Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! А что если по пояс в землю закопать и бронзой облить? :borat: (Анекдот) Додано через 1 хвилину Там нас еще болшье Единственное где нас нет то на "рідних селах". И то "зеленый туризм "осваиваем понемногу.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Ви цей допис неправильно зрозуміли! жодного твердження про переваги однієї мови над іншою - воно не несе, а лише висловлює відчай стосовно Вашого хибного визначення про рідну мову.....
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Ну звісно ж, вікіпедія.РУ. Дуже поважне джерело. :bazar: А ви не намагались до бібліотеки сходити, по архівам поритись, рідкісні книжки дістати,? Чомусь знаю, що відповідь буде негативною. А скопіювати пару рядочків з інету може і людина без вищої освіти . Принаймні, це по-перше. Махно хоч пристойно писати вмів. А по-друге, не перевелись ще ідеалісти на Україні. Ось тільки не знаю, радіти з цього чи журитись через це?
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Дозвольте вже мені вирішувати, хибне воно чи ні. Проффесор філософії знайшовся ) - ось, бачите смайлік?)
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! ...ніііііі....ну це не праааааавильний підхід.....а якщо, доприкладу, ви почнете власні визначення теорії відності давати, не звертаючи увагу на правильне її визначення, дане засновником теорії Ейнштейном - то також будете себе і оточуючих переконувати в правильності своїх висновків, і в хибності Ейнштейна?
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! 1. кожен з них боровся ЗА СВОЮ ВЛАСНУ владу... ви забуваєте, що це був за час... 2. коли борешся за владу — малюєш в уяві майбутню перемогу і майбутню систему... в махна вона мало з українським мала спільного... "або люблять, або бояться"?... чи не з махна робили селяни божество?... 3. комуністи нікому не мситилися, вони знищували усіх, хто не був комуністом, спочатку використавши.... махно продемонстрував свою недалекоглядність... 4. тачанки придумали на кілька років раніше, ще до "появи махна"... знайду цитату — наведу...
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Ну по-перше, що б Україна стала "територією панування українців" треба, щоб українці почали працювати над умінням панувати, бо наразі вона нагадує "ареал поширення українців". А не передоручати це безлічі "народних обранців", про котрих казатимуть "ах, як вони нас підманули". Про спілкування російською в Європі - я відпочиваю в Болгарії і більшу частину відпустки вживаю власне російську, поза як української наразі болгари не знають, а англійською нажаль володіють далеко не всі. То ж знання російської в Європі зовсім не зайве. Я не говорю про ситуації "принципового" вживання російської.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Саме більш менш свіже не ржаве від совкового накипу то якраз у вікіпедіїhttp://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%85%D0%BD%D0%BE_%D0%9D%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80 там власне і література показана звідки такі ідеї...от мені вже стало цікаве чим вам той Махно так потрафив, шо ви його так оберігаєте...Ви часом не родичка його по пробабценій лінії... Ну і на фінал, ніколи в житті не погоджусє з тезою, шо Махно був ідеалістом, бо був скоріше по моді тих років матеріолістом чи соціалістом, але вже після перемоги над тими хто ше міг розумом рішати питання, а не наганом...а по суті в історії він залишився Батьком Української Анархії...
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Vasili,ви вже тут?А зараз таке вино пив.І по ТВ показували Чернівці.Чесно,трохи не заплакав
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! А ви хоча б одну книжечку з отого всього перечитайте. Бо для глибокого розуміння діяльності Махна інформації у вікіпедії замало. Жодного змістовного доказу, окрім ваших емоцій, я не побачила. Розмову з вами вважаю закінченою. І маленька порада: повчіться у пана пупера вести історичні розмови.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Дякую за щирість друзі, мене то теж тішить, auss gruss der czernowitz!:borat: Додано через 17 хвилин Та взагалі про цю постать мало достовірної інформації, часи часто змінювались а з ними і політичні режими...Але мав нагоду ознайомитись з працею Черний Гелій. Нестор Махно — основоположник маневрової війни, мені, тут Махно з"явився як хитрий та голодний до крові большевик... Кстаті ви хоч один правдивий факт навели, ні то маєте від мене вимагати якихось фактів історичних, я вам каже Махно не заслуговує у мене поваги, хлоп він...
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]За кого ви голосуватимете?[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]БЮТ [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]114 [42.7%] [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]“НУ-НС” [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]44 [16.5%] [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ВО “Свобода” [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]40 [15.0%] [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]І[/FONT][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [*][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Партію регіонів [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]24 [9.0%] [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]КПУ [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]6 [2.2%] [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]СПУ [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]2 [0.7%] [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Блок Литвина [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]5 [1.9%] [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ПСПУ [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]2 [0.7%] [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Іншу політичну силу [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]4 [1.5%] [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Проти всіх [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]26 [9.7%] [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT] Опитування в газеті "Високий замок" http://www.wz.lviv.ua/opyt.php
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Я знаю, шановний Levandivko, що ви цей допис видалите... Але не можу змовчати: людина, яка ділить людей на хлопів та нехлопів, не варта ніякої поваги. Це логіка слабких. Фух, виговорилась. Теперь видаляйте.