-Бабусю, для чого ви квіточки олією поливаєте? - Синку, квітки нехай потерплять, а зброя може заржавіти.
Хлоп на городі кричить до жони: - Ганька,чуєш? Я нинька на нашій дачі ,та машингвера в землю-єм закопав! А жона: - Шо ти мелеш старий варяте,шо ти мелеш! Яка в нас в-дупі дача? А хлоп тихойко: - Йой! Та ціхо...най сусіди-си думають,же в нас дача Є! Х
Олег Тягнибок 9 год · Замість змінити триклятий нормандський формат і вбивчі для України мінські угоди, Зеленський піддався на умови Путіна - і в унісон з Порошенком та Медведчуком пролонгував закон про особливий статус Донбасу. View: https://www.facebook.com/oleh.tiahnybok/videos/2618977391483845/
Гарно,гарно...Але ті нинішні "зелені наційоналісти",то...то остапо-бЕндерівці,скоріше і Слуги Сороса та Коломойського ніж українські націоналісти. Ой! View: https://www.youtube.com/watch?v=Pcb2opklQlU
Та він і не мовив ніколи багато,як і Бандера,як і всі націоналісти. То Зелений розтриндівся і всрався...тепер сохне! Ну і дещо Ви,та і Петрусь знов дещо.. А Кошулинський що буде багато говорити? Треба буде,то заспіває файну пісню разом з друзями...і всі добре зрозуміють про що йдеться! View: https://www.youtube.com/watch?time_continue=75&v=uuicMkCXXTw&feature=emb_title
Чекали,коли Петрусь крикне про початок акції,ну... й фінансів троха підкине.Не голодним ж і бідним партіям без фінансів в терміновий момент,та цим займатись! А взагалі то я десь рік тому вже мовив декількома катренами про політичне зближення між Петрусем і націоналістами.Та де там...До уваги не взяли!
А що, Пупс , по пашпорту Ігор Кривенко, більше фсбешних грошей не передає. От сука, зажав. Чи на використаних гандонів немає сенсу тратитися.
Багаті гАмерики на захист держави і краденого скинулись грошенятами на НАТО. Супер-бариги і жлоби з Ізраїлю зкалатали собі маленьку потаємну А-бомбу. Поляки,як на роверах захищали і видно так і далі захищатимуть Польску. Бандеровці з чужою зброєю і підтримкою,як захищали своїми силами рідну землю,так і далі будуть.. Україна?...Україна хіба шо з вилами,мотузкою,розумним лідером і палаючими факелами ,як добре припече ,то піде на війну за сувернітет і справедливість боротись. Ну а як інакше,як грошенят бракує?! Найкраще зроблять китайці...як тре то мільярд китайців без танків піде війною ,та всю бульбу ворогові повитовкає!
В честь гвардійців, котрі загинули від рук члена "Свободи" Гуменюка в Києві розпочинають нову традицію: під стінами Парламенту відбуватиметься церемонія зміни почесної варти зі Аваков тоді заявив: "Я прямо звинувачую Олега Тягнибока і його партію "Свобода". Я вважаю, що це злочин, а не політична позиція" За словами голови МВС, із фото- і відеодокументів він бачив, як Тягнибок "стояв разом і поруч, коли били солдатів Національної гвардії". "Тягнибок не привів протестувальників під Верховну Раду. Він привів бандитів, які вбивали й калічили наших солдатів. Ось моя позиція", - заявив він. Міністр пообіцяв, що "розслідування буде ретельним". "Ми будемо непримиренні, і я вимагаю підтримки суспільства й політиків у жорсткому покаранні винних. Таке тривати не може. Якщо ми стерпимо таке, у нас буде скрізь хаос. Я цього не допущу", - сказав Аваков. Аваков: Я звинувачую Тягнибока й “Свободу” у подіях під Радою ззі Хто знає, що там зараз з тотими Гуменюком і Тягнибоком? Бо вуйко не каже нічого толком... суд над гуменюком - Пошук Google
Я ніколи не підтримував швободу і тим більше авакяна, але зауваження досить слушне: View: https://www.facebook.com/100037834671356/posts/194010475203440/
Ой,Ви і доблуди...доблядитесь в Україні до якоїсь партії ХДС з Меркель ,що вже всралася,в той час як Свобода ,це яко баварська ХСС ,ближча поглядам корінним галичан. В тім-то і фікус-пікус,що Вам в дупці Свободівці,а Свободівцям,тим урівноваженим націоналістам,ота Меркелька з Путіним,як і той Авакян з зеленими вкупі також. Дещо блукаєте! Р.S. Он,пан Васька вже денервується...добляудився,без прапора і майток лазить!
Максим Дорофєєв з Олегом Тягнибоком. 13 год Спочатку прекраснії люде обрали Порошенка, потім обрали Зеленського. А зараз і перші і другі, а часто це ті самі люде, ОБРАЖЕНІ, що МИ обрали Олега Тягнибока Головою СВОЄЇ ОРГАНІЗАЦІЇ!!!))) Коментуни і критикани! Оберіть і проголосуйте за мізки! Це така штука, яка инколи може допомогти мислити! А і ще — пишайтеся своїм вибором! Радійте із Порошенка, Зелєнського, Смєшка, Міхо!! Пишайтеся! Це ж Ваш вибір. Але, я точно знаю, що ви не відчуваєте і відсотка ТИХ емоцій, які відчуває зараз кожен свободівець! Вчора ми вчергове переконалися — Олег Тягнибок — СВІЙ, НАШИЙ, КРАЩИЙ! (Для дурнів підкреслю — я це пишу, бо так відчуваю, а не для того щоби сподобатися Проводу. Хоча кому я це кажу...)
Не переношу свободівців на дух. Вони зробили з національної ідеї посміховисько. А Тягнибакс, агент на зарплаті Кремля.