"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я згідний, Ромку. Можна було б простити і за партію і за КГБ Тягнибокам. Якби... якби результати були. А що Свобода зробила крім "озвучування"? Ви знаєте, що на балабольстві далеко не заїдете.
    Не в партії справа. Лукяненко в свій час був інструктором Радехівського райкому партії. Але люди робили... а не балабонили.
    Ви правий, Ромку, був серисери але ми не боялися.А то ще була сила.
    А кого боїться Свобода, не кажучи вже про решту апазіції зараз? Групи гопників? Кацапів? Та зявилася б 100 тисячна демонстрація на вулицях, скажімо, Львова і та вся нечисть втекла б за 24 години до смердячої раші.
    А вже навіть в цьому році було по крайній мірі 3-5 приводів щоб вивести народ на вулиці. І народ пішов би. Але банда добре памятає хто вивів народ в 2004 році. І посадили її. А приниженням дітей, навіть насміхаючись з "української" Азарова нічого не добєтесь. Абсолютно. Бо треба діяти а не балаболити.

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Недавно Ігорко Коцюруба розказував мені,що,виявляється,революцію на граніті організував і провів саме Доній.В гордом адіночєствє.
    Насміялись.:)))

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Броварська «Свобода» повним складом вийшла з лав партії
    Ще 31 жовтня 2013 року на зборах партійного комітету Броварська міська організація ВО “Свобода”, що на Київщині затвердила рішення про саморозпуск.

Протокол зборів партійного осередку було передано до керівництва Київської обласної організації ВО “Свобода”. Основним мотивом для прийняття такого рішення була невідповідність дій вищого партійного керівництва декларованим гаслам.

Про це Інформатору повідомили колишні члени Броварської «Свободи».

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Були і курйози. Ви, Ромку, мабуть памятаєте... Був такий собі Ревть. Не памятаю, що він зробив, але його посадили. Ми збирали велику демонстрацію, щоб звільнити Ревтя. Нечисть злякалася і Ревтя відпустила. А демонстрація була вже готова і до неї приєднався Ревть. Так що ми йшли звільняти Ревтя під керівництвом... Ревтя.
    До речі, що з ним сталося потім?

• Подобається Подобається x 2
  5. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну вот после отрицания и призналась. А так отрицала..Хотела в суд подать. Не ослабел бы и развалился Союз так бы и была там. Надо сказать спасибо Горбачеву.

http://korrespondent.net/ukraine/politics/3210614-faryon-pryznalas-chto-byla-chlenom-kpss

Фарион призналась, что была членом КПСС

http://zaxid.net/home/showSingleNew...=Feed: zaxid/topNews (Zadix.Net - ТОП-Новини)

Протоколи засідань парткому Львівського державного університету ім. І. Франка, а також засідань комітету комсомолу цього вишу, отримані ZAXID.NET офіційним шляхом в Державному архіві Львівської області, підтверджують членство нинішнього народного депутата від ВО «Свобода» Ірини Фаріон у Комуністичній партії Радянського Союзу (КПРС).

• Подобається Подобається x 3
  6. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

і то як красиво призналася!
    Що брехала - всі забудуть.
    Зате пам'ятатимуть, що "боролася з системою, змушена була піти з кафедри", а журналісти - гієни, які осмілилися тявкати на знамено революції.
    тьху

7. Romko

Я ніколи не був особливим прихильником Свободи,як і жодної з отих політсил.
    Ліпше почитати казку про курочку Рябу.
    Там більш правди,аніж в будь-якій декларації так званих українських політиків,що сидять в тім вертепі.
    Всі оці,так звані політичні сили і їх лідери є лише збродом амбітних чинуш,що повністю підірвали репутацію України в світі,як держави і,як стратегічного партнера.
    Нових на горизонті не видно.
    Це представники одного бандформування.
    Що розігрує кожен свою роль.
    Не забуваючи про власну кишеню..
    .
    Але,якщо такі,як Чорнобилець,котрий постійно ниє за своєю прос...ною родіною і виправдовує геройства своїх ідолів,ЗЛОВТІШНО подає ОТУ інформацію і одержує плюси,я,вкотре впевнююсь - НЕ БУДЕ В УКРАЇНІ ДЕРЖАВИ.
    Я це говорив в 91-му,коли,президентом став головний ідеолог капеу Кравчук.
    Тепер можу додати

Н І К О Л И.

• Подобається Подобається x 1
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Не буде. Вже й процедуру пидготовки до підписання УА зупинили. :sad: кацапчєгі тіштесь, можете відкорковувати шампанське

9. VasMT

Я, як плюсуючий, проти того, щоби Україну будували брехуни, на брехні і брехнею.

10. Romko

Правильно.
    І в 91-му ніхто й не думав будувати Україну.
    Як не думає й тепер.

11. VasMT

Правильно.
    Нацята ладні вмерти за Україну, замість того, щоби працювати на Україну.
    Вони і зараз готові друляти пам'ятники, люструвати і по результатах люстрації вішати народ України, висиляти інакомислячих із України... Будувати не готові.

12. Romko

Можна подумати,що ті,хто ниє за ублюдочним совком,щось збудуваали.

13. iso

iso Well-Known Member

З нацятами усе ясно. Вони - джерело усіх бід. І будувати не готові. А хто готовий? (Чи також не має значення?) Як з геноцидом?

14. VasMT

Ви багато набудували?
    Питання конкретне і стосується Виключно Вас.

15. Ука

За Україну вмирати готові націоналісти. І працювати для неї теж.
    Але біда в тому, що запосіли все нацята, як ви кажете. А ті не готові ну вмирати, ні працювати, якщо лиш в тому нема їх вигоди. І, щонайгірше, іншим того не дадуть.

Оця ситуація з Фаріон дуже гарно все проявила. Я от пробую аналізувати, чому так сталося, що ніхто не може протиставитися горлопаненню свободи? Є ж розумні люди, які складають ціну тому всьому. Чому бракує сили для опору?
    Чому прибалтика змогла? З тими ж колишніми комуністами, а ми - ні?
    Мабуть тому, що в кожному прошарку є люди готові на пасивну підтримку, а є такі, що можуть бути рушіями. Їх менше, але без них нічого не буде. Оту рушійну силу серед нашої інтелігенції послідовно нищили в совку, А те, що змогло відродитися з одиниць, які вижили, прекрасно деактивували у 2004му. Бо Ющенко якраз і виступив чудовою альтернативою псевдорадикалам Свободи. І за ним потягнулася еліта - інтелектуальна, бізнесова. Він зумів втілити якраз їхні очікування, їхні ідеї. І чудово всю ту рушійну силу знешкодив...

Ну а рушійники свободівського прошарку прекрасно збереглися. Їхні батьки були в авангарді комсомольських загонів, вони тепер теж у мейнстрімі. Не треба думати, не треба приймати етичних рішень, а лишень викрикувати гасла і славити героїв...

Тепер питання. Що і скільки часу потрібно для відновлення рушійної потужності в еліти?

16. VasMT

Скільки чоловік еліти, в штуках, головах, особах, потрібно, аби сміття викидали в смітник, а не будь-де?
    Скільки відсотків еліти потрібно, аби не писати гасла і не розклеювати агітацію по стінах? Скільки поколінь відродження потрібно, аби барига перестав обважувати і обраховувати на базарі? Скільки разів треба підвішати Сталіна за ноги, аби чиновник перестав брати хабарі за свою роботу?
    Мені вистачило одного, це себе любимого, аби навчити внука, що сміття викидається саме в смітник.

17. Romko

Взаємно.
    Ви багато набудували?
    Про дачу не будем.

---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

Питання - де вона,та еліта?

18. Ука

Так отож, совок постарався, щоб ті, що можуть навчити внуків чомусь доброму, до внуків не дожив...
    А дожили всілякі комсюки і нацята

19. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Нацята готовы принимать присягу, вступать в Ком. партию, потом брехать, что их преследовали.

А их лучшие друзья совки, истинные герои, те что производя всю жизнь брак, а также вместе с детьми и членами комсомольско-партийной номенклатуры повалили СССР.

Разбудили совок, комсомольску-партийную номенклатуру и нацят. И все они в одном порыве.

20. VasMT

Я вже перлічував житлові будинки в Стрию, які я із своїми підлеглими збудував за півтори роки.
    Ще можу додати прокладання труби під воду на "Моршинську", траншеї для газифікації сіл Добряни і Конюхів Стрийського району. Системи аварійного живлення стрийського пологового будинку і міської лікарні...
    Досить, труженік?

а де твій аватар? :)