"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Все ясно,Міша Хоміцер,друг Рабіновича з партії Медведчука.Ти перейшов червону лінію! Шо,срачка напала?
    На дух мовиш, не переносиш Свободу ?
    З Національної Ідеї насміхаєшся,курво??
    Вважаєш патріотів агентами Кремля???

View: https://www.youtube.com/watch?v=i_ttFS5mDco

Ти примітивний хрунь без мозгів,а не то що носій ідеї для української нації...це тобі коляборанте, для початку!

Notoco Photo 9209s.png

upload_2020-3-2_11-9-8.png upload_2020-3-2_11-47-43.png

0000as.jpg
    Ну й катрен для Хоміцера без прапОра!:flag of truce:

000000 8 Війну.png

Останнє редагування: 2 бер 2020
  2. Юрко НОТОЦО

Мішя Хомчин,будеш втікати на-авто кудись там від бандеровців з Івано-Франківська в якусь Хайфу,чи в Австралію, зроби фото для ЛФ,фальсифікатор всравшийся,зажавший гроші помічі для Свободи,бя!:crazy:

upload_2020-3-2_12-13-0.png

3. Дурень, ти старий, Юрко. Бачу вже почався старчий маразм. В двох постах два зашквара - один феесбешний тягнибакс, інший- аваковський "бєльій вошдь".
    Вони обоє мають відношення до націоналізму, як я до комунізму

4. Юрко НОТОЦО

Я...я дурень,що захищаю партію українців,ідеологію нації і Галицьку нинішню свідому реальнсть?Що я ціную бандерівців,що захищали нашу ідентичність в 2-й Світовій і Свободи та свободівців,що повстали проти хитродупих нині? Що прийшли до тебе бариги,набравшого кредитів на бізнес в Петруся-Сороса,та жмотився шось виділити на створення міцної партії Свободи і вольних українців? Що, влип юж в крадіжки соросовські,як і ті зелені? Ото ж ,чекай свій корово-вірус копитом під-дих і в-дупу-вилами,від галицького хлопа,раз такий мудрегель!
    Напийсі палянки мудрегелю і пальни-сі головою в-стіну плачу,соросовець сраний!:dash1::suicide:

• Тупо Тупо x 1
  5. Писав і ще раз напишу. Ці, не спотворені інтелектом обличчя членів свободи підліткового віку, яких я перший раз побачив ще у 90-х, пам'ятатиму все життя. Хто такий тягнибакс знаю з першоджерел від його сусідів і мешканців м. Винники.
    Про головного спонсора "Пупса" теж. А головне по ділам іх судити будуть. А які діла з приходом зеленого болота ви можете пригадати. Феесбе заборонило виступати проти віслючка і здулася швобода. Не заплачено.

6. Юрко НОТОЦО

Такого щирого і свідомого,одного з національних лідерів,як Юрій Михальчишин з часів 15 літньо-давньої Свободи ніхто з партій України нині не має. І це важливо і симптоматично для нашої нації.
    Завтрашні події за такими молодими,як Він,Вятрович,Іллєнко,Ярош...а не за пристаркуватими пердунами,як ви і Вася без прапора в руках.Ото ж,майтками і трясіть!:flag of truce::flag of truce:

7. Юрко НОТОЦО

Ви з Васею навіть здєнцє своє боїтесь виставити на ЛФ, «патрійоти срані»,не те що об’єднатися в бойову дружину.Де-де вам до бандеровців з УПА.Клоуни ви майткові з 5-6 зірковими знаками від ізраельських меценатів,будівники Хозарії ,б’я !:flag of truce::smoke::flag of truce:

8. Хто такий Ярош? Я був на Майдані і бачив ПС з середини. Те саме, що і швобода. Щира віра і переконання деяких рядових членів гарна ширмочка для недобросовістних, якщо не вдаватися до грубших епітетів, керівництва, яке переслідує своі шкурні меркантильні інтереси, а часом виконує замовлення зовсім не дружніх Україні осіб

9. Юрко НОТОЦО

Ярош,то Той,кого ви і Ко зрадили,підставивши під удар фінансової помочі Бєні. І шо ,нині йому оправдуватись,хе-хе...Завтра зі Свободою і...по-яйцях,таким,як ви.
    Петрусь втікне - Ізраїль в-дупі! Турки в-Криму,Європа в-гівні коронованім,Зелені в Австралії .:)))

10. Юрко НОТОЦО

Республіканські націоналісти Трампа,то ті,що на працю до Сороса НІГДИ не підуть!Як бандеровці до Путіна! Ви то єньші!А Васька...то ваааще!Хрунь,ще той...Вась,не гнівайся!.:)))

11. Юрко НОТОЦО

Завтра майбутнє України,принаймі Галичини європейської,ЗА НИМИ!
    :uanew::bandera:
    10452A18-8963-4387-9A7D-3DFEF7C36779.jpeg FC2470D1-1CA5-4818-A19C-12A99B8071F2.jpeg

12. За Вятровичем згоден. Но не Михальчишин. Він ширма, хоча може і має переконання. Дітей потрібно віддавати в Пласт. Там реально виховують патріотів України, вчать думати.

13. Юрко НОТОЦО

Юж,Михасю,починаєш головонькою думати,але... дещо з-запізненням!
    :crazy:
    Галичанину-свободівцю

Міша-зеро,Васька-ноль,
    от таких в-дупцю й пєрдоль,
    щоб не пригали-скакали,
    щоби вірусом не-срали,
    в наші Галицькі простори -
    став навколо них паркан,
    най їх грає, Лях й Иван!
    А то,б’я розперезались...
    поскакали,та і... всрались!

14. Та були вже ваші швободівці при владі у Львіві і області з Михальчишиним на чолі. Краще не починайте, а то опишу на всю країну, що вони наробили, що іх вже на наступних виборах прокотили.

15. Юрко НОТОЦО

Шо ти ,Михасю,знаєш? В-дупі був - гівно-з бачив!
    І Бандера мав владу і войско для захисту здобутого,але...зрадників-колаборантів ,таких як ти і Васька "майорів" в Україні нині 73%...
    А галичан-бандерівців тіко 25%.
    І шо...ходити Свободі по хазарському Харкові,Дніпрі,Кривому Розі,Даунбасі з факелами...То юж їм в дупі! Галичина,Волинь,Поділля...то ще так сяк!
    Йой,Михасю...не будь дауном Ваською!:))):drinks:

16. Юрко НОТОЦО

Свобода прийде,вона вас і вперде,а як...то історія опише!А коли...то єньша справа!Займайся ,Михасю,зеленкою соросівською!Мені то вже в-дупі,як і всім галичанам! Ви вже зрадили Україні!Борці срані!
    А ми Галичині - ніколи! І нігди!:bandera::aggressive::vinsent:

View: https://www.youtube.com/watch?v=d_mCAT-6yEM

17. Юрко, хто більший з нас галичанин, то можемо посперечатися. Я ще малим корови пас там, де король Данило ходив.
    До речі, скільки церков вціліло з тих часів?

18. Юрко НОТОЦО

Михасю,сядь-на-дупу й не підскакуй! Ти,найміцнішій галицькій партії НЕ ДОПОМІГ,коли було тре! І Петрусь Це ТАКОЖ НЕ ЗРОЗУМІВ до нині! Так таки він і є Вальцман-з-Соросів! Втікайте,Михасю...втікайте! Петрусь до-Льондину,а ти Михасю перебирайсі десь до Рогатина,Снятина...Вуса і бороду си запусти,чорні окуляри,корон-маску начепи-си,жеби свободівці-тя,та не пізнали! Бо впєрдолят і факел в-гузицю запхають! :pardon::cools:

19. Юрко НОТОЦО

View: https://www.youtube.com/watch?v=exWHurHtQ4c

яяяяя41.jpg яяяяя40a.jpg яяяяя42.jpg яяяяя43.jpg
    яяяяя23.jpg яяяяя24.jpg яяяяя25.jpg яяяяя64.jpg
    яяяяя29a.jpg яяяяя30.jpg яяяяя27.jpg яяяяя50.jpg

20. Юрко, не вгадались те. То всьо визначні памєтки Галичини, але то нето. Тримайте, так вже й бути, поділюсє з вами. Церква на околиці стародавнього Галича, (а тепер с. Крилоса). А було іх тоді чи то 15 чи то 18. Запамєнтав єм. Ця стоіть на кручі над Дністром і слугувала колись як церква-оборонна споруда. Єдина сє лишила з тих славних часів. Я сє народив кільометрів в 10 від неі. З городу іі видно було.
    Церква святого Пантелеймона (Шевченкове) — Вікіпедія

а де твій аватар? :)