Все ясно,Міша Хоміцер,друг Рабіновича з партії Медведчука.Ти перейшов червону лінію! Шо,срачка напала? На дух мовиш, не переносиш Свободу ? З Національної Ідеї насміхаєшся,курво?? Вважаєш патріотів агентами Кремля??? View: https://www.youtube.com/watch?v=i_ttFS5mDco Ти примітивний хрунь без мозгів,а не то що носій ідеї для української нації...це тобі коляборанте, для початку! Ну й катрен для Хоміцера без прапОра!
Мішя Хомчин,будеш втікати на-авто кудись там від бандеровців з Івано-Франківська в якусь Хайфу,чи в Австралію, зроби фото для ЛФ,фальсифікатор всравшийся,зажавший гроші помічі для Свободи,бя!
Дурень, ти старий, Юрко. Бачу вже почався старчий маразм. В двох постах два зашквара - один феесбешний тягнибакс, інший- аваковський "бєльій вошдь". Вони обоє мають відношення до націоналізму, як я до комунізму
Я...я дурень,що захищаю партію українців,ідеологію нації і Галицьку нинішню свідому реальнсть?Що я ціную бандерівців,що захищали нашу ідентичність в 2-й Світовій і Свободи та свободівців,що повстали проти хитродупих нині? Що прийшли до тебе бариги,набравшого кредитів на бізнес в Петруся-Сороса,та жмотився шось виділити на створення міцної партії Свободи і вольних українців? Що, влип юж в крадіжки соросовські,як і ті зелені? Ото ж ,чекай свій корово-вірус копитом під-дих і в-дупу-вилами,від галицького хлопа,раз такий мудрегель! Напийсі палянки мудрегелю і пальни-сі головою в-стіну плачу,соросовець сраний!
Писав і ще раз напишу. Ці, не спотворені інтелектом обличчя членів свободи підліткового віку, яких я перший раз побачив ще у 90-х, пам'ятатиму все життя. Хто такий тягнибакс знаю з першоджерел від його сусідів і мешканців м. Винники. Про головного спонсора "Пупса" теж. А головне по ділам іх судити будуть. А які діла з приходом зеленого болота ви можете пригадати. Феесбе заборонило виступати проти віслючка і здулася швобода. Не заплачено.
Такого щирого і свідомого,одного з національних лідерів,як Юрій Михальчишин з часів 15 літньо-давньої Свободи ніхто з партій України нині не має. І це важливо і симптоматично для нашої нації. Завтрашні події за такими молодими,як Він,Вятрович,Іллєнко,Ярош...а не за пристаркуватими пердунами,як ви і Вася без прапора в руках.Ото ж,майтками і трясіть!
Ви з Васею навіть здєнцє своє боїтесь виставити на ЛФ, «патрійоти срані»,не те що об’єднатися в бойову дружину.Де-де вам до бандеровців з УПА.Клоуни ви майткові з 5-6 зірковими знаками від ізраельських меценатів,будівники Хозарії ,б’я !
Хто такий Ярош? Я був на Майдані і бачив ПС з середини. Те саме, що і швобода. Щира віра і переконання деяких рядових членів гарна ширмочка для недобросовістних, якщо не вдаватися до грубших епітетів, керівництва, яке переслідує своі шкурні меркантильні інтереси, а часом виконує замовлення зовсім не дружніх Україні осіб
Ярош,то Той,кого ви і Ко зрадили,підставивши під удар фінансової помочі Бєні. І шо ,нині йому оправдуватись,хе-хе...Завтра зі Свободою і...по-яйцях,таким,як ви. Петрусь втікне - Ізраїль в-дупі! Турки в-Криму,Європа в-гівні коронованім,Зелені в Австралії .
Республіканські націоналісти Трампа,то ті,що на працю до Сороса НІГДИ не підуть!Як бандеровці до Путіна! Ви то єньші!А Васька...то ваааще!Хрунь,ще той...Вась,не гнівайся!.
За Вятровичем згоден. Но не Михальчишин. Він ширма, хоча може і має переконання. Дітей потрібно віддавати в Пласт. Там реально виховують патріотів України, вчать думати.
Юж,Михасю,починаєш головонькою думати,але... дещо з-запізненням! Галичанину-свободівцю Міша-зеро,Васька-ноль, от таких в-дупцю й пєрдоль, щоб не пригали-скакали, щоби вірусом не-срали, в наші Галицькі простори - став навколо них паркан, най їх грає, Лях й Иван! А то,б’я розперезались... поскакали,та і... всрались!
Та були вже ваші швободівці при владі у Львіві і області з Михальчишиним на чолі. Краще не починайте, а то опишу на всю країну, що вони наробили, що іх вже на наступних виборах прокотили.
Шо ти ,Михасю,знаєш? В-дупі був - гівно-з бачив! І Бандера мав владу і войско для захисту здобутого,але...зрадників-колаборантів ,таких як ти і Васька "майорів" в Україні нині 73%... А галичан-бандерівців тіко 25%. І шо...ходити Свободі по хазарському Харкові,Дніпрі,Кривому Розі,Даунбасі з факелами...То юж їм в дупі! Галичина,Волинь,Поділля...то ще так сяк! Йой,Михасю...не будь дауном Ваською!
Свобода прийде,вона вас і вперде,а як...то історія опише!А коли...то єньша справа!Займайся ,Михасю,зеленкою соросівською!Мені то вже в-дупі,як і всім галичанам! Ви вже зрадили Україні!Борці срані! А ми Галичині - ніколи! І нігди! View: https://www.youtube.com/watch?v=d_mCAT-6yEM
Юрко, хто більший з нас галичанин, то можемо посперечатися. Я ще малим корови пас там, де король Данило ходив. До речі, скільки церков вціліло з тих часів?
Михасю,сядь-на-дупу й не підскакуй! Ти,найміцнішій галицькій партії НЕ ДОПОМІГ,коли було тре! І Петрусь Це ТАКОЖ НЕ ЗРОЗУМІВ до нині! Так таки він і є Вальцман-з-Соросів! Втікайте,Михасю...втікайте! Петрусь до-Льондину,а ти Михасю перебирайсі десь до Рогатина,Снятина...Вуса і бороду си запусти,чорні окуляри,корон-маску начепи-си,жеби свободівці-тя,та не пізнали! Бо впєрдолят і факел в-гузицю запхають!
Юрко, не вгадались те. То всьо визначні памєтки Галичини, але то нето. Тримайте, так вже й бути, поділюсє з вами. Церква на околиці стародавнього Галича, (а тепер с. Крилоса). А було іх тоді чи то 15 чи то 18. Запамєнтав єм. Ця стоіть на кручі над Дністром і слугувала колись як церква-оборонна споруда. Єдина сє лишила з тих славних часів. Я сє народив кільометрів в 10 від неі. З городу іі видно було. Церква святого Пантелеймона (Шевченкове) — Вікіпедія