Толку з того. Особливо з лікарні. Якщо нема медицини. Дякуючи моїй роботі в 1988-91-му роках,Україна багато дізнась про діяння савєцьких ублюдочних героїв. Які так возхваляє Чорнобилець.
Почалось із того, що в пологовому померла мама із дитиною, бо відімкнули світло під час пологів. Попросили військових. Я був енергетиком частини. Зробив. І інкубатори під'єднав. Знаєте, що таке інкубатор в пологовому? Мы не сеем и не пашем, только хлебушек е...дим.
А я пам'ятатитму.. і вам раджу не забувати сиксот і запроданців... я б на місці журналістів.. тепер її б назвав повією.. як вона відповіла журналістам зіку... Але одним словом Г є Г, як ти його не вдягай.. навіть у Український стрій...
зализує рани після 2004го. Активніші почали освоювати громадський простір поза політикою - купа урбаністичних ініціатив, культурні, спортивні тощо. Хтось просто виховує дітей порядними людьми Хтось зневірився зробити щось тут і покинув країну А хтось - і це найгірше - передає цю зневіру своїм дітям... Надія на перших - бо вони творять осердя і комунікацію. І байдуже, що це осердя зараз не довкола національної ідеї. А може навіть і добре. Бо не настільки привертає увагу всіляких "орлиць"-падальщиків і дає час для зміцніння. ---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:47 ---------- ну звісно. народ творять німі раби-гречкосії без історії і культури. Проходили, знаєм і пожинаємо плоди
. Ромко, Ну опять брешете. Приведите хоть одну цитату, где я их восхвалял. Ну, будьте мужчиной или вы как Фарион, такое же брехло? Ответ знаю. Вы брехло!
Брехло - ви. Бо всі ваші дописи з 2006-го року - ниття за вонючою совдепією. І повторення їх ж побрехеньок. ---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ---------- Я ніколи не брешу.
Роман, плюси - за пост, а не Чорнобильцю, Іванівцю тощо. На жаль, як тут написало багато людей, проблема не в колишній партійності Фаріон, а в тому, що вона відверто брехала тепер. Не була, гієни, орли... Не має права людина з ІДЕЙНОЇ націоналістичної партії БРЕХАТИ! І Чорнобилець тут цілком правий!
забудуть. вже забули. і будуть розхвалювати за достойну яскраву відповідь - он НОтоцо на укр.правді розшаркується в коментарях, аж слина бризкає. А він же не єдиний такий.
То називається: "Яке їхало, таке здибало". А ще недавно кричав, що то фальсифікації, інсенуації, підробки... А коли виявилося що це правда, то мудра людина вміє гідно визнавати свою поразку чи помилки. Та що тут казати - таким плюй в обличчя, а вони кажуть що то дощ падає. На щастя крім зомбі є в нас чимало людей, які тверезо мислять, до всього ставляться критично, а не як сліпі кошенята, не створюють собі недоторканих богоподіних кумирів і не впадають в стан перманентного оргазму від одного слова "Свобода" чи назви іншої партії.
і на біду їх надто мало, а більшість їх активно заганяє на кухню. "противсіх" - досі лайливе слово і не скоро перестане ним бути...
Особисто в мене пріоритетним залишилось одне - НЕНАВИСТЬ і ОГИДА до всього совєцького. А те,що зараз на території України - суто совєцьке. Всі кєровци - брехлива совєцька слизь. А держави НЕМА. І НЕ БУДЕ. ---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ---------- От і подивись критично. Яка може бути держава там,де донині толерують совдепівське гамно? НЕНАВИДЖУ.
Пане Локе, прийшов час визнати кілька істин. Перша, що в Україні партій нема. Бо те все що є - це невдалі пародії на КПСС. Навіть більше, це чи бізнес-прожекти, чи чиїсь приватизовані партії щоб пробити дорогу до корита. Свобода не є виняток. І на жаль факти висвітлені в Експресі виявились правдою. Як і факт про Фаріон. Треба визнати, що Україна в нинішніх кондиціях нікуди (крім до північно-східних медведів) не прийде. Ну не бачу я факторів для цього. Навіть більше, українці на цій території є в меншості. Тож навіть щоб пішов рецидивіст на другий термін, не треба махінацій. Креоли і так його виберуть. І не треба вертатись до 2004. Бо там питання знову таки було про вождя. Як вождь так і багіня мяко кажучи, нікуди не привели. Львову треба повертатись до кінця 80х минулого століття і закінчити розпочату справу. Без вождів, як і мало місце. В нас розумних людей повно. Вирішити, що ще може бути Україною, вибороти державу і починати її будівництво. Будьте впевнені, і сусіди і Європа і світ допоможуть.
Сумніваюсь... Коли Україна за право життя З катами боролась, жила і вмирала, І ждала, хотіла лише співчуття, Європа мовчала. Коли Україна в нерівній борьбі Вся сходила кров'ю і слізьми стікала І дружної помочі ждала собі, Європа мовчала. Коли Україна в залізнім ярмі Робила на пана і в ранах орала, Коли ворушились і скелі німі, Європа мовчала. Коли Україна криваві жнива Зібравши для ката, сама умирала І з голоду навіть згубила слова, Європа мовчала. Коли Україна життя прокляла І ціла могилою стала, Як сльози котились і в демона зла, Європа мовчала. Олександр Олесь 22. 08. 1931.
Ромку, ви розумна людина. Подивіться на насєлєніє УкрАіни. Яке, до речі, становить більше 50% населення. Кому допомагати?... Ми, західноукраїнці, не є ідеальні. Але ми не гірші прибалтів, поляків чи словаків. І якби ми почали будувати свою державу, даю гарантію, світ би нас не лишив без підтримки. Звичайно, в часи, відзеркалені в вірші, і Чехословачину лишили і Польщу і Україну. Зараз інша пора.
Я це вже визнав давно, багато років тому, коли всі ці бізнес-проекти під назвою "партія" тільки починали зароджуватися. Все, що було після Гельсинської спілки, Народного Руху кінця 80-х, то все шлях до корита. Пам"ятаю, як дивлячись трансляцію інавгурації Ющенка сказав домашнім: "Не пройде і кількох років, як та сама громада, яка кричала недавно "Кучму геть" кричатиме "Ющенка геть!" Ні, я не пророк і не ясновидець, просто звик реально і критично дивитися на речі. Згоден з тобою. В тому то справа, що то совдепівське гамно як та ракова пухлина пустила свої метастази у всі ділянки суспільства, всі політичні партії, як ліві, так і націоналістичні. Покоління, яке виросло в совдепії просто не може бути інакшим, за невеличкими винятками. Давня китайська мудрість гласить: "Якщо архітектору, який все життя будував стайні доручити збудувати палац, то він збудує палац у вигляді величезної гарної стайні". Чи не так само у нас? Архітектори совдепії і їхні перефарбовані запроданці не можуть збудувати нічого, крім трохи прикрашеної совдепії. Чи не так? Тому дійсно, як ти кажеш, держави зараз нема і найближчим часом не буде.