Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! За деякими даними у свіжообораному парламенті - лише 37% українців (на цих словах з під кольорових фантиків залунали обурені вигуки: "...разжиганіє! ...ксенофобія!! ...фашизм!!! ...а ви што, чєрєпа мєрять будітє?"). Зате 94% нардепів - колишні або теперішні комуністи (під фантиками ніякова мовчанка, а потім: "...люстрацію робити пізно! ...полювання на відьом!! ...а де ви інших таких незамінних візьмете?). І водночас понад 350 мільйонерів (фантики скромно зеленіють: ..."хрустить свіжоскошена капуста" ...точаться дебати про можливі збільшення прожиткового мінімуму для непрацездатних на 26 (двадцять шість) грн., 60 (шістдесят) коп.). Цікаво б ще, за прикладом найближчих євроінтегрованих сусідів, довідатись, скільки колишніх агентів КГБ нишпорить владними коридорами... Адже народ має конституційне право на інформацію? Стара номенклатура, по суті, знову підсунула українцям вибір без вибору. Під кольоровими масками нових виборчих блоків крилися все ті самі сірі обличчя. Україну знову осідлали ті, що вже парканадцять років їздять на її карку. Леонтій Мартинюк 3 січня 2007
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Данило, а чому так сталося? Пригадайте недавню історію. Спочатку сусідньої Польщі... Після повалення комуністичного режиму поляки вибрали Валенсу. На референдумі про незалежність українці проголосували "за" десь 93%, але вибрали Кравчука, знову ж таки завдяки голосам сходу (боялися що до влади прийдуть бандерівці Чорновіл чи Лукяненко). І ось різниця - Валенса хоч і був без освіти але зумів таки зламати хребет комунізму. Комуняка Кравчук повністю перетягнув всю перефарбовану компартію і ком порядки в так звану незалежну Україна. І маємо те що маємо... А зараз вже щось виправити на-а-багато важче ніж це було в 1991. А були такі можливості побудувати справді вільну, незалежну і процвітаючу Україну, де жили б щасливо люди незалежно від національного походження, раси чи релігії.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Я думаю - испугались все...Демократичесие силы тогда не смогли выйти за флажки "национальной идеи", не смогли объеденить народ, а коммунистическая номенклатура - беспринципная и властолюбивая - перехватила лозунги, подменила понятия, разделила людей - и стала править...И это разделение культивируется и нынешним политикумом - "оранжевые" окучивают запад, "синие" - восток...Разве что ЮВТ бродит в одиночистве по всем экономическим зонам, вызывая неодобрение от других "сыновей лейтенанта Шмидта"....
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Не подобатися поганим людям - означає бути гідним похвали. Сенека Додано через 1 хвилину Доречи Тягнибок взагалі то БЮТ не дуже жалує. Ще б пак, конкуренти.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Більше того: хто мав змогу розпродавати обладнання на заводах і фабриках у перші роки незалежності? Хто приватизував так звані "комсомольські" кафе? Хто мав можливість без проблем перевести гроші за кордон? А реально зараз всі,кому не ліньки,у всьому звинувачують "націоналістів з їх клятою незалежністю".
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Згідний,але у Львові,заводи(в основному) були розкрадені за правління Чорновола.Прибалти чергували на своїх заводах,щоб не допустити розкрадання,а наші в цей час боролись за національну ідею.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! И кто был прав? Одни до сих пор борятся другие завидуют тем кто разворовать успел. Работать надо и заводы строить, а не искать призрачных врагов Украины, которые жить мешают.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! В свій час,по роботі,я побував майже на всіх львівських заводах.Жах... Образ нендзи і розпачі.."Електрон","Кінескоп","Сільмаш","Конвеєрний",117-й.Список можна продовжити.І все це свідомо було розвалено,розкрадено якраз в 1991-1993 роках,коли Львів був на піку.Хто нами керував тоді,не пригадуєте?:naci:
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! В Києві колись був УкрНДіСВД, який з успіхом розвалили представники СДПУ(о), теперичи існує Бліц інформ на його місці
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Наши заводы разворованы под руководством виднейших (теперь) деятелей ПР, голов комiтетiв ВР.... Еще одно подтверждение тому, что все "одним миром мазаны"....
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Ну что сказать, лохотрон он и в политике лохотрон. Особенно, мне понравилось насчет кода из 3х букв .
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Нє, правда... Мене дістає їх звичка розмахувати прапорами (своїми). З другого боку, єдина сила, яка хоч щось реально робить в нашій справі... Додано через 2 хвилини А мене нині теж дістала дівчинка з партії... Велика Україна (?) . Не знаю навіть чия, але заносила нас в "базу ГО" з трьох дзвінків.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Цікаво гра...як би мені прийшло то залюбки б, зіграв...Гадаю якогось жаху від ВО С. навряд чи можна очікувати...хіба якщо, то не робота диверсійників...
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Увы Сударь, этим не грешил "в свое время"...а вы к чему проявляете такой интересный "интерес", а предложить чего-то изволите?