Та не знаю - на очі не попадало, а спеціально не шукав. Гордон хлоп твердий, думаю, що він того не попустить
Переглянути вкладення 37851 Ага,десь так і буде...Він буде копАти - Вона буде кОпати! То й побачимо хто-кого закопАє! А Свобода й поможе! Те ж саме нині в США між демократами і республіканцями...вважай між Натаньяху і Трампом! Побачимо ще.Он і Європа вже чухається з тим же самим...
Ага,ага,так,так,ще почнуть кричати: Тягнибок прийди,Бандеру викопуй в Німеції і вези до Львова,бо Беня з Путьою засралися по-вуха і ніяк Київ не поділять! Шутка!
Щоб ви таки знали, у ВВВ на кількість воювавших євреїв було найбільше Героїв, а татари на другому місті. Хто далі - вже не пам'ятаю (українці чи білоруси). Тільки кацапи аж на п'ятому. Королева Великобританії подарила дорогоцінного меча з написом "Самому хороброму єврею" командиру танка Драгунському, який за війну кілька разів горів у танку. Подивуйтеся.
@Silver bullet О,так,так...я також чув,що на кількість торгуючих гебреїв,то найбільше мільйонерів...а потім відразу йдуть наційоналісти з Свободи!
@Silver bullet. Та й лікарів і алхіміків найбільше серед гебрeїв,а Новічок хе-хе, русскіє придумали.От так! Вони ним й Бандеру знищили пирснувши йому в лице.А ви і вони тепер лідерами себе у всьому об'являєте.
Дана тема це що,про те засекречене крутійство з Манафордом і справа Януковича?...Ух-х,сміливо! Навіть не знаю що й сказати.Але... Катрен про свіжих крутіїв Знов возгордилися масони і Світу й України, й писати знову почали Новії Протоколи, як Трамп крутив із Російов, без Клінтонової школи. ...Як Манафорд брехав, а потім все поправив, що все Оце було Свободи потаємні справи... що він усе забув, а потім ще й прогавив. Й пішло-о-о все по-базару - масони таке люблять... а Трамп,як вмастить в-пику, той й губи зашкорублять! Та й Українці у любу погоду, зуміють захистить і Правду і Свободу!
O-o, для пана Берлогсоня,щоб легко му читалось! А на рахунок Свободи,то дотримуюсь старих поглядів,не дивлячись на ті всі нові викрутаси від Гордон і Ко. Сумні і сумнівні затії...Я Свободі вірю!
@ІгорМ О-о,Ігоркові смішно! А мені смішно також,бо як си подумаю,що Москва зробить в день виборів якусь кумедію ,ну там... і юж по виборах і по демократичних розмовах.Отаке! ...Путін також фокуси вміє. Ой! View: https://www.youtube.com/watch?v=lgHYols3x9Y
Я так і поняв, що в усіх наших бідах і негараздах винен Пуйло і Масква. А ми самі правильні, справедливі і чесні.
А Ігорку далі смішно...А шо не може отакеє бути.В день виборів Петрусь виїзджає,а Яник в'їзджає на білому Мерсадесі від Меркельки дослужувати свій старий президентський строк! Шо,не може таке бути? Хе-хе,при такій базарній демократії все може бути,хлопи. Ой...йду спати,а то катреняки всякі так і лізуть до голови.Ігорку,надобраніч!
Яна Федюра з Русланом Кошулинським. 5 год Сьогодні о 22:30 год Руслан Кошулинський в ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі 1+1. Вмикайте!
Ладний хлопак і чесний,головне! От таких слід вибирати до влади...і не обов'язково в президенти тої цілої,вже повністю скорумпованої уКраїни!
Юрко, якщо так кажете, то можете запросити його до Дрогобича на посаду мера От тоді запануєте, шо нє?