"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Васька,Васька...жабка зелена!:mocking:

9.jpg
    upload_2019-12-9_18-38-4.png upload_2019-12-9_18-39-35.png upload_2019-12-9_18-43-59.png

View: https://www.youtube.com/watch?time_continue=132&v=7o0eAcYK0kY&feature=emb_title

Останнє редагування: 9 гру 2019
  2. Юрко НОТОЦО

Во,вже 7:40 ,б'я...а від Штайнмаєра з Парижу абсолютні ніц не чути.Вони шо там,гуляють ,п'ють,макаронами закусують,чи шо? Вони можуть це питання і 5 років ще вирішувати. Свобода,б'я...Але то дурили...йой,йой,йой!:crazy:
    [​IMG][​IMG]

View: https://www.youtube.com/watch?v=21fsbuveVnc

Останнє редагування: 9 гру 2019
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А твій рогуль Олєжик чо не поїхав до путіна і не порішав за пьєть мінут?
    Бо нах нікому не всралися нацята, крім пристарілих гастарбайтерів, які вже нікому не потрібні.

• Смішно Смішно x 1
  4. Юрко НОТОЦО

upload_2019-12-9_20-47-42.png

5. VasMT

Е-гей, старий содоміт!
    Що скажеш?
    Нічого не міняється з часом. Нацюки як були продажними повіями, так і лишились...

І більше не поганьте гасло "Слава Україні!" своїми гнилими писками.

У США довели, що Тягнибок працював на Януковича і Москву
    08/10/2018 - 13:15
    Американське слідство довело, що ВО “Свобода” Олега Тягнибока працювала на екс-президента-втікача Віктора Януковича і Москву.

Раніше повідомлялося, що в листах екс-політтехнолога Януковича Пола Манафорта знайшлися сліди українських опозиційних сил. Зокрема, американець радив своєму клієнтові критикувати ВО «Свободу» за антисемітські погляди і таким чином заробляти собі очки в світі.

Манафорт в своїх рекомендаціях Януковичу без сорому зазначає: “Ми активно пропагували концепцію антисемітизму як частину політики української опозиції. Ми робили це з часів укладення пакту між Об’єднаною Опозицією і ВО “Свобода”.

Коментуючи рекомендації Манафорта Януковичу щодо політики антисемітизму, блогер gorlis_gorsky зробив висновок, що антисемітські висловлювання і агресивна риторика опозиційних сил була нічим іншим, як складовою частиною політики Януковича.

“Саша Янукович, брати Клюєви і Льовочкін не дарма платили Тягнибоку і Фаріон. Вони створили “пугало” нациста, фашиста, від яких Крим і Донбас могли “захистити” тільки ПР і Янукович. А на Заході України саму ідею націоналізму вони довели до повного абсурду і неприйняття”, – констатує він.

Нещодавно борець з пропагандою Віталій Різнічук написав у своєму Facebook з посиланням на повідомлення в ЗМІ, що нові факти розслідування Мюллера свідчать про фінансування політсили Тягнибока Януковичем і Москвою.

Зокрема, він підкреслює, що свідчення Манафорта в США свідчать про те, що ВО “Свобода” повністю фінансувалася за гроші Партії регіонів та Росії.

Источник: У США довели, що Тягнибок працював на Януковича і Москву

• Інформативно Інформативно x 3
  6. Юрко НОТОЦО

Йо-майо...Демократи-семіти з Конгресу і Світове гебрейське лоббі,які опинилися глибоко в-дупі у "добре ловячого мишей" Трампа,разом з Слугами народу і по-новому сколоченою крутійською політикою по-відношенні до України і Українців ,разом з тою "жовто-зеленою свободною прессою" рятують свою шкіру якимось новим розкручуванням антисемітських настроїв в Україні ,як і ще вчора в Польщі,Європі, з допомогою свого зрадницького хисту і "васьок з Бердичева,Умані,Дніпра",яко останній шанс врятуватися перед наступом на них Республіканців і Трампа в США,Ірану на Близькому Сході,Туреччини в НАТО,Китаю в торгівлі...
    Ну як тут врятуватися від 4-х стороннього наступу світових моцарів,яким вже то все в горлі стоїть і в-дупі від тих всіх переговорів паленстинсько-ізраїльских,що їм абсолютно немає вже ніякого бажання приймати участь...
    І тут на тє, б'я...ЄС теж юж всирається на очах...Китай гонить коломойских з ринку,а НАТО в гЕвропі хворе...
    00000 1aaw.jpg
    ...а Васьки пішли в наступ,же то Тягнибок і Фаріон зі Свободи все затіяли, всю цю кризу і ту імпічментську канітєль з Трампом,Манафортом і Зєлею.Же то вони зуміли прикинутися вумними гебреями і отаке от скалатати...
    Я сі юж всцяв ,Вася,з Твоїх тих...тих кагебістсько-моссадівських прозаїчних катренів.Йду викручувати майтки.:haha:

0000вввв.jpg

Останнє редагування: 10 гру 2019
  7. VasMT

Давай, давай, старий...
    Скоро на тебе памперс вдінуть і мінятимуть раз на три дні.
    Бо ніц ти, старе череп"я, відбатрачивши по світі, не зрозумів.
    Сила в правді, а не в грошах.
    А націоналісти - брехуни. Тому вони - нафталінове минуле і світу, і України.
    А ти тримайсі за то. За новим вже не встигаєш зі своєю подагрою...

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@VasMT, так нефайно казати...
    ІМХО

Хто зна, що з ким буде "скоро"

Пасувало би перепросити старого

Чи нє?

9. Юрко НОТОЦО

Я знаю...може до літа ще дотягну.Стан здоровя став критичний!
    Тому Правда ,Сімя і Рідний Край в моєму стані,як були,так і залишаються найважливішим.
    Ігорку,нє...Я абсолютно не боюсь покинути змордованим працею цей здичілий світ і не гніваюсь в останні часи ...і на Василя включно,бо був і є оптимістом. То таке моє життє!:yahoo:
    Р.S.Бажаю Ваську Хайфи ,а гебреям перемог на Близькому Сході!:rock:

View: https://www.youtube.com/watch?v=IXdeEEFiTW0

10. Gyppsy

А при чому тут Ви?

Розходиться в Василеві.

11. VasMT

Нє, старе. Не хочу Хайфи. Хочу до Швеції.
    І перепрошую за памперси. То з великої любові.
    Але ти, старий содоміт, иені стіко крові попив своїм рифмопльотством, що я би тебе "і мертвого в петлю сунув" (с)...

12. Gyppsy

А я знав, я знав :yahoo:
    Тільки сильні можуть вибачатися

:good:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Gyppsy

@Юрко НОТОЦО, може роздайте свої фуярки місцевим лабухам, щоб вони Вам потім коломийки заграли на проводах ;

/бо я собі залишив тільки банячок з шаровою маззю, а решта всьо пороздавав ;/

14. VasMT

Ти, старий содоміт, не спіши. Я маю повернутися зі Сходу, аби таку подію не прогавити. Короче, за тиждень, як ласти склеїти, даси знати, аби я відпустку взяв, чи відгули. Ще й два баяна треба привезти і знайти другого такого, хто би грав 7-40 на твоїх похоронах.
    Так що не забувай. За тиждень мінімум. Я буду. І би голубці з бульбов були. Це основне в райдері...

• Смішно Смішно x 1
  15. Gyppsy

Я би тоже підтягнувся... З чверткою...

16. VasMT

А шо, в Самборі на поминках не наливають? У-у-у-у... скупердяї.
    Але то пусте, я був в СамбОрі ,там або генделик, або розливайка, або склеп з горівков на кожнім кроці. Не варто з собов везти ,там возьмем...

17. Gyppsy

Та най буде і там возьмем...
    Я хотів для проби своєї взяти)))

А в Самборі на поминках мабуть наливають.
    Але я не люблю на поминки ходити. Це ще з тих часів, коли я курив.
    А так поховали, рискальом приплескали - і кудась в чайну з кількома зацікавленими . Бо на поминках не відпускають курити і кажуть за столом чекати, поки каву не дадуть;

18. Юрко НОТОЦО

Мазь не поможе...
    Ігорку,те що починає робитися в останні часи в кризисній Європі, то результат дій неадекватних і самовпевнених ,хто нагло насміхається над іншими націями,включно з етнічними українцями,поляками,палестинцями.Нації не позволяли і не позволять собі знущатись над собою,тому методично і практично націоналізм став захистом нації,власних людей,незалежності держави,а не той фейковий космополітизм,чи то феєричний комунізм.Пудрення мозгів на чужих територіях закінчувалось завжди поразками наглих,а то і трагедіями для самозакоханих і їх націй.Тут нема про щось спорити і дискутувати.Це аксіома,що правда завжди перемагає всяке і дуже часто довге дурення!:preved:

!!!!!aeе.jpg

19. Gyppsy

Моя помагає. Тільки для своїх її тримаю.
    Та й я ще трошки татової маю, себе мащу;
    Юрко, Ви сі не гнівайте, але з цієї Вашої писанини я прочитав по кілька слів на початку, в середині і на кінці.

Нашо вона Вам, якась та кризисна Європа?

• Смішно Смішно x 1
  20. Юрко НОТОЦО

Хлопаки,про те саме ми з кулєгами мовимо на каві,де їх трясе від того,що сі діє,і то же я відклав си юж троха долярів на домовину,місце си вибрав коло мами/тата в Самборі ,кулєзі Ігорку,диригенту хору мовлю ,жеби приходив з чверткою на могилу,собі 100 й мені в землю 100 наливав...То все тре при житті робити ,що нє? То заспокоює таке!:))):drinks:
    А на востаток донька знає,що має поставити Adagio Альбіноні...і юж ми буде файно.:dance3:
    Вибачайте за відкровення...Кіко того життє!:preved:

upload_2019-12-10_21-27-48.png 000aв.jpg 000000b.jpg

View: https://www.youtube.com/watch?v=JqP_7IU3R10

а де твій аватар? :)