Український націоналіст Кошулинський з козацькими вусами і готовий до боротьби з хазарами,той єдиний не опаскуджений такою корупцією і брехнею,як всі ті 38 кандидатів в президенти,включаючи Тимошенко,Зеленсько-Коломойського...та й Петруся Вальцмана також!
Юрко, дайте си на спокій На кого буде спиратися Український націоналіст Кошулинський, якщо в нього по Україні підтримки 1.62%, тобто 307 244 виборців? Юрко, якщо хочете, то поцікавтеся - за кого голосували тоті українські націоналісти тикЦентральна виборча комісія.Central election commission of Ukraine А ви берете і кажете
Буду сі спирати на свої ноги,бо руки хорі...а наційоналістам не зраджу! Якось дам си ради і при Петрусеві і при Зеленім фарисеії...Чей Галичанин.Мушу!
Вже не пасує мусолити ім"я Бандери. Нехай теперішні т.н. українські націоналісти назвуться чиїмось іменем із сучасних провідників, Дальше мусите? А я вже нічо не мушу. Роблю тільки те, шо хочу. ЖИВУ ПО НОВОМУ
Нє,Стефко Бандера то...то з святої галицької Трійці хлоп: Галицький,Франко ,Бандера! І вся надія далі на такого,як наш Бандера...принаймі для галичан. Побачимо ще! Катрен про нову Надію Починається кіно про нову Надію, почнуть Всі давить на Всіх... включно й на Росію! Моцний наступ розпочнеться, войсько вступить в дію... Вся г'Европа повар'ює... я дрожу і млію!
Я підтримував,голосував "за" і далі підтримую націоналістів... Заява ВО «Свобода» щодо виборів Президента України - ВО "Свобода"
Це щоб зрозуміти і більше не помилитися А ще недавно @Мих назвав Юрія Шухевича Юдою і Павликом Морозовим, що татуся здав #110
Тоді поясніть мені, будь ласка. Я постараюся зрозуміти. Чому у випадку підтримки Порошенка ви спираєтеся на авторитет сина Романа Шухевича, а в іншому випадку ви цього сина Романа Шухевича називаєте Юдою і Павликом Морозовим, що татуся здав?
Пояснюю. Просто я маю трохи більше інформації про цього чоловіка, ніж ви. Я знаю, як у свій час він зустрічався з Медведчуком. Знаю, як він підтримував його. Також у нього були хороші стосунки з Януковичем - навіть горівку разом пили. Про Шухевича не хочу більше говорити. Він не свідомий того, що робиться. І ще зверніть увагу на його вік - це вже немолодий чоловік. Що від нього хотіти. От йому сказали підтримати Порошенка, він й підтримав. Домовилися б інші - прошу дуже. Тому у мене відповідне відношення.
Це ви про кого - про Порошенка, про Шухевича, про Юду, чи про Морозова? А якщо Шухевич не свідомий того, що робиться, то чому ви ним так хвалилися і називали його "справжнім"?
Національний корпус іде! Білецький: Треба вимагати від Зеленського саджати Свинарчуків Позафракційний нардеп, лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький заявив, що його політсила відновить акції протесту і вимагатиме від обраного президента Володимира Зеленського притягнути до відповідальності колишнього заступника секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олега Гладковського і його сина Ігоря, які раніше мали прізвище Свинарчук. Білецький: Треба вимагати від Зеленського саджати Свинарчуків ----- Інтересно,що то буде за співпраця і як до того віднесеться з підтримкою Свобода.
Ой Боже мій! Хотів на прикладі Тараса Чорновола сказати, що приказка "Природа на дітях відпочивавє" справджується, а тут іще і літня людина Юрій Шухевич, що дозволила собі бути включеним за весільного генарала в команду Ляшка та Мосійчука (ну, того, що в жодну вишиванку не влазить), служить зайвим підтвердженням народної мудрості.