Ви трохи не стягуєте теми - я не кажу, за що платять пенсію. Я кажу - звідки беруться гроші на виплату пенсій. Бо є такі щирі українці, котрі хочуть велику пенсію, але їхні діти по заробітках за кордоном і не хочуть платити в ПФ. І звідки Рева має брати гроші, щоб і пенсіонерам прокурорам-суддям-депутатам файно дати, та ще й хлопові-пенсіонерові добавити? Файно, дуже файно От це я й хотів почути. Стратегічний запас то трохи йнакше
ВО "Свобода" 1 год · Увага❗️Анонс❗️ Сьогодні, 18 березня, єдиний кандидат на посаду президента від об'єднаних сил націоналістів Руслан Кошулинський візьме участь в етері програми “Свобода слова” телеканалу ICTV. Початок програми – 22:20. Вмикайте!
Юрко, знаєте чому я не довіряю Свободі, націоналістам і т.д.? Бо вони не справжні, а перефарбовані. От почитайте уважно і задайтеся запитанням: чому????
.Ромку,Ромку...і то треба нині Свободі,націоналістам,ту купу гівна з під Свинарчуків та перекидати і щось робити з тим всим? Нє...вибори президента здулися!Що далі побачим! Тут Гаага не поможе...Тут Ньюрнберг,чи то якийсь Лємберг мусить бути.Але то не для Свободи нині,нє. Бандера був в іншій троха ситуації,а Свобода за-мирні,за-спокійніі,за-справедливі ...Може так і ліпше для галичан,для історії,для завтрашнього дня...З світовим масонством,чи то їїх лоббі в США нехай помірний Трамп бореться,а взагалі то справа міцніших,таких як Бенуто був.А Свободівці,Тягнибок спокою хочуть вже...а не вОйни.Так як і я...Україна попалася на гачок Великим Комбінаторам,тому то є справа Великих нових політиків,а не хлопів з Галіциї. То не тільки Україна дуріє...гЕвропа вже варіює,о-о!
Увага❗️ Анонс❗️ Сьогодні, 24 березня Голова ВО “Свобода” Олег Тягнибок візьме участь в програмі "Велике інтерв'ю" в етері "112 каналу". Початок - о 15:00.
Все сказано вірно! Націю врятують націоналісти,а не чужеземні діячі і багаті олігархи...Досить,все вже ясно,хто має бути господарем в державі!
Може то якісь інші націоналісти? Бо Кошулинський навіть не зміг твердо відповісти Гордону за Фаріончиху, а ви кажете "Націю врятують націоналісти"
Ті,ті...і не наглі,як сіоністські націоналісти а ля Гордон! Ігорку,Ви з Садовим знаєте хто...два гордони. Справжні,не фальшиві і не мальовані.Такі спокійні і без наглості.А войско в руках фарбованих Петрусів залишати не слід,бо зроблять нову різню українцям!
Юрко, ви сі не вимахуйте, а нарешті скажіть - чо Кошулинський не поставив на місце Гордона? Як бахорам запудрити мозги і послати їх махати факелами - то Кошулинський може, а як в студії на всю країну сказати тверде націоналістичне слово - то він не зміг. Чо так?
@Юрко НОТОЦО, дивіться, як прибічники Кошулинського гонорово тримаються А ви шось тото мнете-мнете... View: https://youtu.be/X7CM_bw1WNg
По-перше дайте посилання,що,хто і де мовив! По-друге перед самими виборами мовити гівнюхам з теле-сайтами,що вони фарисеї,брехуни і крутії,то...насцяти собіі в кишеню,як то Луцик зробив. По-третє,денервувати тих про-гебрейських масонів тим,що вони в круговій змові,то не нині треба робити,а...завтра. Самі видите же який Трампулік обережний з тими воїми висловлюваннями.А Кошулинський-республіканець шо,гірший,шо хлоп-з-села? Нє-є,нині націоналсти зі Львова,то завтрашні республіканці України,о-о! А наговорити купу гівна дзядам фарисейським яким прийде кінець з їхніми горндонівськими провокаціями,то...то завтра,або після парляментських виборів буде ще в ВР,як і по-гЕвропі цілій.А нині...нині це без сенсу комусь це робити і яйця обривати,шо Фаріонші,а шо Кошулинському.Смороду буде за-дужо,о-о.Шо нє? Та так, так!
Недавно ще я сам пропонував можливість обєднання націоналістів з Порошенком,але провокаційна заява Луценка перекреслила ці крихкі сподівання і нині я говорю Ні такому варіанту.Це блеф вищого гатунку з подачі тих валячихся залишків демократів-аферистів США,які й розсекречує і викорінює Трамп.Чекаю його наступ на цю фальш,яку по-новому закручують демократи-масони Конгресу,яким підвладний Петрусь,граючи свою фальшиву гру з ним і Юлькою. Націоналістам це не під силу нині зробити самим без підтримки в ВР.А ВР то...повний пердець і болото,яке слід висушити! Аналітик спрогнозував, якими будуть для України наслідки скандальних заяв Луценка щодо посла США