"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Чим це Вас так мій земляк зацікавив? )))
    Ну це кому як)))
    ФТОПКУ всі ці праці. Жодна праця не варта того, що розповідали мої земляки-односельці, які пережили війну. А також покоління післявоєнне, яке ще встигло щось почути від своїх батьків-дідів-родичів-сусідів, які були безпосередньо знайомі з учасниками тих подій, а деякі приймали безпосередню участь в тих подіях.
    Навіть передрукувати в "працю" "Лєгєндарний рєйд" щоденник того самого Руднєва виявилися неспойобні. Бо в щоденнику Руднєв дуже чітко описав ху іс Ковпак... Нєльзя портіть облік народного хєроя. Тому для всього радянського союзу, окрім Путивльського району і західних регіонів України, Ковпак звичайно херой. А для путивлян - останній алконавт.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ковпак ковпаком.
    А що Руднєв?

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Буде так,як народ і народності Окраїни Русскай Імпєрії виберуть...Татарлар,так Татарлар.Галичина,Волинь...значить так і буде,бо ніхто нині ніц розумного крім націоналістів і не пропонує тут,щоб бути єдиною,суверенною і незалежною Україною...Якісь Новоросії,Русь,Окраїна,Малоросія,Хазарія якась, обрізана Україна без Криму в оточенні Донбащиною,Лугандонією..."Майори" всякі з грижею в-голові понакручували вже...гольова болить!
    Буде так,як народ моцно ,а не брехуни і дурилки пошепки скажуть! Може ще й цього разу не дадуть народу самому вирішити...ну то єньша справа.Треба бути готовим до всякого! :uanew::bandera::vinsent::vinsent::vinsent:
    КРИМСЬКІ ТАТАРИ

upload_2019-2-24_17-42-39.png

upload_2019-2-24_17-41-3.png
    А може і так, як поділ залізничних доріг підказує...
    upload_2019-2-24_17-46-38.png
    Ой,йой,йой! :facepalm:

4. Юрко НОТОЦО

Польска газета KRESY.PL пише...
    Ukraina: kandydat nacjonalistów będzie prowadzić kampanię prezydencką "metodą banderowską" » Kresy
    Руслан Кошлинський, кандидат у президенти України, висунутий "Свободою" і підтриманий іншими націоналістичними групами за межами Національного корпусу, дав інтерв'ю в якому оголосив про кампанію, що проводилася С.Бандерою
    В інтерв'ю Кошулинського запитали, серед іншого про те, як він хоче реалізувати точку своєї програми про звільнення Криму і Донбасу. На його думку, існує потреба в "максимально потужних" і сучасних збройних силах і програмах зміцнення військово-морського флоту. Кандидат також хоче змінити "формат Нормандії" на "Будапешт", тобто включення США та Великобританії. За словами Кошулинського, "потужна економіка" повинна заповнити державну скарбницю, яка виділить 5 відсотків на армію, ВВП України.

upload_2019-2-24_18-17-16.png

5. Юрко НОТОЦО

О,"русскія майори" вже міни по-хатах українців розносять...сволота,яка хоче вбивать,вбивать,вбивать...і перемагать,а на спустошену земю своїх людей запускати!
    Степана нашого,Бандери на них нема! :vinsent::vinsent::vinsent:
    "Міни російського виробництва розривалися в будинках українців". У штабі операції Об'єднаних сил повідомили про обстріл двох населених пунктів на Донбасі

upload_2019-2-24_18-52-5.png

6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Отож-бо і воно ;)

Сподіваюся, ви знаєте, з яких країн були задіяні юристи в Нюрнберзькому процесі і яких вони були національностей?
    Тим не менше, український націоналізм і українські військові формування часів Другої світової не були названі посібниками нацизму і не були звинувачені в злочинах проти людства.

От і я кажу - нам важко судити. Тим більше, всі папери або під ключем, або знищені КГБ.

А перекрутити факти, тупо обдурити, щось не договорити, а сказати тільке потрібне - на це здатна будь-яка пропаганда.

ЗІ

Скажу більше:
    - якщо новітня історія повернеться до України плечми, то через 50 років в українських школах можуть розказувати про теперішні події на дамбасі, використовуючи документальні матеріали про "Торнадо" і розказуючи, що це такими були всі добробати і ЗСУ.
    І ще будуть показувати ті кіна з Ютубу, де бійці з жовто-блакитними прапорами на камуфляжі на пошті десь в луганській чи донецькій області відправляють додому "трофеї" - від волонтерських передач, до "прихватизованих" у цивільних мотоциклів і телевізорів. І завдяки таким воякам будуть формувати громадську думку про прєвропейський вибір, про майдан і теперішню гідну владу.

А ви берете і кажете...

Останнє редагування: 1 бер 2019
  7. VasMT

Отожбо й воно.
    Але вивчаючи націоналізм я використовував виключно книги, написані саме прихильниками націоналізму і роботами Донцова, Липи, Бандери та багатьох інших.
    Щодо Нюрнберга, то все просто: КПСС теж не був визнаний злочинною партією, інквізицію католицької церкви не визнали, Чорних котів не визнали, режим Хірохіто...
    Тому що суд, Трибунал, розглядав питання виключно по Рейху. От і все. Злочинність інших організацій повинна була визначатись державами, що їх стосується.
    Тому ОУН і не засуджена в Нюрнберзі.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Не думал, что соглашусь, но тут всё верно сказал. Например, Филипп Петен был осуждён верховным судом Франции.

9. ІгорМ

От і маємо, що ОУН і УПА в ситуації, котра склалася в 30-50-х роках, діяли єдино правильно для становлення незалежної України.

• Подобається Подобається x 1
  10. VasMT

Не можу погодитись.
    УПА - партизанський загін. ОУН - партія, яка його організувала. Чи очолила, чи зібрала до купи.
    Мета ОУН - Україна під її керівництвом. Так, незалежної. А чи вільної?

11. ІгорМ

Вільної від чого?

12. VasMT

В контексті.

13. ІгорМ

В контексті - вільної

14. VasMT

В контексті під її керівництвом.

15. ІгорМ

Я вже Юркові казав - націоналісти в принципі не можуть керувати державою. Вони можуть тільки боротися за державу

16. VasMT

Як у замполітів: душа болить, але ні за що не відповідає.

17. ІгорМ

Я не знаю, чи в природі бувають ідейні замполіти - мені такі на очі не попадали.

А от з ідейними бандерівцями я був знайомий, а одного навіть досить добре знав.

18. VasMT

Фанатики і у порошенка є...

19. VasMT

Фанатики і у порошенка є...

20. ІгорМ

Ці фанатики фанатично виконують обіцянки і програму Порошенка? о_О

Може маєте під руками приклад токого фанатика? Покажіть і нам ;)

а де твій аватар? :)