Ну і шо? Ви пропонуєте, щоб я повірив вам тільки тому, що у вас двісті книжок по націоналізму і ви переглянули історію РСДРП і історію НСНРП, і багато-багато чого іншого? І ще й на додачу ви переглянули історію білоруських антибільшовицьких рухів, польських і навіть русскіх Я Карамзіну не вірю, а ви мені свої домисли видаєте за істину @VasMT, трактувати якісь події можна по різному, в залежності від виховання, світогляду і моральних якостей. На мій погляд, у вас в підсвідомості, в БІОСі закладений російський імперіалізм, котрий задає напрямок мислення. Добре це чи зле - не мені судити. Але факт, що ви зараз залишилися без орієнтира беззаперечний. От вами і ковбасить
Ковбасить тих, хто про націоналізм знає тільки те, що він є. Не розуміючи його суті. Прочитайте з десятка два, і почнете хоч щось розуміти. Більшість послуговується гаслами і загальним виглядом, не заглиблюючись в саму суть.
Ігорку,бажання і сенс дискутувати з цим типом повністю пропав,бо по-його,по-казахськи вийде, що в Голодомор українці самі себе й зжерли,націоналісти продають Україну, а в них руці білі-білі! Не бачу сенсу міняти йому BIOS,чи ольгінську материнську плату.Його компютер в-голові вже димить і смердить.Най сам-си го і гасить...московською і махаючи своєю Правдою.Мені вже того не треба. Я пас!
Українські націоналісти, які святкують 125-річчя організації Сокіл, пройшли через Київ. Марш з факелами під гаслом «Марш правильних традицій» був організований з нагоди 125-ї річниці організації «Сокіл», яка зараз є молодіжною партією партії «Свобода». До організаторів приєдналися націоналісти з інших партій - Правий сектор і С14. За даними dsnews.ua, у марші взяли участь 1,5 тис. oсіб. Ulicami Kijowa przeszedł kolejny marsz ukraińskich nacjonalistów [+VIDEO] » Kresy Зібрані сформували колону на Майдані Незалежності і звідти пішли на Площу Перемоги. Проголошувалися націоналістичні гасла: «Наша земля, наші герої», «Україна вище за все», «Де сила,там свобода», «Пам'ятай чужинець, тут господар українець» і т.д. Крім факелів і прапорів були портрети загиблих на Майдані в 2014 р. і на війні в Донбасі. Серед демонстрантів були помічені керівник «Свободи» Олег Тягнибок, голова С14 Євген Карась, депутат Андрій Ільєнко і глава державного агентства з кіномистецтва Пилип Іленко. Нашим зовнішнім ворогом є Москва. Необхідно знищити Московську імперію,і повернути українські території. Українські органи влади, українське законодавство та український дух повинні переважати на них. Але ми повинні перемогти і внутрішнього ворога - олігархів, які руйнують український середній клас, - сказав Тахнибок, процитувавши Голос Правда. View: https://www.youtube.com/watch?time_continue=390&v=_OfEG6BitSw
Ага,гостровокі Соколи ворогів і зрадників видивлєють-сі! View: https://www.youtube.com/watch?v=IyocBqoS1mo
Юрко, ви не грайте вар"ята... Тоті факельні марші не мають нічого спільного з "Соколами" От нашо тоті факели? Коли вони з"явилися в Соколів? Хто їх запровадив? Як ви думаєте?
Та ну? ОУН не партія, ОУН це народний рух, котрий об"єднав національні організації і національно свідомих українців. Про якусь диктатуру знали і шось там можливо розуміли якихось десяток-півтора ідейних керівників ОУН. Та й вони між собою не могли дійти згоди, ділилися, об"єднувалися і знову роз"єднувалися. Ну, це не дивно в таких умовах, в котрих діяла ОУН. А для пересічного українця суть була одна - відродження національної держави на етнічних територіях. А якщо поляки утискають українців, то поляків треба гнати до Польщі, якщо москалі утискають українців - то москалів треба гнати до Московії. Якщо німці утискають українців - то німців треба гнати в Німеччину. Ніхто з ОУН не їхав у Тамбов чи Вроцлав наводити там свої порядки
ОУН - партія соціалістичного напрямку. Яка виросла на принципах і постулатах РСДРП. Большевізм проматір всіх партій початку 20-го століття. Програма ОУН списана з програми большевіков. ОУН була нетерпима до всіх інших національно-визвольних партій і рухів. Знищення УПА Боровця, знищення Фронту Української Революції, знищення Українського Козацтва і ще цілого ряду менш відомих організацій. Не їхали, кажете в Тамбов? А як називається засилання похідних груп на Централюну і Лівобережну Україну?
Тре забути за "від Сяну до Дону" і заспокоїтися і теперішнім тіпа українським націоналістам, і тіпа польським націоналістам і кацапським шовіністам-імперіалістам. Після ДСВ все поділене і тре всім тільки жити в своє задоволення
Правильно. Націоналізм був дитям свого часу. Тоді були модні всякі ізми. Від іспанського до китайського. Їх час минув. Історія показала де їм місце, на якій сміттярці. Знаєте ж, що вдруге, це фарс.