@Юрко НОТОЦО, будь ласка, ходіть сюда, бо маю до вас просьбу. На мене тиснуть якимось Коханівським. Шо то за йден? Може маєте яку стару катрену про нього?
Чув єм про такого...файний та моцний хлоп і патрійота.А шо там сі стало? Народився 25 травня 1971 року в Приазовському (Запорізька область). 2011 — отримав вищу освіту за спеціальністю «економіка». 2004 — розпочав активну політичну та громадську діяльність. Брав участь у Помаранчевій революції. У повторному другому турі президентських виборів 2004 року був головою виборчої комісії в Єнакієвому. 2006 року — організатор акцій з вшанування річниці Помаранчевої революції. 2007 — на Майдані Незалежності запалив ватру на честь Дня народження Романа Шухевича. 2008 — організував успішний страйк на заводі «Генератор» у ході якого близько 500 працівників вийшли до Солом'янської РДА Києва з вимогою виплатити заробітну плату. Цього ж року розбив пам'ятник Петровському. 2009 — пошкодив пам'ятник Леніну на Бесарабській площі в Києві. 2010 — активний учасник Податкового майдану. 2011 — бере участь у створенні та очолює Комітет визволення політв'язнів. Вступає до лав ОУН. 19 серпня 2015 — на першому з'їзді Добровольчого руху «ОУН» обраний головою. Організовував напади на російські банки та зупинив Ходу Московського патріархату влітку 2016 року. 14 червня 2018 — на четвертому з'їзді Добровольчого руху «ОУН» проголосив намір балотуватися на посаду Президента України на президентських виборах 2019 року. То старе... Лідер українських націоналістів пригрозив знищити Росію
Юрко, ви шо - думаєте, шо я з Вікою не колєґую? Я сі питаю про секретні матеріали, бо ви там коло Свободи ближче.
Ніц не знаю...але інтересно. Може го пхають нам міністра оборони президенту Кошулинському? А шо,моцний хлоп!
Ой,так Васильку так. Нового Шухевича нині важко буде знайти.Тому й шукають найміцнішого серед тих що є.
Бідна Армія. То алкаша дали рибнадзоровського, то мусора дали одного, потім другого, тепер сволотівця тулять... Дайте звичайного військового, безпартійного і позаполітичного...
Ой так,так...І Прокуратура бідна,і Верховний суд,і Служба безпеки...Замудрені наобіцявши,замудрувались.Хтось мусить то-гівно виносити з хати.Тому й отак шукають чесних і з совістю,бо...Юльки,Бєні і клоуни Зєлєні задовбали вже! Тому й отак! Україну треба БУДУВАТИ(!),а не відбудовувати.
От,зустрів в інтернеті.Навіть добре не знаю,хоча чув,хто то Семенихін,але бачу довіру до нього з боку інших людей,тому й підтримую цю революційно-спокійну і національно налаштовану команду Кошулинського.
А шо,моцну команду може зібрати Кошулинський... Інтересно,хто б потягнув крісло Прокурора,чесного і справедливого?!
Як Дмитро Вітовський (1887–1919),очільник по військових справах в ЗУНР, член Головної Управи Української радикальної партії (УРП), сотник УСС, один із керівників Листопадового чину 1918 року. Перший уряд ЗУНР | Збруч
Не був Вітовський замполітом. Командир сотні (сотник), і міністр оборони (командир ЗС ЗУНР). Тому не до порівняння...
Тупо і безграмотно Вам,пануньцю Васильку,про-совіцькому військовому,та ще нинька щось там стверджувати і порівнювати патріотичних національно свідомих жовнірів,що з 1918,а чи то з 1940-х років з тими нинішніми,таки національно-свідомими вояками.То так ги-би оповідати мені Вам шось про те,як то вкрасти міну яку і продати ї на Кубані,а чи то те вугілля з Донбасу,яке Рос'я продає Польщі,ги-ги-ги...Та то не до оповідання.А нинішні націо-республіканці знають,як про то оповісти людям, та з тим боротись! Шось Василю,Ви в тому-всьому та не доганяєте,або шпійон якийсь.
Руслан Кошулинський 49 хв. · Сьогодні Центрвиборчком зареєстрував мене кандидатом у Президенти України. Тож рушаємо, товариство! Твердо, сміло, впевнено - до перемоги!
Того ту нема! То був,е-е...Ігор Мірошниченко. Слабий яко бандерівець був...більше про нього ніц не було чути.Буває... View: https://www.youtube.com/watch?v=r4wIY0hOuiQ
Точно, Мірошниченко! То иоже його тоже десь пристройте, в який-небудь "Комітет скривджених і ослаблених чоловіків", га?