Наші грядки гуляють по городі, кожен рік в іншому місці. /Звичайно, крім полуниці. Полуницю тоже мульчуємо травою з газонів і з саду/ Малина росте безконтрольно, де сама хоче, на площі десь біля 80 м квадратних. Урожай прекрасний. І для тичної фасолі я в саду зробив з тепличних дуг тіпа юрту, і там завжди росте фасоля. Зразу вирішилася одна з самих нудних проблем - привезти з лісу тички і тичити фасолю
Я колись тусував на дачному .RU Хороший форум, але там була дозволена політика. Весь час у росіян були міжнаціональні тертя зі всіма республіками , а коли стався Євромайдан і війна - я пішов звідтам. Є непоганий київський дачний, там на розмови про політику і релігію табу. Але там в фаворі комерція. Я там тільки читаю, ну і анекдот розказав... во, мій минулий сезон в фотках ( фотки яблука/груші/сливи/вишні-черешні і різних кущів тоже десь є, лєнь шукати...) зі А Юрко бере і каже...
@Юрко НОТОЦО, де ви ходите? Вашу Ірку показують! View: https://www.facebook.com/unp.ukr/videos/2143280105732844/
Браво,браво пані Ірині! Але дала по-дупі всравшомуся хруню Калинцю...і тим,хто зрадили раніше Чорноволу і Руху. Файно сказала і послала бидло до-дупи! Молодець і Браво! Моцна кобіта! Я таких поважаю і люблю,а не Калинців сраних,Вась-дупокрутів і Ромців перестрашених!
Непогано! )Фаріон може бути дуже переконливою. Ясно, що з Порошенко великий український діяч - так собі. Нічого великого нема. Але щось перейняти у когось, приписати собі, скористатись, десь договоритись хоч з чортом, хоч з диаволом заради своєї користі - на це здібності є. Міністр закордонних справ з нього був непоганий. Оце його місто. Але людині з таким барижним менталитетом керувати країною, яка стала на краю прірви - не треба було. А на другий термін поготів.
Ну комуністка ж... Коли всі втікали з партії, Ірина сі встромила в партію КПРС, а тепер сі боре за українську мову.
Мій Світ miysvit.pp.ua/d0-bf-d1-80-d0-be-d0-b1-d0-bb-d0-b5-d0-bc-d0-b0-d0-b7-d0-bb-d0-be-d0-b6-d0-b8-d1-81-d1-8c-d0-b1-d0-b0-d0-bd-d0-b4-d0-b5-d1-80-d0-b0-d1-86-d0-b5-d0-bf-d0-be-d1-82-d0-b5-d0-bd/?fbclid=IwAR3ixcBvPhiaQqE5FDZvwMlNl78fipvHRIhrkd6Fhydic_IVLs4w5fBbDSQ 10.02.2019 АВТОРОМ PIVANOCHKO1@GMAIL.COM ПРОБЛЕМА З “ЛОЖИСЬ, БАНДЕРА”. ЦЕ ПОТЕНЦІЙНІ ЗРАДНИКИ, ЯКІ БУДУТЬ ВІДКРИВАТИ ВОРОТА В КИЇВ, ЯКІ РОЗДАВАТИМУТЬ ЗБРОЮ ДИВЕРСАНТАМ ТА СТРІЛЯТИМУТЬ НАМ В ПОТИЛИЦІ Проблема з “Ложись, Бандера” – це не зовсім про образи чи свинську поведінку. Це більше про національну безпеку. Поліцейські – люди, які мають зброю та монополію на насильство у містах. Повідомляє prefiksblog.co.ua Райвідділки – це і великі склади зброї, і картотеки, і бази різні. В Донецьку і Луганську менти одними з перших радо приймали групи спецназу ГРУ, роздавали зброю привезеному бидлу і самі ставали під прапор вигаданих республік. Ставали, тому що ментально були росіянами, не українцями. Вони всі ще жили в совку, жили міфами про Бандеру, про доблесний уголовний розіск, про Дзержинського, про адін народ. У них не було запобіжного механізму, який змушував би їх опиратися окупантам. Бо вони не вважали їх окупантами. Вони вважали їх своїми, совками по крові і менталітету. І коли я в Києві чую як спецпризначенці кричать Ложись, Бандера, коли я бачу як купа поліцейських святкує День беркуту чи День Радянського карного розшуку, я розумію, що ці люди ментально не на нашому боці. Це потенційні зрадники, які будуть відкривати ворота в Київ, які роздаватимуть зброю диверсантам та стрілятимуть нам в потилиці. І я не довіряю таким людям. І я вважаю, що їм не місце в поліції. Вони не можуть мати право на насильство, вони не можуть легально носити зброю. Хай працюють десь в охоронних фірмах і приватних структурах, але точно не на державній службі і не на охороні громадського українського порядку. Ми знову наступимо на ті самі граблі, але буде вже пізно.
О,сіоністи-екстремісти в Німеччині вже починають бити місцевих націоналістів з правої партії "Альтернатива для Німеччини". Які моцні,йой,йой,йой!Далі напевно за націоналістів України будуть братися і за Свободу...Побачимо! -------------------------------- На двох представників ультраправої партії "Альтернатива для Німеччини" (AfD) напали невідомі в Берліні, коли вони прямували на фільм про Варшавське гетто. Двоє постраждалих отримали удари по обличчю, їм знадобилася медична допомога. Постраждалі звинуватили в нападі лівих екстремістів... Політики AfD регулярно критикують те, як Німеччина згадує про Голокост, а деякі стверджують, що німецьку історію слід переписати, щоб зосередитися на німецьких жертвах. Атака на політику АфД в Бремені минулого місяця спонукала членів партії сказати, що їх переслідують за свої переконання. У Берліні побили ультраправих політиків, які йшли на фільм про Варшавське гетто
О,вже шось сі діє і в Німеччині... У тероризмі і зберіганні зброї звинуватила прокуратура Мюнхена племінника російського пропагандиста Дмитра Кисельова. Отримавший раніше духовний сан резидент Німеччини Сергій Кисельов-молодший заарештований німецькою поліцією і чекає суду в тюрмі От москалі глупі...Та якби спокійно тоді пропустили німців і їх економіку до нафти в Сибір,то б і в Європі були і не зле б нинька жили. А так худоба нев'язана...бидло в лаптях далі,передавши Європу світовому масонству! Все що мали - все просрали, як Вася кальсони... могли б жить десь у Європі, але ж там живуть масони!
Юрій Сиротюк: "Свобода" у Київраді вимагатиме звіту правоохоронців щодо розслідування випадків нападу на Назаренка - ВО "Свобода" Фракція ВО “Свобода” у Київській міській раді вимагатиме публічного звіту правоохоронців щодо стану розслідування випадків нападу на депутата Київради, керівника Солом’янського штабу кандидата в президенти України від ВО “Свобода” Руслана Кошулинського Володимира Назаренка. “Я як керівник фракції “Свобода” заявляю, що ми вимагатимемо публічного звіту керівника Національної поліції, Патрульної поліції в Києві про результати розслідування всіх нападів. Ми порушуватимемо питання щодо публічного звіту правоохоронців на найближчій сесії Київради”, – заявив Юрій Сиротюк. І вірно...І вчасно...І повинно це бути ПОВЧАЛЬНО!
Був на зустрічі виборців з Кошулинським. враження кращі, ніж я думав. Ерудований, компетентний в усіх державних питаннях (як-ніяк колишній заступник голови Верховної Ради), швидко мислить. миттєво реагує на репліки з залу. Чудовий оратор, все говорить по справі, ніякої води. Присутнє почуття гумору, дуже тактовний, вислуховує терпляче навіть довгі нудні питання (один дід читав з аркушу свої накази). Основна частина промови була присвячена обороноздатності, деолігархізації країни, також чимало часу приділив питанню ринку сільскогосподарської землі. Наголошував на тому, що земля - наше основне багатство, ні в якому разі не може бути розпродажу іноземцям. Приводив багато прикладів схем, побудованих олігархами разом з можновладцями, пояснював шкоду для всіх нас, і що треба робити. Приводив приклади вдалого керування мерів Хмельницького, Тернополя. Івано-франківська, які є членами "Свободи". Запитань було не дуже багато. На моє запитання щодо скорочення каденції депутатів та президента, підтвердив, що партія виступає за чотирирічну каденцію, а не 5 років. як зараз. Після його промови виступив голова обласного осередку партії, він наголосив на тому, що не варто сильно довіряти соціології. Так, в 2012 році соціологи не передбачали проходу "Свободи" в парламент, але партія отримала 10,42% голосів. А екзитполи показували біля 13%. Але Охендовський "добре вміє рахувати", тому регіонали вкрали біля 2,5% голосів. Але вони не можуть вкрасти занадто багато. Тому треба йти та голосувати, а якщо явка невелика, то махлювати з голосами легше. Взагалі, враження дуже позитивні. В українців давно не було такого шанса вибрати чесну, відкриту людину. © Alexander Cherkashyn (Київ)
"Єдиний вибір українців - обрати сильну національну владу, яка, найнявшись на роботу до свого народу, працюватиме на його добробут: впровадить воєнний податок із олігархів, встановить великі податки для великого бізнесу, поверне 154 мільярди доларів, виведені з України в офшори, націоналізує ворожий бізнес, встановить справедливі тарифи і врешті ліквідує олігархію. Вихід із кризи є. Не вистачає тільки совісного управлінця." Із ФБ Кошулинського за 20 грудня 2018. І на кого це розраховано?