"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Наші грядки гуляють по городі, кожен рік в іншому місці. /Звичайно, крім полуниці. Полуницю тоже мульчуємо травою з газонів і з саду/

Малина росте безконтрольно, де сама хоче, на площі десь біля 80 м квадратних. Урожай прекрасний.

І для тичної фасолі я в саду зробив з тепличних дуг тіпа юрту, і там завжди росте фасоля. Зразу вирішилася одна з самих нудних проблем - привезти з лісу тички і тичити фасолю ;)

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. ІгорМ

Я колись тусував на дачному .RU

Хороший форум, але там була дозволена політика. Весь час у росіян були міжнаціональні тертя зі всіма республіками , а коли стався Євромайдан і війна - я пішов звідтам.

Є непоганий київський дачний, там на розмови про політику і релігію табу. Але там в фаворі комерція. Я там тільки читаю, ну і анекдот розказав... ;)

во, мій минулий сезон в фотках ( фотки яблука/груші/сливи/вишні-черешні і різних кущів тоже десь є, лєнь шукати...)
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

зі

А Юрко бере і каже... ;)[​IMG]

Останнє редагування: 10 лют 2019
    • Подобається Подобається x 3
  4. ІгорМ

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Браво,браво пані Ірині! Але дала по-дупі всравшомуся хруню Калинцю...і тим,хто зрадили раніше Чорноволу і Руху. Файно сказала і послала бидло до-дупи!
    Молодець і Браво! Моцна кобіта! Я таких поважаю і люблю,а не Калинців сраних,Вась-дупокрутів і Ромців перестрашених! :aggressive:
    00000kkВ.jpg

upload_2019-2-10_23-37-46.png

Останнє редагування: 10 лют 2019
    • Смішно Смішно x 1
  6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Непогано! )Фаріон може бути дуже переконливою.
    Ясно, що з Порошенко великий український діяч - так собі. Нічого великого нема. Але щось перейняти у когось, приписати собі, скористатись, десь договоритись хоч з чортом, хоч з диаволом заради своєї користі - на це здібності є.
    Міністр закордонних справ з нього був непоганий. Оце його місто.
    Але людині з таким барижним менталитетом керувати країною, яка стала на краю прірви - не треба було. А на другий термін поготів.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну комуністка ж... Коли всі втікали з партії, Ірина сі встромила в партію КПРС, а тепер сі боре за українську мову.:)))

8. Юрко НОТОЦО

Свобода і націоналісти,браво! Так стояти за Націю!:hi::vinsent::vinsent::vinsent::aggressive:

zz4k1.jpg

9. Юрко НОТОЦО

10. Юрко НОТОЦО

Мій Світ
    miysvit.pp.ua/d0-bf-d1-80-d0-be-d0-b1-d0-bb-d0-b5-d0-bc-d0-b0-d0-b7-d0-bb-d0-be-d0-b6-d0-b8-d1-81-d1-8c-d0-b1-d0-b0-d0-bd-d0-b4-d0-b5-d1-80-d0-b0-d1-86-d0-b5-d0-bf-d0-be-d1-82-d0-b5-d0-bd/?fbclid=IwAR3ixcBvPhiaQqE5FDZvwMlNl78fipvHRIhrkd6Fhydic_IVLs4w5fBbDSQ
    10.02.2019 АВТОРОМ PIVANOCHKO1@GMAIL.COM
    ПРОБЛЕМА З “ЛОЖИСЬ, БАНДЕРА”. ЦЕ ПОТЕНЦІЙНІ ЗРАДНИКИ, ЯКІ БУДУТЬ ВІДКРИВАТИ ВОРОТА В КИЇВ, ЯКІ РОЗДАВАТИМУТЬ ЗБРОЮ ДИВЕРСАНТАМ ТА СТРІЛЯТИМУТЬ НАМ В ПОТИЛИЦІ
    Проблема з “Ложись, Бандера” – це не зовсім про образи чи свинську поведінку.
    Це більше про національну безпеку.
    Поліцейські – люди, які мають зброю та монополію на насильство у містах.
    Повідомляє prefiksblog.co.ua
    Райвідділки – це і великі склади зброї, і картотеки, і бази різні.
    В Донецьку і Луганську менти одними з перших радо приймали групи спецназу ГРУ, роздавали зброю привезеному бидлу і самі ставали під прапор вигаданих республік.
    Ставали, тому що ментально були росіянами, не українцями. Вони всі ще жили в совку, жили міфами про Бандеру, про доблесний уголовний розіск, про Дзержинського, про адін народ.
    У них не було запобіжного механізму, який змушував би їх опиратися окупантам. Бо вони не вважали їх окупантами. Вони вважали їх своїми, совками по крові і менталітету.
    І коли я в Києві чую як спецпризначенці кричать Ложись, Бандера, коли я бачу як купа поліцейських святкує День беркуту чи День Радянського карного розшуку, я розумію, що ці люди ментально не на нашому боці. Це потенційні зрадники, які будуть відкривати ворота в Київ, які роздаватимуть зброю диверсантам та стрілятимуть нам в потилиці.
    І я не довіряю таким людям. І я вважаю, що їм не місце в поліції. Вони не можуть мати право на насильство, вони не можуть легально носити зброю.
    Хай працюють десь в охоронних фірмах і приватних структурах, але точно не на державній службі і не на охороні громадського українського порядку.
    Ми знову наступимо на ті самі граблі, але буде вже пізно.

upload_2019-2-11_0-35-33.png

Останнє редагування: 11 лют 2019
  11. ІгорМ

Для тих, хто ратує за державну мову
    Тоді прошу

12. Юрко НОТОЦО

О,сіоністи-екстремісти в Німеччині вже починають бити місцевих націоналістів з правої партії "Альтернатива для Німеччини".
    Які моцні,йой,йой,йой!Далі напевно за націоналістів України будуть братися і за Свободу...Побачимо!:cry:
    --------------------------------
    На двох представників ультраправої партії "Альтернатива для Німеччини" (AfD) напали невідомі в Берліні, коли вони прямували на фільм про Варшавське гетто.
    Двоє постраждалих отримали удари по обличчю, їм знадобилася медична допомога. Постраждалі звинуватили в нападі лівих екстремістів...
    Політики AfD регулярно критикують те, як Німеччина згадує про Голокост, а деякі стверджують, що німецьку історію слід переписати, щоб зосередитися на німецьких жертвах.
    Атака на політику АфД в Бремені минулого місяця спонукала членів партії сказати, що їх переслідують за свої переконання.
    У Берліні побили ультраправих політиків, які йшли на фільм про Варшавське гетто

upload_2019-2-11_16-36-1.png upload_2019-2-11_16-37-0.png upload_2019-2-11_16-38-8.png

13. Юрко НОТОЦО

14. Юрко НОТОЦО

000aвx7в.jpg

15. Юрко НОТОЦО

О,вже шось сі діє і в Німеччині...
    У тероризмі і зберіганні зброї звинуватила прокуратура Мюнхена племінника російського пропагандиста Дмитра Кисельова. Отримавший раніше духовний сан резидент Німеччини Сергій Кисельов-молодший заарештований німецькою поліцією і чекає суду в тюрмі

upload_2019-2-12_22-37-24.png
    От москалі глупі...Та якби спокійно тоді пропустили німців і їх економіку до нафти в Сибір,то б і в Європі були і не зле б нинька жили. А так худоба нев'язана...бидло в лаптях далі,передавши Європу світовому масонству!:fool:
    Все що мали - все просрали,
    як Вася кальсони...
    могли б жить десь у Європі,
    але ж там живуть масони!

Останнє редагування: 12 лют 2019
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Юрко НОТОЦО

upload_2019-2-13_0-42-53.png

17. Юрко НОТОЦО

Юрій Сиротюк: "Свобода" у Київраді вимагатиме звіту правоохоронців щодо розслідування випадків нападу на Назаренка - ВО "Свобода"
    Фракція ВО “Свобода” у Київській міській раді вимагатиме публічного звіту правоохоронців щодо стану розслідування випадків нападу на депутата Київради, керівника Солом’янського штабу кандидата в президенти України від ВО “Свобода” Руслана Кошулинського Володимира Назаренка.
    “Я як керівник фракції “Свобода” заявляю, що ми вимагатимемо публічного звіту керівника Національної поліції, Патрульної поліції в Києві про результати розслідування всіх нападів. Ми порушуватимемо питання щодо публічного звіту правоохоронців на найближчій сесії Київради”, – заявив Юрій Сиротюк.
    І вірно...І вчасно...І повинно це бути ПОВЧАЛЬНО! :bandera::bandera::bandera:

upload_2019-2-13_19-35-9.png

upload_2019-2-13_20-12-43.png

Вкладення:

Останнє редагування: 13 лют 2019
  18. Юрко НОТОЦО

Був на зустрічі виборців з Кошулинським. враження кращі, ніж я думав.
    Ерудований, компетентний в усіх державних питаннях (як-ніяк колишній заступник голови Верховної Ради), швидко мислить. миттєво реагує на репліки з залу. Чудовий оратор, все говорить по справі, ніякої води.
    Присутнє почуття гумору, дуже тактовний, вислуховує терпляче навіть довгі нудні питання (один дід читав з аркушу свої накази). Основна частина промови була присвячена обороноздатності, деолігархізації країни, також чимало часу приділив питанню ринку сільскогосподарської землі. Наголошував на тому, що земля - наше основне багатство, ні в якому разі не може бути розпродажу іноземцям. Приводив багато прикладів схем, побудованих олігархами разом з можновладцями, пояснював шкоду для всіх нас, і що треба робити. Приводив приклади вдалого керування мерів Хмельницького, Тернополя. Івано-франківська, які є членами "Свободи".
    Запитань було не дуже багато. На моє запитання щодо скорочення каденції депутатів та президента, підтвердив, що партія виступає за чотирирічну каденцію, а не 5 років. як зараз.
    Після його промови виступив голова обласного осередку партії, він наголосив на тому, що не варто сильно довіряти соціології. Так, в 2012 році соціологи не передбачали проходу "Свободи" в парламент, але партія отримала 10,42% голосів. А екзитполи показували біля 13%. Але Охендовський "добре вміє рахувати", тому регіонали вкрали біля 2,5% голосів. Але вони не можуть вкрасти занадто багато. Тому треба йти та голосувати, а якщо явка невелика, то махлювати з голосами легше. Взагалі, враження дуже позитивні. В українців давно не було такого шанса вибрати чесну, відкриту людину.
    © Alexander Cherkashyn (Київ)
    upload_2019-2-19_21-55-44.png

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ерудований, компетентний і швидко мислить... Це на фоні тупого націоналістичного збіговиська.

20. iso

iso Well-Known Member

"Єдиний вибір українців - обрати сильну національну владу, яка, найнявшись на роботу до свого народу, працюватиме на його добробут: впровадить воєнний податок із олігархів, встановить великі податки для великого бізнесу, поверне 154 мільярди доларів, виведені з України в офшори, націоналізує ворожий бізнес, встановить справедливі тарифи і врешті ліквідує олігархію. Вихід із кризи є. Не вистачає тільки совісного управлінця."
    Із ФБ Кошулинського за 20 грудня 2018.
    І на кого це розраховано?:dntknw:

а де твій аватар? :)