На тих,хто вірить,що Свободу і Незалежність слід виборювати,а не чекати її від чужинських "майорів і прапорщиків" з Казахстану...
До-ре-мі-до-ре-до. Знайома гама? От я про неї знаю, а ви, старче, відбатрачивши двайціть років по забугряндії, про міни не знаєте ніц, хіба з галицької найяскравішої риси, що її мож вкрасти. Рогуль самбірський, одне слово.
Руслан Кошулинський 1 год · П‘ять років тому подвиг Небесної Сотні, патріотів-націоналістів, назавжди відрізав Україну від Московії. Наше ж завдання - знищити ворога остаточно. Помститися за кожного з Героїв. Завершити Революцію Гідності. Дякуємо та пам‘ятаємо. Герої не вмирають. Вмирають вороги.
Кошулинський вважає NewsOne та 112 єдиним джерелом інформації про націоналістів @Юрко НОТОЦО, а чо у Олежика досі нема свого каналу?
А з якої кишені брати гроші на утримання власного каналу? А Канадийська Україна шо,вже всьо,тільки язиком ля-ля,фа-фа? Росія з Венесуели вивезла 20 тон злота і платить Васям-колаборантам за антинаціоналізм.А гебреї теж всі канали оплачували і оплачують г'американшькими грошима.А тут Трампулік на стіну забирає гроші.От і плачуть! А Свободі до кого плакати? Ото ж бо!
Михові то мовте,чей якийсь українечь...А Свобода шо,а Кошулинський шо,гроші якісь мають? То Васьки,тут вкрадуть-там продадуть і юж на Московську має,та й триндить тут як запалений про якусь правду свою срану!
Все роздав дітям.Собі лишив рівно на гробівець і на церемонію.Мені нічого вже не треба,абсолютно.Готовлюсь до відходу,бо таки прогресуючи зле починаю себе почувати. Але як буде організований збір на Свободу, то знайду і на пожертву! Вона вартує того!
Кандидат в Президенти України від партії "СВОБОДА" Для ознайомлення... Націоналісти висунули кандидатом на посаду президента екс-заступника голови Верховної Ради Руслана Кошулинського. Голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок, який двічі неуспішно балотувався, заявив, що не висуватиметься. Руслан Кошулинський: "Кампанію будемо вести бандерівським методом – дійти до кожного"
Просто...взяв принцип за яким буде боротись за президентське крісло,доходячи до душі і серця кожного. От і все! Якщо душа і серце виявляться знову відсутні в багатьох,то буде так,як вже було в Україні...будемо і станемо вже безповоротньо тою...ну тою,о-о-о, Окраїною Московського Ханства,чи Хамства,як си хочете... Галичина зі Свободою піде в інший бік! Така Моя думка..раз мене питаєте!