"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

От видите, ви навіть про Кривецького нічого не знаєте, а берете і хвалите Свободу :)
    Юрку, ви не шкодуйте для Свободи, там кожна тисячка помічна ;)
    А яке відношення я маю до Садового і Садовий до мене? о_О

Останнє редагування: 13 тра 2018
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А я яке маю відношення до "Свободи",до Кривецького? Хіба що як галичанин.
    А Ви? Ге-ге,самопіарщик з "Самопомочі" же-ж,і якийсь там депутута,як то мовив хтось тут.Якщо щось не так,ну то вибачєйте...шофери г'американшькі ніц про такеє достеменно не знають,хто тут,як,шо і де вміє шось-си хопити.Привіт пану Садовому,таки хлоп вгадав тоді,же Україна войну продує! А мої катреняки навпаки мовили...же виграєм.А дідько то знає,як воно буде в-кінци!:hi:
    :scratch_one-s_head:
    Tanky2.jpg

3. ІгорМ

@Юрко НОТОЦО, в мене таке враження, шо ви постійно випивші - мелете шо попало :) ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Юрко НОТОЦО

А в мене таке,же ви самі вірите в ту фігню,яку тут комусь оповідаєте,маючи галичан,як і мене за лоха якогось,або випившим! То ніц.То сі в вас пійонера з тої Самопомічі вивітрит скоро...А по-серйозному, то з Вами,з тими харківськими кобітами-дурилками, з київським Берлусконі і нема чого тут і встрявати в серйозну політичну розмову,як і з ВасилемМТ.Ви або справді в -цім повні-тумани,або прикидуєтесь "шлангами". Мені з вами найліпше розмовляти або катренами.або жартома, що й роблю собі потихойку!
    Вам зрозуміти погляди старшого хлопа з життєвим досвідом,то то-саме,що зрозуміти депутату музичну поліфонію,яку я викладав студентам!
    Якось буде...може щось і зрозумієте колись!:thank_you::hi:.....:)))

123ab.jpg

5. Юрко НОТОЦО

Свободу і Незалежність ,коли навколо вороги,можна здобути лише в боротьбі,у впертій та відкритій Боротьбі! І в ній треба бути чесним бійцем,а не хитруючим показушником.УПА були чесними,але по-рабськи думаючі хохли захохилися,і не змогли,та і не схотіли ОУН-УПА зрозуміти. Тому без підтримки ОУН і програла,як і зможе програти в подібному випадку й "Свобода".Програє не "Свобода", програє Україна,що може втратити свою мову,територію ,імідж...та й назву зможе втратити,та стати... просто Руссю.Але то буде вже не Україна! Може в нашім такім стані це буде і краще.Тут не знаю!:bye2:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пишите, Юрко все добре, якби не одне АЛЕ. ВО Свобода грає на стороні Росії і живе за рахунок грошей пятої колони. Ось в чому вся біда.

7. ІгорМ

@Юрко НОТОЦО, а чо ви прирівнюєте "Свободу" до ОУН-УПА?

8. Юрко НОТОЦО

Коротко так...З російським націоналізмом,як і з німецьким в ОУН і в "Свободи" набагато більше подібностей,як і в шляхах здобуття незалежності і помірного добробуту для своїх людей,ніж... в массоно-сіоністкій правді і їх крутійському єдиному шляху для того ,щоб здобути для себе панівне крісло/трон,тим паче на чужому для них континенті,який таки цудний для всіх.
    Словянські націоналісти,чи то європейські в цілому ніколи не були злими ворогами між собою,тому нацьковування одних-на-інших,то злий метод отриманий від чужаків(?),як той "новий метод" боротьби і тих виниклих проблем,що і є характерним для нашої нинішньої України/Європи.
    Як на-мене,то я б при безвиході радив якось шукати порозуміння з європейцями,включно з росіянами,ніж з законспірованими масонами,яким хочеться крутити фокусні бізнеси,та бути по-відношенні до всіх(!!) колаборантами і в Азії,і в Америці і в нашій Європі.Я європеєць по-духу і мишленню і вчити когось з Азії і в Азії не маю бажання...Мені досить Європи! Думаю розумієте мене і ту причину ненависті в-деяких людей(?) до нашого європейського націоналізму!
    Якщо взяти до уваги,що в прапорі ЄС кожна зірка означає не лише європейську державу,а й європейску націю,що має тут свою державу і свій уряд,то це б внесло повагу і розуміння до націоналізму і до Євроспілки в цілому.І Україна почувалась би в цім Союзі чудово,а не так,як негри/латиноси в США,чи араби/палестинці в Ізраїлі.Але маємо те,що є!
    Коротше,з ЄСу подібного США не вийде(і добре!),як і не вийшов з СНД новий СССР.Бо національно обезличений нарід,то стадо людей,де пастух-чужинець закерує по-своєму,а не так,як власнику/президенту найвигідніше!:hi:

1494495083-8308.jpg

9. ІгорМ

До речі, @Юрко НОТОЦО, а як ви ставитеся до випадку з Мар‘яною Батюк?

10. Юрко НОТОЦО

Нормально ставлюсь, до п.Батюк.Вважаю що погляд на історію ХХ століння повинен бути переглянутий,включно з поглядом на ОУН-УПА,на Волинську трагедію також і...на події 2-світової війни!
    Львівську вчительку Мар'яну Батюк звільнили зі школи ...
    А до Садового ненормально...дуже патрійота чогось там-такого,невідомо чого і замудрений якийсь...бо він Януковіца з Днем народження вітав і фільозоф з нього хріновий! :fu:

11. ІгорМ

Зато Садового львівяни два рази запорідком вибирають мером. Чого би то? ;)

12. Юрко НОТОЦО

Але Ви смішний,та на то-подібне я вже Вам намікав...:haha:

BRIBERY_1-e1421061247979-600x400.jpg

13. ІгорМ

Намьок не поняв? :scratch_one-s_head:

Шо, невже Садік підкупляє елєкторат? о_О

14. Юрко НОТОЦО

Йой Ігорку,та дайте-сі на спокій.Та чи я щось з-того всього,та знаю? Знаю-бачив хіба по ТВ,як Самопоміч під час виборів до ВР і мітингів у Львові,та підюджувала молодь,щоб та моцно штовхала і відпихала свободівців від трибун на майданах,бо в гЕвропу йдемо ж! Цього було досить,щоб зрозуміти,які сили прийдуть до-влади в Україні! Та й прийшли...до корита!:scratch_one-s_head:

00wer.jpg 00aa.jpg

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

як Путіна.

16. ІгорМ

Ну во видите - і тут ви не знаєте. А львів"яни знають ;)

17. Юрко НОТОЦО

Ігорку,львівянине,але не галичанине...Так як є євреї і жиди ,так і є львівяни та корінні львовяки ві Львові.тому...шо ті, шо другі файно вміють обсирати будь-кого,але націоналістів,то-видно найліпше,особливо за-готівку долярами в гривневому еквівіленті,бо то дуже...дуже патрійотично! Ну а те,що деякі рубльово-гривневі патріотами є,ну то шо? Та ніц! Йде до банку і мінєє все на доляри... І юж має спокій!То сі називає Самопоміч,коли сам-собі мусиш давати ради.:preved:
    Ігорку. та жартуйте троха щось більше,або віршики пишіть.чи карикатури малюйте,бо деколи ті-ваші вроді серьозні оповідки про наційоналістів,та про якусь чесність і патріотизм деяких(?) та виглядають якимись-такими примітивними,як Вася-Чапай.А Ви чей і інститута закінчували і не по-хабарницьки ,шо нє? Ну во,ну то юж...Тримайте-сі пензля і троха тої "Свободи",бо гЕвропа юж в України драбину забирає! :)))

00aaafg.jpg

Останнє редагування: 14 тра 2018
  18. iso

iso Well-Known Member

А корінні львівяки - то які?

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

То ті, кого поляки до Львува не пускали через рогатки...

20. Юрко НОТОЦО

Та то таке...то ті хто народилися ві-Львові і жиють там,а не ті,хто заїхав-си до нього і зупинився в нім по-дорозі до Парижу,чи Хайфи! :)))

View: https://youtu.be/psEh_Vlrmhg

Останнє редагування: 14 тра 2018
а де твій аватар? :)