"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Юрко, не читайте Беніних журношлюх. Я там скинув деякі матеріали на гілці ЛуценКо. Хоч я і не сприймаю Трампа, але, здається, він подобається реднекам і вони його знову переоберуть.
    А ми почали цьому сприяти. Порох не злопам'ятний, просто має гарну пам'ять і зараз, здається, "платить" добром на добро демократам

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

O-o, так...нині.Але Петро дале-е-ко не Трамп,тому на нього уздечку знайдуть вже з понеділка в випадку перемоги.І навіть не-пердне Петрусь,коли йому пришлють вітання з портретом Дж.Кеннеді.Петрусь може перемогти Юльку,Бєніного Зєлю...але не їхню команду.Трамп зможе хіба що за 2-й строк,або і 3-й,а Петро ні.В випадку відмови слухати їх - загубить Все! Це ж так просто,як було Йосі Джугашвілі та Лейбу Бронштейна копнути в-дупцю і позбути всіх благ.Можливо Путя спасе-допоможе,ги-ги з поради Жириновського.Ото інша колаборантська справа.А інакше ні,крок вліво-впрво і шпіц під-дупу.Навіть нікуди й не втікнеш.Отаке!:preved:

3. Ніхт ферштейн. Скіко вже випіялисте?

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Юрко НОТОЦО, ви мабуть їли тоті зернятка від/для розуму ;) :)

5. iso

iso Well-Known Member

Юрку! Вірю не вірю - то така гра в дитинстві була. А щодо Кошулинського. Ви його програму читали? Це ж повернення до соціалізму. А побудову держави на соціалістичних засадах ми вже проходили. Грушевський, Вінниченко... Чим скінчилося - Ви знаєте.

6. Юрко НОТОЦО

Ізьо! Соціалізм то поняття однакове для всіх...Комуністичний,капіталістичний,сіоністичний,націоналістичний,космополітичний,нацистський,диктаторський,чи якийсь інший,суворо режимний.Вже всякі . були...а результат один вкінці, розвалив їх всіх отой,масонсько-зговірницький потаємний режим,який нікому і ніц не розповідає,а тисячоліттями будує що? Ну що? Та власне оте егоїстичне своє масонське щістє,комунізм-соціялізм для купки існуючих родин,ну і ще пару нових,що можуть приєднатися і жити си...на ново-отриманих Голянських висотах ,як той Бєня з Коломої що нині жиє-си в Хайфі.:)))
    То хіба китайці і японці азіяти це давно зрозуміли вірно,а не та наша корумпована сіоністами гЕвропа з Лондонсько-Єрусалимським керівництвом.Йой,чи мені то тре комусь оповідати? Ні,але як дошкуляють,ну то й мовлю! Маю право,,,демократія ж б‘я!:hi:

Останнє редагування: 25 бер 2019
  7. iso

iso Well-Known Member

Коли я пишу "повернення до соціалізму", то я маю на увазі соціалізм і його найгіршому прояві - соціалізм, з якого ми вийшли

8. Юрко НОТОЦО

Та зрозуміло! В США зустрів свого часу безліч людей,сторонників політики Троцького,як істинно справедливого будівника справжнього соціалізму,а не комунізму.Що то мав бути за соціалізм на відміну від комунізму Лєніна,який поламав Йося,так і не зрозумів!Той будь який соціалізм ,то вічна боротьба...за багатства,чиє то воно є і як го побільше та набрати для родини.
    Для галичан,той соціалізм був боротьбою за власну землю,о-о...щоб самому на ній хату збудувати і виростити-си бульбу,петрушку ,ябка і фасолі троха! І юж є сімейний соціялізм,чи навіть родинний з парою моргів поля.
    От таке десь,дещо трансформоване і пропонує Свобода,Кошулинський...і я,той галицький хлоп,що на старість маю в-дупі бажання якоюсь власною яхтою плисти-си з Одеси на Кіпр,чи то до Хайфи.Привіт Канаді.Тримайтеся там!:bye2:

9. iso

iso Well-Known Member

Але ж знову ходити по тих самих граблях - нонсенс.

10. ІгорМ

@Юрко НОТОЦО, курвамать, а чо ви на мої дописи не відповідаєте?

Я сі не хочу хвалити, але я колись вас ратував, бо вас на ЛФ хтіли забанити навічно, а я сі впер, шоб вас залишити - тіпа ви є тота гамняшка в українській буденності ;)

• Смішно Смішно x 1
  11. Юрко НОТОЦО

Йой Ігорку...Дєкую красно! Я тіко но з цвинтара в Самборі приіхав і відразу відповідаю:
    -Ігорку,коханий...я зерна не їм,бо зубів юж нема,а вживаю тіко крадений куньяк,який ми npивозить кульєга з Херсона,жінка якого працює на конячнім заводі,а він до Трускавця лікувати сі приїзджєє! Та нинька Свобода,шо хош,то й кради,пий і лікуйсі-рятуйсі,хлопе сам.Отаке!:yahoo:

12. О, ще один барига. П'є крадений коньяк.

13. Юрко НОТОЦО

Нє пойман,нє вор!@ Пєтя Вальцман.;)

14. Якщо то "Закарпатський", то скоріш за все підробка. З Одеси ще можуть привезти справжній. Закарпатського зараз на полицях більше ніж виробничі можливості заводу.

15. Юрко НОТОЦО

Нє,то «Болград» 6-и зірковий,медальовий,звідки. Петрусь!:)))

322B80F0-594E-4093-B906-EA3B8EA337D7.jpeg

16. ІгорМ

Йой, Юрко, у вас така біда шо то капєц - навіть нема чогось людського випити, мусите пити херсонський куньяк.

Через наше село деколи їде маршрутка до Дрогобича /або з Дрогобича?/.

То ви дайте знати через шофера, і я вам передам з чвертку людської самогонки. Сам гнав, за якість відповідаю!
    Во, мій підпільний завод ;)
    [​IMG][​IMG]
    Але ще перезвоніть мені, чоби я не помиливсі і комусь другому не передав.

• Подобається Подобається x 1
  17. То Одеська обл. Годиться.

18. Юрко НОТОЦО

Дєкую красно,Ігорку.То таке в мене. молодший син в Ужгороді експерементує з своєї садовини.А я тіко куняк,як ми дохтір приписав,кожен день 2 рази і тіко по 50 грам і кава від низького тиску 70-110.Кулєга юж привіз 3 літри,мушу давати тому ради.:preved:

19. ІгорМ

Юрко, я не маю права вас вчити, бо ви старший і ліпше заєте.

Але тоті тиски то фігня, то пани придумали, щоб нічого не робити.

Он небіжчик вуйко Стефан колись сказав рецепт - кожно вечора обов"язково тре гладити жінку раз проти шерсті і раз за шерстю. Ніби тоді доживеш до 100 років.
    Вуйко Стефан вмер, як мав 99 років.
    Видно, раз не догладив ;)

20. iso

iso Well-Known Member

а де твій аватар? :)