"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

на лохів

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

На тих,хто вірить,що Свободу і Незалежність слід виборювати,а не чекати її від чужинських "майорів і прапорщиків" з Казахстану...

upload_2019-2-20_10-17-13.png
    upload_2019-2-20_10-2-48.png upload_2019-2-20_10-4-39.png upload_2019-2-20_10-0-26.png

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Борець знайшовся... :)))
    З родини, діду, хоч один у войску був?
    Чи одні лабухи і мусорва?

4. Юрко НОТОЦО

Пішов до-дупи потомок нелюдів і рабів!:bye2:

View: https://www.youtube.com/watch?v=kAmqJKDt3ts

5. VasMT

Значить одні лабухи і мусора.

6. VasMT

До-ре-мі-до-ре-до.
    Знайома гама?
    От я про неї знаю, а ви, старче, відбатрачивши двайціть років по забугряндії, про міни не знаєте ніц, хіба з галицької найяскравішої риси, що її мож вкрасти.
    Рогуль самбірський, одне слово.

7. Юрко НОТОЦО

8. VasMT

Нєк жиє...
    Не даремно його закопали ПОЗА українським сектором в Мюнхені. Аби не смердів.

9. Юрко НОТОЦО

10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Руслан Кошулинський
    1 год ·
    П‘ять років тому подвиг Небесної Сотні, патріотів-націоналістів, назавжди відрізав Україну від Московії. Наше ж завдання - знищити ворога остаточно. Помститися за кожного з Героїв. Завершити Революцію Гідності.

Дякуємо та пам‘ятаємо. Герої не вмирають. Вмирають вороги.

• Подобається Подобається x 1
  11. ІгорМ

12. Юрко НОТОЦО

А з якої кишені брати гроші на утримання власного каналу? А Канадийська Україна шо,вже всьо,тільки язиком ля-ля,фа-фа?
    Росія з Венесуели вивезла 20 тон злота і платить Васям-колаборантам за антинаціоналізм.А гебреї теж всі канали оплачували і оплачують г'американшькими грошима.А тут Трампулік на стіну забирає гроші.От і плачуть!
    А Свободі до кого плакати? Ото ж бо!:preved::cry:

А6 Сон.jpg

Останнє редагування: 21 лют 2019
  13. ІгорМ

Ну то хай пішки колядує, якщо не хоче на канал потратитися... ;)

14. Юрко НОТОЦО

Михові то мовте,чей якийсь українечь...А Свобода шо,а Кошулинський шо,гроші якісь мають? То Васьки,тут вкрадуть-там продадуть і юж на Московську має,та й триндить тут як запалений про якусь правду свою срану!:mocking:

Коломийка1к.png

• Смішно Смішно x 1
  15. ІгорМ

Юрко, може організуйте якісь пожертви для Свободи?

16. Юрко НОТОЦО

Все роздав дітям.Собі лишив рівно на гробівець і на церемонію.Мені нічого вже не треба,абсолютно.Готовлюсь до відходу,бо таки прогресуючи зле починаю себе почувати.
    Але як буде організований збір на Свободу, то знайду і на пожертву! Вона вартує того!
    яяяааар23.jpg

17. Юрко НОТОЦО

18. Юрко НОТОЦО

Кандидат в Президенти України від партії "СВОБОДА"
    Для ознайомлення...
    Націоналісти висунули кандидатом на посаду президента екс-заступника голови Верховної Ради Руслана Кошулинського. Голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок, який двічі неуспішно балотувався, заявив, що не висуватиметься.
    Руслан Кошулинський: "Кампанію будемо вести бандерівським методом – дійти до кожного"

upload_2019-2-22_18-56-54.png

19. ІгорМ

Юрко, я вас вже питав, але ви не відповіли - яке відношення має Кошулинський до бандерівців?

20. Юрко НОТОЦО

Просто...взяв принцип за яким буде боротись за президентське крісло,доходячи до душі і серця кожного. От і все!
    Якщо душа і серце виявляться знову відсутні в багатьох,то буде так,як вже було в Україні...будемо і станемо вже безповоротньо тою...ну тою,о-о-о, Окраїною Московського Ханства,чи Хамства,як си хочете...
    Галичина зі Свободою піде в інший бік! Така Моя думка..раз мене питаєте!:bandera:

!xxzdp.JPG
    443.jpg

а де твій аватар? :)