Так, я міг би відмовитися від подорожі і не шукав би щось... Але виліз із омани і я вже - "не всі", на відміну від вас.
Все він помітив, але є протокол. Я гадаю, що коли комусь одному у другому ряду Трамп вирішив би подати руку, то була б велика образа іншим особам у другому ряду - а там теж були президенти. Тягнись з рукою всім у другому ряду, а там і в третьому якась важна особа знайдеться...Протокол ці моменти враховує, тому Трамп і не тягнувся до Порошенка у другому ряду. Це вам не весілля на хуторі)
@Коммунарец, та я не є ні в якій омані Всі системи працюють в штатному режимі, основна програма не форматувалася і не мінялася - все йде так, як було прописано А ви весь час то кудись залазите, то вилазите, то знаходите, то губите...
Звичайно, що рухне. Але з неї вже запущено кілька ліцензійних копій, так що вона не пропаде безслідно
І я не є в ніякій омані,бачучи,як національна Європа піднімається. Італія приклад нині,як і 80 років тому.А Трамп...Трамп - це той 1-й сучасний націоналіст,хто почав ламати хребет масонській сволоті.Почав в Америці,а Європа,то не його справа,Європа просипається Італією,Євро-Азія Ердоганом,Азія - Іраном,а Україна...Україна ще спить,час від часу просипаючись зі-спазмамим.Приспали нас Кучми й Порошенки,ой приспали гречкою і чиколядою по єврейськи-європейски,розмазавши її тонким слоєм по-тарелю. Ото ж!
Катрен про євро-варятів Всралася ціла гЕвропа із Талмудом в голові, Трамп підставив їй підножку в отакий от час... Всі порозкривали раптом писки і гадають далі, що то Трамп їм скоро пришле з гАмерики газ.
80 років тому Хітлер та Сталін ділили світ. Тепер Пукін з Трампом грають в ту саму гру і гадають, що кожний з них переграє іншого та ще й переможе. Врешті і ці націоналісти і патріоти зщезнуть, забравши із собою всю гидоту в своє пекло.
Йой,та то не тільки вони можуть зникнути,а й той цілий ЄС з Україною...ну,а сіоністський Ізраїль,то найскоріше,як тії націоналісти Натаньяху й Ліберман,якого під-ставили і від-ставили.після провокацій з бідними палястинцями.Газу захтіли свідомії ізраїльськії нацики. О-о,отакеє може ще бути!
Хтось Вам дурницць наговорив) Шикльгрубер і Джугашвілі у свій час - то була потуга. Трамп - то фист серйозна потуга. Більше 23% світової економіки - то Вам не хухри-мухри. А пуйло - то так собі - *уй з бугра)))))))) Рахуються з ним лиш з однієї причини - має бронь нуклеарну. Та й фсьо)
Може би націоналістів України та називати ,як в гАмериці, республканцями.Файно і чесно б було! Катрен про нових республіканців Лиш назвім нацйоналістів,та республіканці й заживемо тоді й ми,як американці... Лишень слід добренько думать ,ну і вибирати, президента а ля Трамп, до рідної Хати.
Якщо Трамп приїде колись в гості до президента України Руслана Кошулинського,то вулицю і село якесь та й назвемо Трамп Авеню,чи то Трамп Вілледж.А шо,ладно звучить!А від мене буде історичний новий Катрен,а ля старий(якщо доживу),о-о!
От хто, а Кошулинський мені подобається. Гарним був і спикером, розумна, чесна, патріотична, дуже надійна людина. І скаже - так все правильно і доречно, і змовчить - так дивитись приємно) Я б за нього, але шансів ...ну зовсім нема. І винні в цьому деякі свободівці, що наробили помилок, які коштували Свободі вильоту. А тепер що ж...
Думаю,що те що робиться в Україні-Європі,взаємоповязане - починається боротьба з корупцією,з масонами...Отут і підтримка підійде! Ще є троха часу,який грає на Правду.Дивимось на Італію,яка не буде загравати з обіцяльниками тих великих шарових кредитів,бо вже їм не дадуть.Не-ма! Нарід в Італії,то не ті багачі-мільйонери,а подібна до нас бідося,яка і підтримала принципового Бенито свого часу.Побачимо ще,як і хто любить свою націю.Ой побачимо і перехрестимося!
Во-во, Кошулинський звати тотого кандидата, шо я голосувати за нього буду!! Я ще не привик до нього... Кошулинський наш президент!!!
Так і навішали оту суть Вашу на націоналістів ,та зробили з патріотів свого краю ворогів,а з массонів демократів. Ой,Василю... Існує декілька підходів, які оцінюють по-різному роль та значення націоналізму. Прибічники позитивного підходу вважають націоналізм – позитивним соціальним явищем, основою розвитку патріотизму. До визначення “націоналізм” вони додають такі інші слова,як “прогресивний”, “народний”, “науковий”, “революційний” та ін. Націоналізм визначають, як спосіб захисту національних інтересів. Він не віддільний від існування нації і завжди дає про себе знати тоді, коли йдеться про інтереси нації. Прибічники іншої думки вважають націоналізм негативним реакційним соціальним явищем, деструктивною силою, яка несе регрес у розвиток суспільства,де націоналізм визначається як ідеологія, психологія, соціальна практика, світогляд і політика підкорення одних націй іншим, проповідь національної виключності та перевершеності, розпалення національної ворожнечі, недовіри та конфліктів. Італіці ще 80 років тому зрозуміли за ким слід було йти...але якщо часом перемагає т.з. демократія Маркса-Лєніна-Троцького,то я вас розумію добре також,чого вам хочеться, не маючи чітко визначеної власної Батьківщини. Та,якось воно буде!Вам шо Галичина,Стрий родіна,чи шо? Хе-х,чемодан-вокзал-Керч... і юж на Родінє!А потім,через якийсь час,років через 70-ть,та назад,в Стрий на Львівшьке пие-ево! Якось воно буде.Пиво вічне!