово попереджували,щоб вгомонився. Розумію Ваше захоплення ними.
Ага. А вони так хочуть проводити слідчі дії,аж плачуть. Ревними сльозами. До речі,Ви захоплюєтесь мужністю доблесних беркутівців,коли ті захищались уід озброєних студентів? Ваш син теж був в тій зграї націоналістів,які дубасили мирний беркут,і закидували їх галавєшкамі,то розказував,мабуть.