"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. dArt

dArt Well-Known Member

Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!!

Так про що мова?

2. Доброчин

Доброчин Well-Known Member

Я бував в м. Біла Калітва й найближчих селах, так вони так і казали, що вони хохли...
    Мене українцем називали, щоправда був один, що назвав мене хохлом, та більше не повторював свою помилку:)

Я ще й ходив по РФ в шапочці Динамо-Київ:) цікаво було ловити погляди:)

3. vasili

vasili Well-Known Member

дАрт, Ви забалакались, що перейшли на ненависну вам мову...:) Респект...:)так ще троха перебудете у цьому настрої я вас вже не впізнаю...

4. dArt

dArt Well-Known Member

Національність Тарасика Чорновола Вас влаштовує?

А як то Ви дозволили буряту премьєром бути?

Даниле, не в національностях справа, а в людях. Тільки тоді, коли ми всі зрозуміємо, що особистість людини не залежить від іі кольору шкіри та розрізу очей, ми станемо справді дорослою, демократичною країною.
    Як на мене то хай хоч африканець премьером або президентом буде, тільки б, нарешті зайнявся справою, а не вишукуванням ворогів та винуватих.

• Подобається Подобається x 4
  5. zenyk

zenyk Well-Known Member

.....людей з такою національністю як хохол не знаю, навіть не знаю звідки вони можуть бути родом і де живуть.....тим більше не цікаво мені як опинились вони в росії....

...а щодо України.....то не хочу вже повторюватись про першу письмову згадку України, (яка мала місце в історичних документах ХІ-го ст.) і про першу письмову згадку такої країни як росія (яка мала місце в документах, виданих царем петром 1-м в ХVІІІ-му столітті)....так що сильно Ви тут помиляєтесь....і козаки називали себе українцями в тій же мірі як і русинами, оскільки саме так називалась наша нація і наша Україна - Україна-Русь

• Подобається Подобається x 2
  6. Доброчин

кажуть, що у цих:no: євреїв:shutup:

7. dArt

dArt Well-Known Member

Василий я же говорил уже, что я вполне двоязычен. Когда ругаюсь с женой часто перехожу на украинский, чтоб дошло до нее лучше. :)
    Сейчас приблизительно та же причина.

8. Доброчин

дії його нє:feminist:

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Хто, я дозволив... буряту? А що я міг не доволити?:) Я взагалі то згоден з Вами. Просто "Свобода" розуміє це по іншому, такі в них вже гасла. Ще не відомо як би дали їм владу що з ціх гасел - обіцянок виконали б?

А Тарасик, це як кажуть:" в сім'ї не без ур..." Ви теж, знайшли одного на всю коаліцію.:D

10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Danilo, шановний! Ну не надо от вольного цитирования майн кампф (в виде лозунгов Тягнибока) переходить на прямые цитаты бесноватого...

11. Доброчин

дідька лисого виконалиб:ireful1:

12. zenyk

zenyk Well-Known Member

Погоджуюсь, погоджуюсь і ще раз погоджуюсь! Навіть карми додам!
    Вкотре вже погоджуюсь з такими висловами, а мене всерівно несправедливо звинувачують в негативному ставленні до москалів тільки через їхню національність..... :sad:

не національність москальська мене обурює, а саме поведінка та дії їх переважної більшості! Їх ментально-шовіністично-зверхнє ставлення до інших людей!!! Їх зневага до людей, які не спілкуються "апщепанятним"......

• Подобається Подобається x 5
  13. dArt

dArt Well-Known Member

Угу и Исус Христос был родом из Галичины. :)

От і я Зенику не можу зрозуміти що то за москалі, якими себе не хочуть визнавати украінці, що проживаюь в Россії. Так само як Ві не чули такоі національності, як "ХОХОЛ" так само і я не чув такоі національності як "МОСКАЛЬ" Але як тільки в Ваших дописах починатимуть з"являтися москалі, відразу ж в моіх почнуть виникати хохли.

• Подобається Подобається x 1
  14. vasili

vasili Well-Known Member

дАрт не знаю какой смысл моего поста до шел до вашего разума...но тише-тише, наше общество, подходит крайней точки, дальше будет сплошная МОСКОВИАДА ...:)

15. Доброчин

тю а Ви не знали? дивина та й годі, гуцульськими легендами поцікавтесь:)

16. dArt

dArt Well-Known Member

Зенык я терпеть не могу ни российских шовинистов ни украинских националистов с той же сутью. Как то я на российских форумах сцепился и с их шовинистами к стати. Здоровому патриотизму - ДА, болезненому нацизму - НЕТ, но с ОБОИХ сторон.
    Так же меня раздражает отношение людей, которым не нравится , что я не общаюсь "соловьиной".

17. zenyk

zenyk Well-Known Member

....одним словом: все як завжди - українець придумав, а руский примазався і перекрутив.....мене вже то перестає дивувати, але не перестає обурювати....

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не вірю! У нас матюків немає таких як у москалів.:D А москаль не може без них довести думку, тим більше у розпачі. Або Ви не москаль, або не розлютилисі добре.:D

19. zenyk

zenyk Well-Known Member

ну то хоч Ви мене зрозуміли....і це вже прогрес....

....насправді культура людини не визначається національністю, але дуже залежить від національної ментальності.....а тому деяким національностям (не будем вказувати пальцем) дуже важко бути культурними і толерантними...

20. dArt

dArt Well-Known Member

Уважаемый я в спорах с женой матерные слова не употребляю.
    Это москали делают, по большей части во Львове к стати украиноязычные москали :)

ЗЫ Предупреждаю:убегаю по делам, час банк закроют , а то еще подумаете что мне нечего больше сказать :)

а де твій аватар? :)