А "шо дєлать?" в такім випадку,коли нас нагло знову помилять і назвуть національно-свідомих,та урками а державу УССРом? Думаймо вже,галичани і то файно...не дай-мо сі одурити знов! Англіки британськії шо,дуже мудріші від нас з тим Brexit'ом? Верховна Рада,Референдум,Ukrexit... і вперйод на Свободу реальну,поки Путя не з'їв,а коляборанти не зрадили!
Питаюся, чи в хаті разом з вами живуть сини-невістки або дочки-зяті? зі ми з жінкою самі - один син в зятьох, інший живе у Львові
Нє,лише я-хвантазер з жінкою-пенсіонеркою! Дітям юж по 40-45-ть ...окремо.Сміються з мене і моїх катреняк,як і Ви всі тут.Не врубуються...
Ну тоді добре... Бо якщо би ви таке кожний день говорили їм в реалі, то міг би бути і нещасний випадок
Та хай вже буде... Ви і так тими своїми незалежними демократичними дописами весь ФБ зас..., ой, засіяли
О-о,про це і ходить.Колись я на самбірскім цвинтарі прислухаюсь і почую ще: - Йой,та ту во, то-то NOTOCOMUS лежить ,той же скалатав щось зо 300 катреняк,з яких 100,та сповились.Але то втіха буде,шо нє? І всі попакують на ЛФ катреняки-си почитувати!
Бачу з-боку відношення до себе...яке помітним стало по-поверненні з США,коли відчув до себе негативне ставлення багатьох через свій погляд на життя,на нинішню реальність в Україні,ЄС,США,так ніби мені хочетья чимось там хвалитись,типу,що я композитор,що я прожив життя по-життєвому справедливо,виконавши всі бажання і забаганки свої і дітей,що ні разу не скривив ні перед ким душею,не одурив нікого і ніколи і що мій лозунг в житті по-людськи простий... Слава і гонитва за нею,мене перестала інтересувати! От і все... Непорозумілість я відчув і тут на форумі...ну,як від українця-емігранта PRIUS наприклад.То не важливо,хоча зробило мене в Україні одиноким з відчуттям нікому абсолютно тут не потрібним.З притаманним мені оптимізмом і гумором,якось не приймаюсь цією одинокістю.Ой,та навіщо Вам то!Я щасливий в житті,тим,що поставлені завдання виконав вчасно і чесно.Чого і всім бажаю!
Люди добрі, схаменіться, очі відкрийте! Прохідний – непрохідний. Та ніхто насправді того не знає. Якби в часи Другої світової війни українська нація наслухалася дурнуватої агітації і вирішила, що Бандера непрохідний – ми б з вами зараз акуратно жили в большой совєтской странє. Від Чопа до Владивостока. Тоді ж були два “прохідних” – Гітлер і Сталін. Але українці обирали “непрохідні” УПА і ОУН. Обирали не просто “непрохідних” – обирали тих, за кого можна було тоді життя втратити. Малі діти носили нашим хлопцям в ліс харчі. Це ж можна було цілою родиною за таке на Сибір загриміти!» «Люди добрі, відділяйте зерно від полови! Від вашого вибору, активності, розуму, від того, як ви не піддаватиметеся на фальсифікації, маніпуляції і підкупи, залежить не лише ваше життя, а й життя ваших дітей і внуків! Маємо здобути цивілізовану Україну, в якій владу обиратимуть чистими методами, а не маніпуляціями і фальшуванням!» «Звертаюся до здорової частини української нації. Задумайтеся про ваших родичів, які змушені по закордонах горбатитися на іноземців, про ваших дітей, які ще не встигають вступити в інститут, а вже мріють покинути Україну, зрештою, подумайте про себе і голосуйте за тих, у кого вірите! Ніхто з так званих “прохідних” не буде виконувати тих обіцянок, які вони перед вами брехливо дають». Олег Тягнибок - про зазомбованість виборців мантрою «прохідний – непрохідний» - ВО "Свобода" View: https://www.youtube.com/watch?time_continue=119&v=UcadtDcVTwo
О,так! Уявляєте,що 1,5 млн.українців,що працюють а Польщі,та прийшли у Варшаві під парламент i зденервували б поляків,почавши викрикувати як то було в Перемишлі...Jeszcze Polska nie zginęła,ale zginąć muśi,jeszce Polak Rusynowi buty czyścić musi! View: https://www.dailymotion.com/video/x4k2dv2
Завтра,в суботу,16 березня 2019 року в місті Дрогобич о 19.00 відбудеться зустріч з очільником ВО «Свобода» Олегом Тягнибоком – довіреною особою кандидата на пост Президента України Кошулинського Руслана Володимировича. О 17.00 зустріч в Новому Роздолі і...відразу до Дрогобича.Нарід юж чекає
Дивимось і слухаємо Руслава Кошулинського... Я ЙОМУ ВІРЮ,ПОВНІСТЮ! Іншим частково... Юлька так не скаже НІКОЛИ. Зеленський того абсолютно НЕ РОЗУМІЄ.Порошенко розуміє,але сказавши це,йому вже НЕ ПОВІРЯТЬ! View: https://www.facebook.com/100014096745073/videos/575821809564372/UzpfSTEwMDAxNDA5Njc0NTA3MzpWSzoyMTk1MTE2NzQwNTc2OTkz/