"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Снимокhgffa.jpg 000rkjh.jpg Снимокhgff.jpg

Останнє редагування: 3 гру 2018
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Юрко НОТОЦО, дивітьсі, шо тотой Кошулинський пропонує - хоче копати протоку з Азовського моря через затоку Сиваш та Перекопський перешийок у Чорне море!!!

Шляк би їх трафиф, мало того, шо наші предки викопали Чорне море, то тепер ще й протоки кажуть копати...
    Як ви на тото дивитесі? Може ну його, тотого Кошулинського, до холєри, га?

Руслан Кошулинський
    1 год ·
    Москва фактично перекрила Керченську протоку для проходу українських кораблів. Наші порти Маріуполь, Бердянськ та Генічеськ - перед загрозою закриття. Шалені збитки промисловості України, величезна втрата робочих місць і торжество Кремля.

Вихід є - побудувати Азово-Чорноморську протоку з Азовського моря через затоку Сиваш та Перекопський перешийок у Чорне море.

Щоби зробити можливим альтернативний прохід для суден, необхідно створити канал завширки 115 метрів і завглибшки 12 метрів. За оцінкою фахівців, на це необхідно близько $1 мільярда.

Яка нам з того користь?

По-перше, путінський міст за 10 млрд доларів стане взагалі непотрібним.

По-друге, шлях з азовських портів до Одеси скоротиться в 10 разів - з 1000 км до 100 км. А це суттєва економія в транспортуванні!

По-третє: диктат Москви в Азовському морі припиниться, а Україна зможе побудувати там власні військові бази.

• Смішно Смішно x 1
  3. Юрко НОТОЦО

Йой,Ігорку,я за протоку! Так си недавно теж подібно м подумав. Най би відтяли той зварйований Крим начисто від України і най би носили си воду відрами тим Керченським мостом.Нам треба вже троха спокою.Крим то глобальна проблєма...най си Рос'я з Турками мастять з тим голову,о-о.:scratch_one-s_head:

• Смішно Смішно x 1
  4. ІгорМ

Ну то голосуємо за Кошулинського, а навесну берем рискалі та й підемо копати ту протоку. То не така і складна робота - копати ;)

• Подобається Подобається x 1
  5. Юрко НОТОЦО

Та так,так...Пару хлопів з рискалєма,що до Польщі ще не поїхали,два-три екскаватори...і юж по-войні тій.І взагалі Дніпро в сторону Одеси перенаправити,о-о...най си холєрники пливають в морі!:yahoo:

upload_2018-12-4_12-16-49.png

• Смішно Смішно x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:facepalm:

• Смішно Смішно x 1
  7. Юрко НОТОЦО

upload_2018-12-4_12-27-26.png
    000000рррв.jpg

8. Юрко НОТОЦО

Антін Мухарський: "Я вважаю, що Руслан Кошулинський — гарна кандидатура на посаду Президента" (відео)
    Український письменник, актор і телеведучий Антін Мухарський підтримав кандидатуру Руслана Кошулинського на посаду Президента України.
    upload_2018-12-4_21-46-29.png
    “Руслан Кошулинський був депутатом одного зі скликань Верховної Ради України. Я знаю його особисто. Мені подобається у Кошулинському його поміркованість, щира вдача, інтелектуальна підкованість, прекрасне почуття гумору. У Руслана Кошулинського є військовий досвід: він служив на фронті. Те, що націоналісти висунули єдину кандидатуру — це велика перемога. Кошулинського не підтримали лише у “Національному корпусі”, й я не говоритиму своїх суб’єктивних роздумів, чому так сталося. Але все ж Кошулинський — це гарна кандидатура від націоналістичного крила”, — зазначив Мухарський.

View: https://www.facebook.com/larysa.lavrenchuk/videos/2222800244420951/?t=114

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Де? І коли?

10. Юрко НОТОЦО

Я також служив 1-рік в військовому оркестрі в танковій дивізії на Житомирщині після інституту і теж якийсь досвід є...був на військових навчаннях з машингвером разом з Залізною дивізією на Яворівському полігоні в 1972 -му.Так що,військового досвіду Кошулинському ,яко Президентові буде доста.А на Міністра оборони,о-о...Треба буде якогось такого,як Шухевич знайти проти тої дичі на-сході.То юж не проблема.Україншька Канада поможе!

11. ІгорМ

О, згадався один тутейший форумчанин. Він родом зі Львова, а зараз в Канаді і пише про любов і патріотизм до неї ВЕЛИКИМИ буквами :)
    Забув, як же його кличка... :scratch_one-s_head:

То він точно поможе, ви правду кажете ;)

12. iso

iso Well-Known Member

Але ж пане Юрку. Не той тепер Миргород...:sad:
    "Наприклад, на Донбасі кількість тих, хто не проміняє особисті права і свободи на матеріальні статки дорівнює 74% (опитування проводили на підконтрольній Україні території Луганської і Донецької областей). І навпаки, на Заході порівняно більше респондентів згодні покращити своє матеріальне становище, відмовившись від особистих прав (30% - проти 28% на Півдні, 26% на Сході, 17% у Центрі і 11% на Донбасі)
    Новини ZAXID.NET"

13. Юрко НОТОЦО

Йой,пане ISO...та я то про галичан теж деколи пережартовую часом...Навіть жона з дітьми часом мовлять,що не тре було з гАмерики вертатись в такий час,але ті що мають власне житло в Україні гадають же то так є легко з добробутом і житлом у всіх по гАмериці/Канаді.Так є і в тих патріотів з Донбасу,хто має ціле непошкоджене власне житло в якому можна якось в спокої та нормально жити/переживати. Ото і є той матеріальний патріотизм,як в галичан! :thank_you:

Останнє редагування: 5 гру 2018
  14. ІгорМ

Можна на цю статистику і уважніше подивитися ;)
    Мешканці західних областей найбільше цінують свободу і порядок DailyLviv.com
    Тобто, західняки не переймаються особистими правами і свободами поки вони в них є. Дбають за добробут, пильнують хату і господарку.
    А як тільки якась загроза - зразу забувши про статки, за свої гроші навантаживши в машину запасу продуктів і одягу для себе і того хлопця, ніч їдуть до Києва і на ранок вже палять власні запаски під Радою. І ніхто не чекає якоїсь віддяки.

Приклад - три Майдани ;)

15. Юрко НОТОЦО

Так було,так є,але...чи так завше буде?:mocking:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. ІгорМ

Буде.

Бо западенцю крикнути "Банду геть!" як меду лизьнути ;)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

І полізли кремлівські цитати.
    Кошулинський на патріотично українському каналі імені Степана Бандери:

:))):))):)))

18. Юрко НОТОЦО

А шо,хіба не так? Так,так! Он і євро-бляхарі свої авта вже вивозять і повертають в гЕвропу назад з України ,та залишають біля кордону на чужій території.Економічно їх розтаможка дорога і накладна для українського малого бизнесу.Тому й вказує на це Кошулинський.І як та на чому возити продукцію туди-сюди? Хіба Запорожцями!
    :cry::cry::cry:

Останнє редагування: 6 гру 2018
  19. iso

iso Well-Known Member

А як тільки є можливість особисто для себе щось виторгувати - то готові продати свої права і свободи? Це не я - це статистика;)

20. Юрко НОТОЦО

Ігорку,йой!А дивіть сі,шо сі робить.Канадийці в'очка протирають...
    Україна придбає канадські снайперські гвинтівки

а де твій аватар? :)