"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Нє,я в випадку чогось-такого надзвичайного в Уркаїні,бажатиму йому пост е-е-е...короля Галичини.:crazy:

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

То ви навмисне помилилися?

3. Юрко НОТОЦО

А "шо дєлать?" в такім випадку,коли нас нагло знову помилять і назвуть національно-свідомих,та урками а державу УССРом? Думаймо вже,галичани і то файно...не дай-мо сі одурити знов! Англіки британськії шо,дуже мудріші від нас з тим Brexit'ом? Верховна Рада,Референдум,Ukrexit... і вперйод на Свободу реальну,поки Путя не з'їв,а коляборанти не зрадили! :))) :crazy: :cools: :scratch_one-s_head::scratch_one-s_head::scratch_one-s_head:

upload_2019-3-14_18-54-34.png upload_2019-3-14_19-5-36.png upload_2019-3-14_19-7-48.png

Останнє редагування: 14 бер 2019
  4. ІгорМ

Юрко, а в хаті коло вас живуть ваші зяті або невістки?

5. Юрко НОТОЦО

Не пойняв?:scratch_one-s_head:

6. ІгорМ

Питаюся, чи в хаті разом з вами живуть сини-невістки або дочки-зяті?

зі

ми з жінкою самі - один син в зятьох, інший живе у Львові

7. Юрко НОТОЦО

Нє,лише я-хвантазер з жінкою-пенсіонеркою! Дітям юж по 40-45-ть ...окремо.Сміються з мене і моїх катреняк,як і Ви всі тут.Не врубуються...:meeting::pardon:

8. ІгорМ

Ну тоді добре...

Бо якщо би ви таке кожний день говорили їм в реалі, то міг би бути і нещасний випадок :)))

• Смішно Смішно x 2
  9. Юрко НОТОЦО

Гм-м...може мені Вас послухатись і зняти ті свої незалежні демократичні дописи поки є ще 8 хвилин?:scratch_one-s_head::scratch_one-s_head::scratch_one-s_head:

upload_2019-3-14_19-53-8.png

10. ІгорМ

Та хай вже буде...

Ви і так тими своїми незалежними демократичними дописами весь ФБ зас..., ой, засіяли :)))

11. Юрко НОТОЦО

О-о,про це і ходить.Колись я на самбірскім цвинтарі прислухаюсь і почую ще: - Йой,та ту во, то-то NOTOCOMUS лежить ,той же скалатав щось зо 300 катреняк,з яких 100,та сповились.Але то втіха буде,шо нє? І всі попакують на ЛФ катреняки-си почитувати! :yahoo:

upload_2019-3-14_20-13-42.png

12. ІгорМ

А не хотілисте би почути: Йой,та ту во, то-то Юрій Сидоряк лежить ,той же файний Музикант?

13. Юрко НОТОЦО

Бачу з-боку відношення до себе...яке помітним стало по-поверненні з США,коли відчув до себе негативне ставлення багатьох через свій погляд на життя,на нинішню реальність в Україні,ЄС,США,так ніби мені хочетья чимось там хвалитись,типу,що я композитор,що я прожив життя по-життєвому справедливо,виконавши всі бажання і забаганки свої і дітей,що ні разу не скривив ні перед ким душею,не одурив нікого і ніколи і що мій лозунг в житті по-людськи простий...
    upload_2019-3-14_20-41-33.png
    Слава і гонитва за нею,мене перестала інтересувати! От і все...
    Непорозумілість я відчув і тут на форумі...ну,як від українця-емігранта PRIUS наприклад.То не важливо,хоча зробило мене в Україні одиноким з відчуттям нікому абсолютно тут не потрібним.З притаманним мені оптимізмом і гумором,якось не приймаюсь цією одинокістю.Ой,та навіщо Вам то!Я щасливий в житті,тим,що поставлені завдання виконав вчасно і чесно.Чого і всім бажаю! :))) :bye2:

upload_2019-3-14_20-56-8.png

Останнє редагування: 14 бер 2019
  14. ІгорМ

Гарно сказано! :good:

• Подобається Подобається x 1
  15. Юрко НОТОЦО

Люди добрі, схаменіться, очі відкрийте! Прохідний – непрохідний. Та ніхто насправді того не знає.
    Якби в часи Другої світової війни українська нація наслухалася дурнуватої агітації і вирішила, що Бандера непрохідний – ми б з вами зараз акуратно жили в большой совєтской странє. Від Чопа до Владивостока. Тоді ж були два “прохідних” – Гітлер і Сталін. Але українці обирали “непрохідні” УПА і ОУН. Обирали не просто “непрохідних” – обирали тих, за кого можна було тоді життя втратити. Малі діти носили нашим хлопцям в ліс харчі. Це ж можна було цілою родиною за таке на Сибір загриміти!»
    «Люди добрі, відділяйте зерно від полови! Від вашого вибору, активності, розуму, від того, як ви не піддаватиметеся на фальсифікації, маніпуляції і підкупи, залежить не лише ваше життя, а й життя ваших дітей і внуків! Маємо здобути цивілізовану Україну, в якій владу обиратимуть чистими методами, а не маніпуляціями і фальшуванням!»

«Звертаюся до здорової частини української нації. Задумайтеся про ваших родичів, які змушені по закордонах горбатитися на іноземців, про ваших дітей, які ще не встигають вступити в інститут, а вже мріють покинути Україну, зрештою, подумайте про себе і голосуйте за тих, у кого вірите!
    Ніхто з так званих “прохідних” не буде виконувати тих обіцянок, які вони перед вами брехливо дають».

Олег Тягнибок - про зазомбованість виборців мантрою «прохідний – непрохідний» - ВО "Свобода"

View: https://www.youtube.com/watch?time_continue=119&v=UcadtDcVTwo

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Юрко НОТОЦО

17. Good man

Good man Обычный человек

Кошулинскому бы в парламент Польши себя попробовать.

18. Юрко НОТОЦО

О,так! Уявляєте,що 1,5 млн.українців,що працюють а Польщі,та прийшли у Варшаві під парламент i зденервували б поляків,почавши викрикувати як то було в Перемишлі...Jeszcze Polska nie zginęła,ale zginąć muśi,jeszce Polak Rusynowi buty czyścić musi!:)))

View: https://www.dailymotion.com/video/x4k2dv2

Останнє редагування: 15 бер 2019
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Юрко НОТОЦО

Завтра,в суботу,16 березня 2019 року в місті Дрогобич о 19.00 відбудеться зустріч з очільником ВО «Свобода» Олегом Тягнибоком – довіреною особою кандидата на пост Президента України Кошулинського Руслана Володимировича.
    О 17.00 зустріч в Новому Роздолі і...відразу до Дрогобича.Нарід юж чекає

upload_2019-3-15_15-34-57.png

20. Юрко НОТОЦО

Останнє редагування: 16 бер 2019
а де твій аватар? :)