Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Вот-вот! Поэтому и не произошло "улучшение жизни уже сегодня" - ктож будет себя хоронить? P.S. Замечу кстати для баланса - "Корупції буде покладено край. Бандити сидітимуть у тюрмах. Я прошу у Бога ласки і милості для України. Я прийняв рішення – я іду в президенти. Ось моя заява. Я виграю вибори. Це буде перемога нас усіх". (Віктор Ющенко 4 липня 2004 на Співочому полі в Києві) - три года при власти - а лозунги все теже... Когдаж - дела?
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! А що саме маєте на увазі? Чим Вам в Україні НЕ ТАК живеться? Маєте бізнес, вистачає на поїздки до Європи. Не саме гірше становище. Навіть позаздрити не гріх, по-білому.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! принаймні за дописи на львівському форумі, ще прокуратура до суду не притягає...
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! А ось заборона книги "Донецька мафія. Анталогія" - це дійсно порушення всіх норм демократії. І відомо хто це робить.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! "Не говорите загадками - Вы меня изводите..." (с) О.И. Бендер-бей Неужели суд?
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Борис Пенчук. "Крім того, наша перша книга “Донецька мафія. Антологія» була заборонена і знищена донецьким судом. Після цього було конфісковане моє майно. Останнє нововведення – мене оголосила в розшук Донецька прокуратура. Чому саме Донецька, мені зрозуміло, але чому саме в розшук – ні. Навіщо мене шукати: я постійно перебуваю в Києві, з’являюся у ЗМІ. Як відомо, Ви зверталися до Ніни Карпачової з приводу переслідування. Яка реакція омбудсмена на Ваше звернення? Так, я дійсно звертався до Карпачової. Мені було цікаво знати її відповіді на мої питання. В мене складається враження, що Ніна Карпачова як омбудсмен дійсно захищає права людини в Україні, але питання в тому, якої саме людини. Тої, яку їй вигідно захищати для певних цілей? На жаль, на моє звернення відповіді я не отримав. Я вважаю, що Ніна Карпачова не є особою, яка захищає права людини, це не омбудсмен, це людина, яка захищає права кланів і постраждалих із цих кланів."
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! в національній солідарності - Ви бачите загрозу своїм національним правам???? ....а в солітадрності "...трудящих всіх країн..." - не бачили?
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Вы удивитесь - видел. Скажу больше - я лично считаю, что нет принципиальной разницы между фашистской(нацистской) идеологией и главное - практикой и коммунистической.И очень сожалею, что партиные функционеры не были "отлучены" от власти - хотябы на 3 года....
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! не можу не погодитись: нацистська (фашистська) ідеологія побудована за принпипами совєтської комуністичної! Але в на цій гілці - це офтоп! і я не питав ні про фашиську ні про комуністичну ідеологію!
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Как по мне - так Тягнибок и Витренко образуют комплиментарную пару... Как говаривала моя бабушка - "спарувать i чортам подарувать..." Здається що Вам той О. Тягнибок у тарілку з супом плюнув. Навіщо клеїти йому такі ярлики? Може Ви і праві, історія мала багато прикладів подібних Вашій уяві, радикальних угруповань, небезпечних для народу. Але подивіться, на форумі напевно лише у Вас таке нав’язливе бажання порівнювати «Свободу» з «бесноватим» Адольфом. Я ще б зрозумів, як би були підстави. Україна має більше загроз від інших партій, на фоні яких "Свобода" - немовля. Біля метро роздавали газету "Свобода". Я гадаю, якщо дуже забажати, лише тоді прискіпливо з лупою може і знайдете якісь ознаки фашизму.:D Я не шукав і не знайшов. Вважаю це упередженням.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Я думаю, що якраз навпаки. Люди, які не задоволені життям, думають тільки про соціальну підтримку - пенсії, стипендії, допомоги... А про "високе" люди мають час і можливість думати, коли є досить забезпеченими, і не думають, де взяти гроші на хліб... Є дуже хороший фільм "Собор на крові". Хто має змогу і хоче краще зрозуміти історію - раджу подивитися!
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Признаюсь - я считаю коммунистов и националистов двумя сторонами одной монеты, и монеты насквозь фальшивой..."Левая" сторона этой монеты чем дальше, тем уверенней загибается, а что до "правой" - то совсем не хочется, чтобы младенец вырос, и занял освободившееся место.... P.S.почему я столь настойчив? Я - русский, но никогда не стану членом никакого "русского блока" и не буду никогда поддерживать политиков, позволяющих себе разделять людей по национальному признаку. Для меня - это верный признак нацизма.