Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Возможно дАрт...у меня есть иммунитет на "разводки", но по отношению к Тягныбоку кредит доверия неисчерпаемый...хотя я тоже человек и свои заморочки могу иметь, нет ли дАрт ?
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Конечно Васили, однако, чем больше мы людям доверяем, тем горше от разочарования ими.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! zet я исправлюсь, потом..., но подозреваю при любом раскладе вы будете не совсем довольны... ИМХО эттт точно,.... я откроюсь мне нравится как Тягныбок держит себя на людях, этим он показывает пример нашим толстопузым, дегенирирующая бюрократам из прошлых "ЧЕРВОНЫХ".:cowboy:
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Васили, а может лучше на женщин посмотрите, а? Плейбойчик там разный ......
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Можу переслати вам того мейла, якщо хочете. Якщо його не викинула. Додано через 13 хвилин
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! У мене інколи таке враження, що Тягнибок говорячи одне, робить протилежні речі. Я це бачив і у його виступах і його діях. А ви ніколи не бачили як він та його партія Ющенка паплюжить? Шкода людей, які думають, що Тягнибок свій, віддадуть свій голос за нього, а насправді просто Тягнибок забере голос у демократичних партій. Я не виключаю, що Тягнибок фінансується Партією Регіонів.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! А ви ніколи не думали чого? А того,що Ющенко не виправдав кредит довіри,який був наданий йому під час Майдану 2004.Тоді в Ющенка був захмарний рейтинг,а тепер?Захід України ще довіряє йому,не знаю чому,мабуть замінити нема кому, а Центр України вже в ньому розчарувався,особливо під час подання проффесора на затвердження голови уряду в серпні 2006.То була його 2 велика помилка (1 велика помилка-звільнення Тимошенко в 2005). А втрата своїх повноважень? Навіть не хочу розмовляти про це
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! http://www.bbc.co.uk/ukrainian/indepth/story/2007/09/070920_anketa_tyagnybok_oh.shtml
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Ну, то взяли одне "ге" на інше замінили. :D:D:D Купив галичан словами про "моду на укрмову і титульну націю". Фе, як дешево продалися. Вже бачу моду від Тягнибока. Не хочу другої Ірландії в Україні. Буду тільки рада, якщо голоси моїх батьків на вітер підуть.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Мабуть із-за того,що ви далеко,не зовсім розумієте справжній зміст політичних подій
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Та ні, є приємні на сприйняття, дипломатичні політики...мене тошнить переважно від Мороза та Чорновола з Герман, ото дали свого часу, шо аж вогааа... Додано через 2 хвилини Не розуміє Ліля ніц нічо, от це точно казала даст карточку про Тягнебока, а не дає, шо за біда?
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Так вже питала їх. Пояснити не можуть. Єдине пояснення: він єдиний представник національної ідеї. Ото причина віддати свій голос за нього. Російськомовні будуть за тих, хто їх другою державною годує, а західняки за тих, хто національною ідеєю. А нарікати потім будуть на ціни на м"ясо, зарплати, пенсії... За що голосують, те і мають. Додано через 2 хвилини Казала ж, дайте свого мейла, то вам перешлю. Як ні, то прошу: "Служба розсилки пошти" <svoboda.n16@gmail.com> Тема: Умови конкурсу У листі була лише картка, фото якої сюди поставила.
Олег Тягнибок-майбутній Президент України? Чи міг би Олег Тягнибок стати в майбутньому Президентом України?
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! А скільки на Кульпаркові президентів України? Хто має інформацію? Ще одного приймуть?
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Близькі люди до Тягнибока кажуть, що він дружині по лиці з"їздити не цурається - деспот.