Безумовно, що цикл в Експресі замовний. Але чому Свобода так беззубо "захавала" все те. (Кілька матеріалів на її рідних сайтах можна до уваги не брати - хто їх читає порівняно з експресом). Де судові подання за наклеп? От і приходить на думку - яка ж все таки доля правди у тій писанині?
"Свобода" перестала реагувати на малозначимі підбурювальні і провокаційні повідомлення в медіа...і це вірно! Катрен про вчорашніх Не повернеться День Вчорашній, як не кипіла їхня Злість, як не кипіли б їхні "страсті"... скоріше стане в горлі Кість! 16 грудня,2006 р.
Вогонь Свободи тутка-во тУманам несу! А Ви,VАSильку,юж люстру знялисте в праци,жеби ненароком не впала на вас? Vas ist Das?!
Нє-нє... Нам'єм тутка фест видкосі і без того вугню... Тим більше, же фест смердит від того гОрива... Я'м сі не пуджу... Обрайтаютьсі оті люстратори на мене люстру друлєти...
А ви люстру салом змазуйте,жеби'сі слизгала в руках "нациків"...Чи Вас не вчили такого,га-а? Ги-ги-ги... http://ua.korrespondent.net/ukraine...henomu-lvivskomu-hubernatoru-votumom-nedoviry
Хоч далеко зараз від дому,але знaю ,що вогонь боротьби за Свободу не погас! http://www.youtube.com/watch?v=QZfu_qagC7c
Ти'сі ,Ромку,з тим своїм про-массонським патрійотизмoм,з коломойськими і рабиновичами проти "Свободи" вже всрався....тепер давай,починай блювати! От дурного тата,твоїй невинній дитині Господь послав! Ти все далі заглиблюєшся в болото ,а не в борючийся майдан! Ще місяць тому бочки на свободівців котив,а нині варята-патрійота виграє...Тьфу...! Ніц тобі,слизняку, вже не поможе! http://www.youtube.com/watch?v=O6oR4xK6xe8
Юрку,не пхайтеся до Свободи,там горлопанів теж вистарчає. А блювати хочеться від різних гидотних патрійотів,типу одного віршомаза. Що бридко,то бридко. Хамити я теж вмію,не хочу бруднитись. ---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ---------- Сумніваюсь,що майдан побачить горлопана Юрка. Воно лиш варнякати вміє.
Не хочу, Ромку, і я пхатися. Але не думаю, що майдан побачить і багатьох свободівців. Розумієте, Експресс викрив тільки верхівку Свободи. Не сумніваюсь, там є багато справжніх патріотів. А ось оповідями про сімю Тягнибоків не був здивований. Знав Ярослава Тягнибока і його карєру з інституту. Працював з такою собі Лесею, близьким другом сімї Тягнибоків... Знав інших людей... які знали... Хочеться надіятись що колись Свобода стане щось на зразок англійської UKIP чи австрійської Свободи, чи французької партії Марін ле Пен. Але не зараз. І не з нинішнім керівництвом...
Дай Тобі Господь зі всіма твоїми порадниками,спонсорами і друзями-про-массонами українськими і ізраїльськими втікнути до вимріяної Тобою з Ними гАмерики! Я зі свого Дому на Галичині в Україні нікуди й не виїзджав! Так,тимчасово,як і всі галичани! Прощай!більше з тобою нема про що говорити!
Що, навіть чаю не поп'єте? На какаві краще... Всі в один голос славлять великого Вождя всіх забугорців Сяйноликого Олєжика Тягнибока... Арріведерчі, діду...
Наразі,в Галичині я. І виживаю,як ми всі. І здохну тут. А ти,Юрцю,продовжуй горлопанити з далекої Гамерики.
Експрес викрив тільки те, що їм потрібно було викрити. До Свободи немаю жодного відношення, але огидно читати, хай їм грець.