"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

@Юрко НОТОЦО, ви вже почали гомосексуалів цитувати? Що ж то чекати від вас далі?

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Шо,Де,Коли? А-а-а...Йой,а я думав же Ви Свідєтєль Єгови,а Ви..Ви..Ой,homo...homo sapiens якийсь,якого я цитую,і якого маю за павука анти...анти-наційоналістичного,повзаючого під різними масками по-релігіям Масковскага патріархата Малоросії,чи что? :haha:

upload_2018-11-23_16-26-49.png upload_2018-11-23_16-53-4.png

Останнє редагування: 23 лис 2018
  3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ось... бачите, що таке націоналізм? Це брехня на всіх, хто не з націоналістами різних кольорів - від червоного до фіолетового.
    Все не покажу, бо ще погано стане. Навіщо мені жертви?

4. Юрко НОТОЦО

5. Юрко НОТОЦО

Серйозний і моцний національним духом той Андрій Білецький,я сі так дивлю...Починаємо знайомитись!

Партія "Національний Корпус"
    4 год ·
    Андрій Білецький – найпопулярніший політик в націоналістичному середовищі, – прес-секретар Нацкорпусу

Рішення не підтримати Руслана Кошулинського як «єдиного кандидата від націоналістичних сил» не було прийнято Нацкорпусом спонтанно – це наслідок низки некоректних вчинків партнерів щодо Нацкорпусу. Про це в коментарі телеканалу «Еспресо» сказав керівник прес-служби партії Роман Чернышев.

«Починаючи з 14 жовтня, коли Олег Тягнибок озвучив «пропозицію» щодо висунення Кошулинського, що насправді була ультиматумом для інших підписантів Маніфесту, – ця кандидатура не обговорювалася, зокрема, з Національним Корпусом заздалегідь, і при цьому була винесена на загал. Другий некоректний епізод – підписання 19 листопада іншими учасниками Маніфесту згоди на балотування Кошулинського знову без обговорення питання з Національним Корпусом», - пояснив Чернишев.

За його словами, за цих обставин не діє проста арифметика – «якщо підписали п’ять організацій, то шоста повинна підписати автоматично», хоча б тому, що кількісний склад членів Нацкорпусу, його прихильників та активістів різноманітних організацій Азовського руху складає більшість серед взагалі всіх партій та організацій націоналістичного спрямування.

Також представник Нацкорпусу зауважив, що рішення партії не має стосунку до політика Руслана Кошулинського особисто – мова йде про питання процедури та порядності, які не були дотримані партнерами НК.

«Ми впевнені, що лідер Нацкорпусу Андрій Білецький є більш популярний в націоналістичному середовищі, більш відомий та авторитетний на сьогодні як завдяки своїм діям на фронті, так і створенням великого нового націоналістичного руху загалом. Тому Національний Корпус вважає, що Білецький на сьогодні більш заслуговує бути єдиним кандидатом від націоналістичних сил», – зазначив керівник прес-служби НК.

--------------
    - Партія "Національний Корпус"

44261233_341440269942112_5159835153769431040_o.jpg

• Тупо Тупо x 1
  6. Юрко НОТОЦО

• Тупо Тупо x 1
  7. Юрко НОТОЦО

O-o...
    Лідер Партія "Національний Корпус" Андрій Білецький прокоментував рішення уряду про створення Міністерства у справах ветеранів:
    "Колективними зусиллями вдалося дотиснути створення Міністерства у справах ветеранів. Воно таки буде. Питання вносять до бюджету. А це означає, що вже з наступного року людині, яка відвоювала, не потрібно буде для вирішення елементарних питань оббивати пороги 22-х різних установ і принижуватися перед десятками бюрократів".
    Впевнений,що і Свободівці підтримують Національний Корпус і ці значні зміни в українській політиці! :bandera::uanew: :bandera:
    Снимокhgff.jpg
    Помаленьку,хлопи, помаленьку,але Разом... і з Правим Сектором також.

View: https://www.youtube.com/watch?v=VeTtyqA7pzM

Останнє редагування: 24 лис 2018
  8. Юрко НОТОЦО

9. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Юрко НОТОЦО, ви чо вже почали за якогось Білецького агітувати? о_О :ireful1:

Договорилися ж за Кошулинського, а самі тепер скачете туда-сюда... Чи вам вже наперед шось дали? /бо гречаної каші так ще і не дали.../

10. Юрко НОТОЦО

Хлопе,чого скачеш до діда? Я сі з Тобов чи з Васею про шось домовлявся? Кошулинський файний хлоп.Але на таких як Ви з Садовим демократів,обсираючих помаленьку та й собі на-користь і Тягнибока,і Фаріон і всю Свободу вкупі...то й мусить бути моцніший, і то набагато більше.А то вас україншьких самопомічників послухати,то й будемо ходити під Польщею,під Росією і під Мадярами! А ху-ху не хо-хо?! Ото ж на нині!А завтра підключиться і Свобода,і Правий сектор ...і інші.Та й ви,лохи...самогонщики-базіки також!:fu:

View: https://www.facebook.com/ukrainepablicua/videos/735171920156395/?t=28

000000 7 Грозу.jpg

Останнє редагування: 25 лис 2018
  11. ІгорМ

Та ціхо, не кіпішуйте...
    Я з Садовим бавлюся, бо мені так зверху сказали робити /во, блін, я вже говору чисто як Комунарець :))) /

А голосувати буду поки шо за Кошулинського.
    Йду подивлюсі, шо то за хрунь тотой ваш Білецький? Може він і справді шось вартує...

зі

Юрко, а за Ірку Фаріоншу ви сі не гнівайте, бо вона такой троха прикра жіночка...

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Кошулинский чесаний хлопака.
    Чотири обіцянки дав - чотири виконав.
    І найголовніше, що виконати їх можна було не піднімаючи сраки...
    Істинний державотворець...

• Смішно Смішно x 1
  13. ІгорМ

Кошулинский слів на вітер не кидає :bandera:

14. Юрко НОТОЦО

Во-во!
    І я не сліпак ще,теж Кошулинського підтримаю,при потребі...коли якусь пакість-хтось націоналістам зробить!
    А Ірка Фаріонова остра кобіта...При перемозі такі як вона і Михальчишин Ньюрнберг у Лємбергу зроблять,а не такі слабаки,як Ющ.
    Добре, тішуся,що зрозумілисте мене вірно!

15. ІгорМ

Во, Білецький шось забагато порожніх обіцянок дає...
    Не буду за нього голосувати навіть за тижневий продуктовий набір

[​IMG][​IMG]

16. Юрко НОТОЦО

Вас так і тєгне з відром гноївки бігати...Але нехай,поки Ви ще за свободівця Кошулинського! А далі буде видно в який садовий колір вас зеленкою хтось,та вималює,якщо Самопомічники стануть партією в-руках якихось-там всяких масонерських "зелених соціялістів-демократів"...ги-ги-ги!
    А Вася шо-о,за кого буде голосувать,хитрий кацап? За того хто подарує танк і купу мін на продаж?! Ух-х і хитро-жопий попався виборець!:haha:

upload_2018-11-25_13-53-37.png

17. VasMT

Ага...
    Голобутів зроблять. Як в 41-му.

18. Юрко НОТОЦО

Може й так зроблять...свій Голобутівський процес,за земляка і безвинно знищеного лідера нації!
    upload_2018-11-25_15-46-32.png
    000000am.jpg

View: https://www.youtube.com/watch?v=kAmqJKDt3ts

19. VasMT

То шо за єден?

20. Юрко НОТОЦО

Героями-земляками для галичан є Всі Ті ,хто боровся в УПА з вірою в серці на перемогу проти польського, російського,й мадярського агресора,що землю нашу,Галицьку окуповував і нищив її Нарід і Лідерів.За Те й розплата буде на Галицькій території,а не десь на Донбасі,Хазарщині,Кубані...Там інші герої правду шукатимуть...це якщо!А Ірка Фаріонова,Свобода свою правду має і ще знайде її з подібними по-духу іншими лідерами нації !
    000000ccар.jpg

View: https://www.youtube.com/watch?v=1dAhyRnxokQ

а де твій аватар? :)