Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Не те, що Юля...:D Та й не підпустять вже до нього близько, до президента...
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Невже! Може це брехня,а як гарно говорить. Цікаво хто він по освіті? А,взагалі,мені здається,що він залишить свій слід в історії(тільки не в історії хвороби,а України). Он,проффесор теж лупив жінку свою,та й не тільки,а став головою уряду.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Я з історією про Тягнибоків знайомий ще 70-х. Якщо це зовсім різні люди - перепрошую. Коли я вчився на початкових курсах в Львівському медичному, на старших курсах лікувального факультету був такий "селебріті", майстер спорту по метанню диску Славко Тягнибок. Він навіть проводив заняття по фізкультурі на молодших курсах. По закінченню інституту працював в Львові на досить престижних роботах. І ось в кінці 80-х приходить на роботу моя колега яка була приятелькою сім"ї Тягнибоків і зі слізьми нам розповідає, що Славко пустив кулю в лоб. І вже перебуваючи в Австралії я вперше почув про Олега. Чи це родичі? Якщо так, то історія трохи підозріла.
ВО "СВОБОДА"; хто фінансує передвиборчу кампанію? Не знаю чи було тут обговорення, немає часу все перечитувати. Ходять різні плітки буцімто фінансує Бродскій, Партія Регионів, кремль. Де правда, хто знає?
Не знаю де правда, але точно знаю що грошовою підтримкою на місцевому рівні він не сильно перебирає. Основним кретерієм у виборі парнтнерів є аж ніяк не ідеологічне спрямування, а бізнесове.
Свобода і ВО "Свобода" - це не одне і те саме Чув (sic, саме "чув" - за що купив, за те і продаю, але чув від людей, котрим довіряю), що Ахметов і Коломойський.
Такі чутки і в Тернополі розпускали, але чомусь зазвичай довірливі до чуток тернополяни (особливо в малих селах) не надто серйозно їх сприймали, якщо на виборах віддали ВО Свобода 35% голосів. Думаю, що все таки в Свободі серйозно поставлено питання самофінансування на місцевому рівні.
Тут таке. Зняти ці питання можна тільки оприлюдненням всіх доходів і всіх видатків. Безперечно, це стосується аж ніяк не лише ВО "Свобода".
В Луганске работает организация ВО "Свобода". В Донецке именно луганчане проводили несколько акций. Есть осередок и в Донецке. В последнее время интерес к этой организации возрос и в нашем регионе.